Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

salut

te rog sa imi spui cu ce tip/marca de bujie a venit golf 4 benzina 1.6 16v 2003 motor BCB

si daca poti sa imi dai un cod bujii OEM, eventual daca ai si un pret.

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

101905601 lei 59 pe original.Bujiile originale sunt Bosch 0242236566 lei 46 bucata.Bujiile au o constructie mai speciala si nu merg inlocuite cu alte modele.

Daca ai nevoie de un set de bujii Bosch imi spui pt ca am eu un set la job si k sa fie treaba buna iti dau 4 la pret de 2 ;) .

post-64586-0-39251100-1352365475_thumb.j

Link către comentariu

Avand treaba la sonda lambda a trebuit sa desfac ventilatorul din fata ca sa am loc acolo si am observat ca dupa ce am dat jos ventilatorul am observat ca in colt la radiator este ud si ruginit.

Imi poti spune daca acela este radiatorul de racire sau de clima?

Masina este golf 4 1.4 16 tip motor APE,serie sasiu:wvwzzz1JZYB105021,si imi poti da un pret pentru el si pe ce producator??

Multumesc

Link către comentariu

Spre motor este radiatorul de racire motor. 1J0 121 253 N Radiator pt auto cu aer conditionat 650X414MM lei 730 sau af 652011 NISSENS lei 190.

Link către comentariu

stie cineva cum scot bricheta din spate la un golf 4 ca sa rupt capcacul si vreau ai pun alta carcasa>

Link către comentariu

salut

ma poate ajuta cineva cu un cod ETKA si un link unde as putea gasi, pentru "COMUTATOR PEDALA FRANA"si daca se poate si cunoaste-ti unul OEM.

mersi

Modificat de 2mad4
Link către comentariu

mersi gabi, site online pentru asa ceva si sa fie oem, unde as putea gasi, sau daca nu, ce marca sa caut?

o seara buna!

Link către comentariu

senzor turatie motor(g28) la vw bora 1.9tdi cod motor ajm

stie cineva un cod?

la fel si pentru distributie,ca vad la ajm sunt N si N de variante...

Link către comentariu

,Nush cum vrei tu sa iti identific distributia de AJM cand imi dai serie de caroserie de benzinar AXP...

Link către comentariu

hai ca mai trec odata codul din carte...poate am gresit ceva..

wvwzzz1jz1w575951

Modificat de soosy
Link către comentariu

Numar sasiu WVWZZZ1JZ1W575951

Denumire model Bora IDT

Data fabricatie 29.01.2001

An 2001

Cod vanzare 1J2066

Cod motor AJM

Cod cutie viteze DRW

Acţionare axă 6S

Dotare 15

Culoare plafon A1

Culoare exterioara / Cod vopsea A1 / 041

038 109 119 P Curea dintata Z=120

045 109 243 C Rola de intindere

045 109 244 A rola redirectoare

045 109 479 B Amortizor tensionare curea

Continental CT1028K2 care iti include si amortizorul de vibratii daca este necesara schimbarea lui.

Continental CT1028K4 care este setul scurt fara amortizorul de vibratii.

038 957 147 F generator de impulsuri roata de arbore cotit(vilbrochen)

045 957 147 B generator de impulsuri roata de arbore cu came(axa came)

Link către comentariu

am inteles...asa numai bine vad si eu cateva preturi ca pana acum am primit fel si fel de variante care mai de care..

eventual un cod pentru pompa de apa?

multam

Link către comentariu

salut GABI

nu gasesc la dezmembrari pompa.crezi ca s-ar putea fi si o problema electrica?am pus testerul pe ea si nu ma lasa sa o testez.acum ceva timp am m-ai deblocat-o.am probleme si cu instalatia electrica de la stopuri.sa cam deteriorat de la deschiderea haionului si le-am mai izolat eu fiindca imi ardea siguranta de la stop pe frana

Link către comentariu

In mod normal nu au legatura una cu alta.Stopul suplimentar de la hayon este vinovat pt ca firele de alimentare de la el iti trec prin burdufele de legatura de la hayon/caroserie.

Link către comentariu

salut ! care poate sa ma ajute si pe mine cu codul de piesa al carcasei cu termostat care este prinsa pe chiulasa si in care vin toate furtunele de la radiator ,s .a. pentru un golf 4 , 1.6 16V , Cod motor ATN serie wvwzzz1jzyu571461 !!mersi !!

Modificat de oancealex
Link către comentariu

032121111BA carcasa termostat apa racire APE,ATN,AUS,AXP,AZD...o galagie de bani..

Link către comentariu

Salut ce cod are plasticul care acopera ansamblu stergatoarelor din fata la golf 4? serie wvwzzz1jz3w122870

Link către comentariu

1J1819415B B41 Grila apa sub parbriz, culoare neagra lei 240 sau af Api VW2410370-0000 lei 120.

Link către comentariu

Salut,

Golf 4 1.4 16V tip motor APE,serie sasiu:wvwzzz1jzyb105021,furtunul de la canistra de carbon,cod:1J0 201 160 D,se gaseste de cumparat si daca este un pret pentru el?

Si vine cu acel capacel incercuit de mine in poza?

post-46557-0-98949100-1353788628_thumb.j

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!