Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Daca masina e din primele serii,nu ai tubulatura respectiva.Tubulatura respectiva iti vine ca o singura piesa si pe original este destul se scumpa 6-7 milioane.Ia in calcul varianta dezmembrari.

1J0129594F pt masini cu fara clima si 1J0129594G pt masini cu clima cost estimativ in jur de 100 euro.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

As avea o intrebare...sunt nou pe aici si nu am stiut la ce topic sa postez.Mi-am cumparat recent o masina din Ungaria : vw Bora 1,6 automatik - 2003/10 {BFQ} . Imi poate spune cineva daca masina e euro 2 sau euro 4 ? Sau mai are cineva acelasi tip de masina...sa ma poata lamuri?

Link către comentariu

Poti cumva sa imi spui un cod pentru mufa adaptoare ce vine la plafoniera W8 pe care vreau sa o montez in locul unei plafoniere mai vechi si am nevoie de aceasta mufa adaptoare cu tot cu fire.Mersi mult

Link către comentariu

sir_galahad61

Pentru un vw lt 35 se poate un cod la etrier dreapta fata ,am gasit kit de reparatie etrier dar acolo imi apar 2 dimensiuni la pistonase.

WV1ZZZ2DZ1H024479,motor ANJ,2001,2,5TDI.

Si de asemenea un cod pentru pedala de acceleratie pentru VW PASSAT :WVWZZZ3CZ6P172579,2006.

Link către comentariu

Pt etrier frana etrierul cu 1 pistonas set garnituri 2D0 698 471,etrierul cu 2 pistonase 2D0 698 471 D .

Pedala de acceleratie 1K1 721 503 L pedala de acceleratie cu integrate electronice

Link către comentariu

sir_galahad61

Multumesc Gabi pentru raspuns si toate cele bune.

cu stima ,marc

Link către comentariu

gabivvx, zi-mi te rog ce cod au arcurile spate pt. drumuri grele (care au PR-G10 - cred) pt un golf 4 variant. si daca stii si un pret aproximativ. vreau sa le schimb pe cele actuale pt a inalta putin spatele. se vor potrivi, pt ca eu am PR-G09?. mersi.

Modificat de dorumito
Link către comentariu

@Colescu Sebastian,trage un ochi in plansa atasata,in functie de masina iti iei codul.Doar pe original si in jur de 20 euro gasesti ornamentul.

@dorumito: 1J0 511 115 AN arc suspensie ptr auto cu suspensie drumuri grele 5 dungi verde Variant:PR-1JB,1JG,pe original aproape 80 euro bucata,pe af LESJÖFORS 4295052 (160lei),SACHS 996 573,TRW JCS454

Arc spiral

Parte montare: puntea spate

Grosime: 11,75 mm, Lungime: 365 mm, Diametru axa 1: 112 mm, Masa: 2 kg, Marcaj culoare: verde, Multiplu: 5

post-64586-0-31052800-1332056957_thumb.j

Link către comentariu

multumesc mult Gabi. spune-mi te rog acelasi lucru si pt telescoapele spate, pt ca am inteles ca au lungimi diferite de cele standard. daca ai si o poza de ansamblu a amortizorului (pt drumuri grele) ar fi ok. multumesc.

Modificat de dorumito
Link către comentariu

Uite schema(sper ca masina nu este 4 motion),din pacate mai multe detalii nu iti pot da(deocamdata) pt ca nu imi merge un program

post-64586-0-03084800-1332092872_thumb.j

Link către comentariu

Colescu Sebastian

Multumesc Gabi

Link către comentariu

Salut,

Imi poate spune cineva unde vin piesele din poze? Sunt balasturile pentru Xenon OEM, care vin pe niste suporti. Si nu imi dau seama unde vin exact...Vreau sa le montez la locul lor.

Ma poate ajuta cineva cu o schema? Cel din stanga are codul 1J0941461. Multumesc

post-7148-0-68146900-1332161083_thumb.jp

post-7148-0-74120100-1332161094_thumb.jp

Link către comentariu

Salut.

La masina din semnatura toba din mijloc si finala sunt separate?

Ca mi sa desprins finala de teava si as vrea sa schimb doar pe cea din mijloc si sa o sudez de finala.

Multumesc

Link către comentariu

sunt separate..schimbi doar ce e nevoie..trage un ochi la toba de mijloc,pe teava ei ai un sistem de prindere care de regula se rupe...trebuie doar sudat.

Link către comentariu

Salut,

Imi poate spune cineva unde vin piesele din poze? Sunt balasturile pentru Xenon OEM, care vin pe niste suporti. Si nu imi dau seama unde vin exact...Vreau sa le montez la locul lor.

Ma poate ajuta cineva cu o schema? Cel din stanga are codul 1J0941461. Multumesc

Balasturile OEM sunt in spatele farului. NU stiu ce sant cele din poza.

Link către comentariu

Salutare, poti sa imi spui te rog niste coduri pentru mufele tata ce vin la diuzele incalzite si intra in mufele mama ale diuzei? Pentru skoda octavia 1 vrs 1.8T, 2003, VIN TMBER21U238670664.Sau o poza din etka sa vad macar modelul stiu si eu, daca se poate raman indatorat.Mersi mult

Link către comentariu

Salut,

Balasturile OEM sunt in spatele farului. NU stiu ce sant cele din poza.

Al Bundy, sunt in spatele farului la farurile dupa 2003 am impresia. Probabil e alt layout. LA mine nici batute nu incap in spatele farului. Fizic, nu e loc. Sunt puse pe acei suporti..care vin undeva. Balasturile au cablu cam 1m lungime. Eu ma gandeam ca verifica cineva in ETKA si vede o schema unde vin alea.

Link către comentariu

Doar pt octavia 2,cred ca codul de mufa este 1J0973702,firele 000979131.Nu sunt foarte sigur de coduri..poate ne ajuta un baiat de meserie.

@Jacku,apare ceva in etka..dar piesa nu are cod si nu se poate gasii.Daca piesele veneau pe masina ta ..sa lasi o serie de caroserie.Cred ca se monteaza ansamblul pe contraripa.

post-64586-0-63400800-1332242964_thumb.j

post-64586-0-27846700-1332242974_thumb.j

post-64586-0-89689000-1332243561_thumb.j

Link către comentariu

Doar pt octavia 2,cred ca codul de mufa este 1J0973702,firele 000979131.Nu sunt foarte sigur de coduri..poate ne ajuta un baiat de meserie.

@Jacku,apare ceva in etka..dar piesa nu are cod si nu se poate gasii.Daca piesele veneau pe masina ta ..sa lasi o serie de caroserie.Cred ca se monteaza ansamblul pe contraripa.

@GABIVVX - da, e piesa aceea de la pozitia 7. Nu vine pe masina mea in standard... Dar vroiam sa vad unde vin ca sa le montez la locul lor.

Link către comentariu

Astea sunt, perfect, chiar daca sunt de O2 se potrivesc la fix.Dar oare pinii aceea nu stii ce cod au? E acelasi cod ca si pinii pentru mufa de plafoniera W8? mersi mult de info.

Link către comentariu

000979131 asta e codul pt fire.

@Jacku,pe contraripa undeva...la cum arata tot ansamblu...nu are cum sa fie montata in alta parte:excludem motorul,excludem tragerul.Doar pe contraripa sau sus in grila cu stergatoare dar nu cred ca ajunge firul pana la faruri.

Link către comentariu

Salutari.

Am si eu o problema.

Incerc sa gasesc codul pentru burduful de la planetara. Am observat cand m-am uitat sub masina ca sunt doua modele: unul mare (in partea cu discurile de frana) si unul mai mic (in partea cutiei de viteza). Furnizorul imi gaseste doar un singur cod pentru burduf, respectiv pentru cel mai mare. Eu am nevoie de codul pentru burduful mai mic. Ma poate ajuta careva?

Multumesc!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!