Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

La golful din semnatura elicea ventilatorului mare are cod separat? nu mai merege ventilatorul se invarte foarte greu. L-am dat jos dar nu pot sa-i scot paletii sa-l curat si sa-l ung. Stie cineva e piesa separata se poate desface sa nu-l rup.Ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vine cu tot cu ansamblu,nu gasesti elicea separat.

Cauta pe forum,sunt colegi care au desfacut ventilatoarele.

Link către comentariu

Salut,

Pentru un golf 4 1.6 16V serie sasiu:WVWZZZ1JZ1D233596 ce amortizoare pe fata imi recomandatii.

Pe gaz nu vreau sa ii pun.Se mai gasesc pe ulei in afara de OEM?

Kayaba,Monroe sunt ok?Reprezentanta VW a zis ca poate sa imi aduca AM kayaba si monroe.Dar vreau pe ulei nu pe gaz.

Mersi

P.S masina e a unui prieten care nu poate posta.

Link către comentariu

de ce sa nu pui pe gaz ? cam toate vag-urile dupa 2007 au amortizoarele pe gaz.. mai putin modelele sport

Link către comentariu

m-am dat cu masini cu amortizoare pe gaz si nu imi place.Si sincer nu stiu daca astea pe gaz au o asa viata mare ca si pe cele cu ulei.Asta e parerea mea.

Daca stiti un producator care e pe ulei spuneti

Mersi

Modificat de SSRAZVAN
Link către comentariu

BOGE 32-N01-0 amortizor automatic parte montare: punte fata

Sasiu: pentru vehicule cu suspensie standard, Timp de montare: 0,70 Ore, Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc, Sistem amortizor: bitubular, Tip amortizor: presiune ulei

KAYABA 633713 amortizor Premium

Sasiu: pentru vehicule fara echipare pentru drumuri rele, pentru vehicule fara suspensie sport, Tip amortizor: presiune ulei, Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc

SACHS 312 354 amortizor Super Touring Sasiu: pentru vehicule cu suspensie standard, Timp de montare: 0,70 Ore, Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc, Sistem amortizor: bitubular, Tip amortizor: presiune ulei

O sa iti dau si codurile de original.

1J0413031S =BOGE 32-N01-0 ,KAYABA 633713 amortizor Premium,SACHS 312 354 amortizor Super Touring .Toate astea sunt pe ulei.

Nataraii aia de la reprezentanta nu au putut sa iti caute,sau le-a fost lene?

Link către comentariu

ma intereseaza daca se poate comanda separat si cat costa capacele laterale de bare portbagaj si cheile aferente

pe capac sunt trecute codurile: 853-2956-02 >ABS< si 853-2958 7 >ABS<

iar pe incuietoarea antifurt N187R

barele sunt pentru golf4

post-67184-0-74543000-1348298658_thumb.j

Link către comentariu

nop. incuietoarea e mai mica. stiu ca sunt chei separate pentru antifurtul barelor

Link către comentariu

Am si eu o intrebare: s-a stricat un senzor la golful tatalui meu si as vrea sa il inlocuiesc, dar exact modelul (Bosh 1JO 919 275 B) nu am prea gasit decat original nou si costa exagerat de mult.As vrea sa stiu daca se poate monta un senzor si dupa modele mai noi(ex golf 5 , pasat...s.a)pt ca din astea am mai gasit si la dezm la preturi mai bune. De ex in loc de cel original(1JO 919 275 B) as putea pune si (1KO 919 275) la forma parca ar semana nu stiu daca si dpdv electronic s-ar potrivi.

Va multumesc!

Link către comentariu

1J0919275B de care tu pomenesti sa schimbat in 1J0998275A,numai codurile astea 2 sunt compatibile la masina ta.Mai este varianta af pe Vemo dar este destul de scumpa in jur de 320 lei.

Link către comentariu

Stiti cumva codul la inaltatoarele pe fata pentru g4? Am inteles ca sunt 2 marimi. De 1 cm si de 2 cm. Multumesc anticipat

Link către comentariu

Nu cred ca vin pe original,parca sunt colegi de forum care au montat inaltatoare de fata dar facute.

Link către comentariu

Multumesc pt informatie. Sa caut pe forum poate gasesc cotele inaltatoarelor.

Link către comentariu

Cauta pe net,la o simpla cautare din start ai o gramada de variante...si de arc si de amortizor.

Link către comentariu

Salut, am si eu o intrebare: pe arcurile cpe care le am pe masina am un cod de culori, si anume 4 buline galbene si una roz. poti sa imi spui ce fel de suspensie am pe ea si eventual niste coduri pt arcuri si amortizoare?

Mersi, o zi buna.

Link către comentariu

1J0 413 031 CH Amortizor

1J0 411 105 AJ Arc suspensie ptr suspensie sport

1 Linie culoare

4 linii cromate

violet

galben

Nu tine cont de culorile de pe arc,se schimba ''pictarea''lor de la un interval de ani la altul.

Link către comentariu

dupa serie..asa da.

Rear shock absorption for sports design

Front shock absorbers for sports suspension

Link către comentariu

salut caut si eu codul pentru piesa de plastic din imagine, este sub scaun sofer la golf 4. S-a rupt si blocheaza reglarea scaunului.Mersi anticipat.

imag079f.jpg

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!