Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

gabi te rog frumos ajuta-ma cu niste coduri pentru:

- curea accesorii Contitech

- rola fixa din fier INA

- rola intinzatoare din plastic INA

WVWZZZ1JZ2B095718

au mai fost postate pe undeva pe aici pe forum, dar nu le gasesc deloc la cautari...

si nu mai rezist, cand se incalzeste motorul imi miauna una din ele (sper sa nu fie vreo rola de la distributie :D )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

036 145 933 H curea multipla trapezoidala21 /Conti6PK1548(70lei),18X1548MM, 032 145 299 A amortizor tensionare curea ptr auto cu aer conditionat si servodirectie/Ina 534 0138 30(200lei), 032 145 276 Ghidaj cu surub pt auto cu aer conditionat/Ina 532 0326 30(85lei)

Link către comentariu

Salut,m-ar interesa si pe mine un pret la pompa servo cod 1J0 422 154 B,pe original si af.Multam

Link către comentariu

Pe original 200 euro cu piesa veche la schimb,330 euro fara piesa veche la schimb.Varianta af ar fi Spidan fara piesa veche la schimb in jur de 700lei.Trebuie cautata bine si vazut ce alternative sunt.Asemeni se poate repara si asemeni tot ce iti vine sunt pompe reconditionate.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsul complet,intrebarea mea a fost in pripa pt ca stiam ca am probleme cu pompa (in iarna am facut o curatare a sistemului cu un aparat special), dar nu e de la pompa, caseta de directie a cedat si a curs tot lichidul prin semering.

Link către comentariu

din decodarea seriei de caroserie mi-a iesit codul vopselei 9W/C3X. eu stiam ca trebuie sa aiba 4 caractere. e cumva LC3X?

si m-ar mai interesa codurile si preturile aproximative la:

capac central janta BBS MONTREAL II 16"

grila dreapta bara fata

cheder plafon stanga spate (cel de 20mm din spatele usii)

WVWZZZ1JZ3D508486

Link către comentariu

Numar sasiu WVWZZZ1JZ3D508486

Denumire model Golf IDT 4Motion

Model GOLF

Data fabricatie 24.07.2003

An 2003

Cod vanzare 1J1037

Cod motor ATD

Cod cutie viteze FMU

Acţionare axă 6S

Dotare 82

Culoare plafon 9W

Culoare exterioara / Cod vopsea 9W / C3X

6N0 601 171 BXF capac janta(10 euro maxim), 1J0 853 666 E B41 grila bara dreapta(maxin 10 euro), 1J6 853 709 G B41 ornament plafon stanga (in jur de 20 euro).

Link către comentariu

salutare , ma poate ajuta cineva cu un cod petru piesa crapata din imagine ? este vorba despre protectie plastic lateral dreapta de la golf 4 variant , cod mottor ATD . mltumesc

post-43499-0-99277100-1334659954_thumb.j

Modificat de NT99NOS
Link către comentariu

un ansamblu oglinda retrovizoare dreapta pentru seria asta: 3VWSE69MXM067657

ma intereseaza bratul + capacul de plastic (motoras, geam gasesc eu la sh)

Link către comentariu

Nu imi filtreaza masini facut in Mexic sau Brazilia.Oricum seria e gresita,trebuie sa fie din 17 caractere,posteaza seria corect sa mai incerc..

Link către comentariu

ciao.... rola "de" ghidare curea transmisie de la motorul 14.16v e aceiasi cu cea de la 1.6 16v ??

pe net am gasit doar codul acesta 032 145 276

Eventual poate imi dati codul corect ....am nevoie pentru 1.6 16v AUS

Multumesc !

Link către comentariu

032 145 276 sau INA 532 0326 30 in jur de 80-90 lei.Sunt identice la 1.4 si 1.6.

Link către comentariu

Salut Gabi,

Ma intereseaza o piesa din plastic,care are rolul de a sustine cablul de curent care trece prin portbagaj pana la luminile de la numar. Este chiar langa telescopul portbagajului fixat. S-a rupt un dinte si nu mai sta acum. Vreau sa dau o comanda doar ca nu stiu codul...

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Ai 1J0957818C(pozitia3) si 1J5971830A(pozitia5)

..

post-64586-0-39095800-1335353337_thumb.p

post-64586-0-81460700-1335353387_thumb.p

Link către comentariu

Nu cred ca este in poza piesa care ma intereseaza, o sa-i fac o poza numai sa se opreasca ploaia. E vizibila in momentul in care deschizi portbagajul, este langa telescopul din stanga si sustine cablul care de regula se fisureaza in timp.

L.E: am gasit o poza, din pacate nu se vede piesa, insa ca indiciu, unde se afla

post-90737-0-35440600-1335354964_thumb.j

Modificat de undan
Link către comentariu

Mi-am dat seama ca aia iti trebuie.Daca o poti scoate o sa gasesti codul pe ea.Am cautat dar nu am gasit nimik.

Link către comentariu

Am sa ma uit de cod pe ea, asta nu mi-a trecut prin minte. Merci.

Link către comentariu

gabi spune-mi te rog referitor la imaginea din postul 1613, telescopul de heavy duty este si pe ulei si care ar fi codul?

mai spune-mi te rog si codurile pt reperele 6, 2, 14, 13,10 (asta daca au legatura cu pachetul de drum greu).

multumesc pt rabdare.

Link către comentariu

Ai pachet drumuri grele pe masina?Din cate stiu de spate amortizoarele numai pe gaz sunt..indiferent de pachetul masinii.Daca vrei sa iti dau codurile pieselor de pe masina ta imi trebuie o serie de caroserie.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!