Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

bbogdanmircea

WVWZZZ1JZ3W536754 ai putea sa-mi spui codul ptr arcuri si amortizoare de drumuri grele pentru fata daca permite montarea si un pret estimativ?

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se pot monta,dar e posibil sa ai surpriza ca masina sa stea mai inaltata si cand esti pe ''gol'' sa ai senzatia ca nu mai are stabilitatea ca la pachetul normal de suspensie.Un arc de spate HD(drumuri grele) pe un producator mai bunicel costa 200 lei,un amortizor fata pt HD pe Sachs 280 lei bucata,

Link către comentariu

bbogdanmircea

HD??? Cred ca o sa cer asa ceva cand o sa dea chix amortizoarele pe care le am acuma, ca sa pun doar niste inaltatoare am inteles ca ajunge manopera cam multisor pentru dat jos amortizoarele si arcurile.

Link către comentariu

Salut, imi dati si mie codul de produs pentru cilindrii geamurilor din spate pentru Golf 4 (cele care tin geamul pe macara), serie caroserie: WVWZZZ1JZ1W403341

Merci anticipat!

Link către comentariu

Banuiesc ca te referi la butoiasele alea de plastic cu miez care trec prin geam si prin macara?Alea iti raman in usa..nu au cum sa dispara de acolo..mi-au cazut si mie de 2 ori din cauza vibratiilor produse de boxele din spate.Smecheria maxima este ca daca le pierzi nu se gasesc separat decat cu toata macaraua.Baga mana in usa prin locasul boxei si imposibil sa nu-l gasesti acolo.

Link către comentariu

Salutare,

Ar putea sa imi zica si miea cineva un cod pt garnitura/semering la senzorul de nivel ulei? ms

Link către comentariu

salut Gabi. Poti sa imi dai si mie un cod pentru lagarul de la axele cu came (si pentru axe) pt golf 1.6 16v 2002 cod wvwzzz1jz2d01853. (eventual si un pret estimativ) multumesc mult

Modificat de 33nae
Link către comentariu

Salutare,

Ar putea sa imi zica si miea cineva un cod pt garnitura/semering la senzorul de nivel ulei? ms

038 103 195 Pentru siguranta ta lasa-ne niste date despre masina. An fabricatie, cilindree, cod motor, eventual serie sasiu.

salut Gabi. Poti sa imi dai si mie un cod pentru lagarul de la axele cu came (si pentru axe) pt golf 1.6 16v 2002 cod wvwzzz1jz2d01853. (eventual si un pret estimativ) multumesc mult

Simering axe came (pe partea dr , adica la distributie) 036 103 085A ai nevoie de 2 bucati

O-ring capac axe came - pe chiulasa (pe partea stg, partea opusa a distributiei) N 903 445 01 ai nevoie 2 bucati

La ce te referi cand zici "lagar de la axele cu came". Cumva la cuzinetii de la axe? Vestea proasta este ca aceste piese nu se pot comada separat. Daca am inteles gresit, te rog sa ma anunti. Te rog lasa mai multe date despre masina.

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

In primul rand multumesc pentru raspunsul prompt.

Cand am zis lagar (asta a zis si mecanicul) ma refer la capacul ala in care sunt dispuse axele cu came (acolo am un mic joc si scapa presiunea de ulei pe langa axele cu came si respectiva piesa in care se invart ele). Mai mult nu pot sa zic ca nu ma pricep doar ce mi-a aratat el...

Vad ca nu am luat bine seria ca nu sunt decat 16 caractere...din pacate nu am acces la ea acum... masina e golf IV 1.6 16v din 2002 motor AZD 77kw 105 cp.

si inca o chestie...(intreb ca intrebarea moarte nu are :-)) oare nu pot face de undeva rost de cotele la axele cu came? ma gandesc in ideea in care nu o fi uzat numai locasul si ele sa fie la cota si sa nu necesite schimbarea...

oricum iti multumesc f f mult

revin seria este WVWZZZ1JZ2D201853

Modificat de 33nae
Link către comentariu

gabi zi-mi te rog daca codul 1JO 411315 D sunt bielete antiruliu pt golf 4 sau pt golf 5? au forma de tija rotunda lunga, cu doi pivoti la capate.mi-au fost trimise gresit si vreau sa le vand.multumesc.

Link către comentariu

@GABIVVX, am cautat in usa de am innebunit ... nu dau de ele. La acelasi lucru ma gandeam si eu, ca nu au cum sa cada, insa uite ca m-am inselat. NU LE GASESC PE NICAIERI, CREDE-MA... am stat mai mult de jumate de ora sa scormonesc peste tot... :sly: O sa ma duc pe la dezmembrari diseara, gasesc acolo.

Merci mult.

Link către comentariu

Deci:

Capac chiulasa - 036 103 473K

Daca vrei sa faci treaba buna, ai nevoie si de urmatoarele piese mici:

30xakgy.png

(Te rog deschide atasamentul, nu am mai avut rabdare sa scriu fiecare cod in parte. Pe partea stanga in coloana a 2-a ai codurile iar in coloana a 5-a ai numarul de bucati necesare). La pasta de etansare la cantitate ai X , dar iti spun eu ca iti ajunge un tub.

Cotele de la axele cu came nu le stiu, daca ai nevoie de ele, te rog sa imi dai un semn.

gabi zi-mi te rog daca codul 1JO 411315 D sunt bielete antiruliu pt golf 4 sau pt golf 5? au forma de tija rotunda lunga, cu doi pivoti la capate.mi-au fost trimise gresit si vreau sa le vand.multumesc.

Codul 1J0 411 315D este pentru Golf 4, bieleta antiruliu partea stanga, model 4motion, tractiune integrala.

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

@dorumito,bieletele merg si la Bora,Octavia 1,Leon,Audi TT,Audi A3,Broasca,..toate an de fabricatie pana in 2006 si cu trectiune intergala.

Link către comentariu

iti multumesc foarte mult

Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu codul de piesa pt tulumba servo frana pt un golf 4 1.9 TDI ALH 2002 motor in 2 usi ? http://www.ebay.co.u...G-/330674104164 aceasta este piesa insa din cate am cautat pe net codul afisat pe acel link este pentru benzina...

Modificat de bujulache
Link către comentariu

serie sasiu wvwzzz1jz2b075581

Link către comentariu

1J1 614 106 J amplificator forte franare ptr auto cu sistem de mentinere a stabilitatii masinii-ESP-sau af ATE 03.7863-3502.4 la 680 lei.

Link către comentariu

Salut, mersi fain de raspuns... poti sa imi mai zici te rog codul piesei 1J2 614 105D (amplificator forta franare) la ce masina se potriveste? (teoretic mi s-a zis ca ar fi bun pentru Alh -ul meu)

Modificat de bujulache
Link către comentariu

Salut,

Este pentru Golf 4 si Beetle pentru masini dotate cu ABS, dar este doar pentru masini cu volan pe dreapta!

Nu iti recomand sa iti cumperi o astfel de piesa daca ai masina cu volan pe stanga. Banuiesc ca ai cautat pe e-bay si ai gasit-o in Anglia la pret foarte mic.

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Am vazut ca e ieftina si pe ebay...mi-a trimis-o cineva din dezmembrari din Romania ( 2 mil ) si mi-a zis ca e buna...deci se pare ca nu e buna nici asta....Multumesc de lamuriri!

Link către comentariu

O sa fiu putin offtopic, dar decat sa dai 200 RON pe aplicifator de frana folosit (care poate are deja 10 ani, sau chiar mai mult), mai bine iti cumperi ATE sau BOSCH la aprox 600 RON. Asta e parerea mea...

Link către comentariu

Salutari!

Am si eu nevoie de codul (eventual si de unde pot cumpara) prelungirii de bara spate la un Golf 4 Variant, fusta aceea pe care se monteaza senzorii de parcare. Orice ajutor este binevenit. Multumesc!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!