Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

eu am pachet standard pe masina.

dar vreau sa pun pachet de drumuri grele pe spate doar.

si vreau sa stiu ce contine tot pachetul pe spate inafara de telescop si arc.

de exemplu acel tampon din cauciuc din capul arcului e mai mare? sau flansa din capul telescopului? si celelalte repere.

astea nu le stiu si daca poti sa ma ajuti. multumesc mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Trutan Darius,spoiler V6 combi 1J9807521B B41(vezi daca e ok)in jur de 70 euro.Nush la ce surub cauti tu,singura piesa de la scut care doar se impinge este siguranta soare pt scut..lateralele lui N 90796502.

post-64586-0-95379300-1335422050_thumb.j

Link către comentariu

Am luat codul despre care vorbeam mai sus. Era scris pe 3 randuri si arata cam asa: 4B5 97 1 821B

Am mai descoperit o mica problema, am un joc la schimbator cand merg pe drumuri denivelate, am fost la mecanic si mi-a spus ca este bucsa de la timonerie, asadar trebuie sa o schimb, daca esti amabil, imi poti da un cod pentru bucsa respectiva ? Iti dau seria de sasiu daca e nevoie. Merci mult !

Link către comentariu

Codul complet pt ghidajul de care vorbeam este:4B5971821B 01C si te costa 10 lei numai pe original il gasesti.

Intreaba pe nenea mecanic daca masina ta are timoneria pe cabluri sau pt tije,pune sa iti verifice tamponul motor-cutie din partea stanga din spatele acumulatorului.Fa un print la schema mea si intreaba-l care crede el ca e bucsa vinovata.Imi poti lasa si o serie de caroserie sa mai simplificam lucrurile..

post-64586-0-05429800-1335520007_thumb.g

Link către comentariu

WVWZZZ1JZ2W073690

Mi-a facut un semn pe piesa respectiva cu un tus alb. Dupa cum arata in schema, seamana cu piesa 9A si era fixata intre niste tije metalice...mai multe nu stiu ca nu ma pricep deloc.

Merci pentru codul de mai sus, la reprezentanta banuiesc ca pot da comanda, nu ?

Link către comentariu

Ai reperat bine piesa respectiva..9A este un spray de gresat sistemul :lol:.Revin mai tz cu detalii scoase dupa vin-ul tau.Da la reprezentanta gasesti piesa respectiva..5 zile lucratoare dureaza comanda.

Link către comentariu

salutare. va rog daca puteti sa ma ajutati sa gasesc si eu codul pt o piesa . Este vorba de capacul care acopera gaura ramasa odata ce carligul este demontat.serie sasiu wvwzzz3cz9p0068667 . Dupa seria sasiului acea piesa nu apare ,dar stiu sigur ca ea exista , am si vazut in realitate:)

post-83574-0-29394700-1335610579_thumb.j

Modificat de alex861
Link către comentariu

3C5 807 397 9B9 negru satin=Capac ptr auto cu carlig de remorcare.Mai sunt inca 2 coduri de capac ..dar cred ca asta merge la tine.

Link către comentariu

ok ms pt promptitudine. Negru satin? Dar nevopsite nu apare? Pt ca la mine restul fustei nu are vopsea pe ea.

Link către comentariu

Pai negru satin este termenul folosit la plastice standart.Pt cele care se vopsesc iti apare codul cu terminatia GRU(grunduit pt vopsire) care dupa ce le procuri vopsitorul le face la culoarea masinii.

Link către comentariu

Salut,

Golf 4 1.4 16V instalatia electrica de la haion din partea stanga cea care trece prin acel manson am vazut ca in partea stanga are niste mufe si intrebarea mea este se poate achizitiona doar acea parte din instalatie?

Link către comentariu

ok.acum am inteles .ms mult pt ajutor...acum ramane sa gasesc pe cineva care sa imi comande piesa...

Link către comentariu

Pentru piesa 1J0 823 593 C se gaseste doar aceasta piesa de cumparat de la reprezentanta.Ca am ramas cu ea in mana cand am deschis capota.

Si difuzorul din usa la fel se gaseste de cumparat OEM si un pret daca se poate

Masina e golf 4 1.4 16V tip motor APE an fabricatie 2000

Mersi

Link către comentariu

Se gaseste separat tragaciul de capota(1J0823593C 01C) si nu e scump..maxim 30 lei parca.Sa ai grija cand demontezi tragaciul vechi sa nu pierzi siguranta lui.Difuzorul din usa ..alege varianta dezmembrari..e mult mai ieftina. Instalatia de spate pe stanga sunt 2 coduri 1J6971147H si 1J6971147K si te costa 100euro.Pt set reparatie instalatie spate se gaseste V10-83-0032 VEMO,dar nush daca aduce cineva in romania.

Parte montare:

Parte montare: stanga

Lungime cablu: 250 mm, Articol extins/Info extins: cu furtun, Articol extins/Info extins 2: cu burduf, Nr. legaturi: 10

Te duci la un electrician,dupa ce iti iei burduful daca e spart...si iti reface instalatia(firele intrerupte).Daca foloseste conectori cum sunt astia din setul de reparatie,e perfect.

post-64586-0-59336400-1335852976_thumb.j

Link către comentariu

salut Gabi! ma poti ajuta cu ce te-am rugat la postul 1676?

Link către comentariu

Din cate stiu doar amortizorul si arcul sunt mai speciale la pachetul de drumuri grele.Arcurile sunt mai tari si putin mai inalte si amortizoarele sunt mai tepene.

Link către comentariu

Cine ma poate ajuta cu codul releului de sub baterie, responsabil pt AC

Vin: wvwzzz1jz2w286931

Multumesc

Link către comentariu

1J0 919 506 K Control unit for radiatorfan.Verifica bine ce ti-am explicat.

Link către comentariu

chinto_boss_ro

salutare as vrea sa schimb duzele de la injectoare la un golf 4 tdi non pd cu unele de un vw transporter 2.5 tdi ptr un upgrade de putere si nu stiu codul de la duzele originale bosch,la magazin unde am fost nu vroia sa mi le comande fara sa stie exact ceea ce comanda..multumesc

Link către comentariu

Salut, imi poate spune cineva care e codul bun din http://www.bosch-aut...Invocation=true pentru electromotor (demaror) pentru Golf IV 1.9 TDI Variant /74kW / AXR.

Multumesc!!

Modificat de cavalyere
Link către comentariu

Imi lasi o serie de caroserie si iti fac o identificare dupa codul de original.Incerc dar nu promit ca reusesc.

Link către comentariu

chinto_boss_ro

Gabi,am si eu o mare rugaminte,am nevoie de codu de la duzele(bosch) de injectoare de la un vw transporter T4 2.5 tdi,problema e k nu stiu date despre motoarele alea eu as vrea sa aflu codu de la duzele de la injectoare,ca sa imi pot comanda noi si sa le pun pe Golf4 1.9 tdi..se poate asa ceva? multumesc

Link către comentariu

Sunt multe motoare de 2.5 de T4 si nush din care sa iti aleg ..

2.5 TDI 12.98 - 04.03 65 88 2461 AJT, AYY

2.5 TDI 09.95 - 04.03 75 102 2461 ACV, AUF, AYC

2.5 TDI Syncro 09.95 - 04.03 75 102 2461 ACV, AXL

2.5 TDI 09.00 - 04.03 111 151 2461 AXG

Link către comentariu

chinto_boss_ro

ai de capu meu cate tipuri de motoare....domnu Voinea mi se pare k ar sti..nu stiu daca a mai facut operatiunea asta...oare alea de pe audi A6 2.5 tdi 180 cai (AKE) nu sar potrivi?alea mi°ar fi mai simplu si gratis..:D

Link către comentariu

Sa imi lasi o serie de caroserie de la masina ta sa fac cateva sapaturi..

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!