Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

tampon contrabalans 1J0 199 851 AA,suport motor stanga 1J0 199 555 AK,suport motor derapta 1J0 199 262 BK.Incearca sa iei pe LEMFORDER sau SWAG.Eu am schimbat la masina mea(pe stanga,cel care e predispus uzurii si care se schimba cel mai des..)si cel pe SWAG era identic cu cel de pe masina.Sunt destul de bunicele si TOPRAN ,acum depinde si de tine de ce suma dispui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un cod pt. o curea distributie pt octavia tour ALH M44568 motor , sasiu TMBDG41U468835230 doar cureaua deoarece am doar 60KM si o recomandare producator? MS!

Link către comentariu

038 109 119 D codul de original si ca recomandare CONTINENTAL CT946 (120 lei)

Link către comentariu

Merci ! :icon_thumleft: Nu sunt facute in ROmania? de contitech CT 1044 sau daycco ce referinte sunt? :beer:

Modificat de emilvef
Link către comentariu

salut.cine imi poate da codul surubului de la borna plus pentru masina din semnatura? este un surub in forma de T. :mellow:

Modificat de georgeiasi
Link către comentariu

Nu vine separat,vine cu cablajul de acumulator cu tot.Imposibil sa nu gasesti o alternativa...pune surub normal...

Link către comentariu

nu poti pune surub normal...originalul e in forma de T si are niste aripioare.Oricum am schimbat borna cu totul, dar vroiam sa arate normal :wacko:

Link către comentariu

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de modul confort? VIN WVWZZZ1JZ2W215838.mersi

Link către comentariu

@emilvef,acum am vazut postul tau.Dayco sunt si ele destul de bunicele.Conti indiferent unde sunt facute au calitatea identica.CT1044 e celalalt cod ce curea care merge pe motorizarea ta(pana la un anumit numar de caroserie)...dar la tine e valabil codul CT946.

@neag;1C0959799B 017 Calculator confort ptr auto cu inchidere centralizata cu telecomanda,ptr auto cu alarma antifurt si senzor supraveghere int.habitaclu

Link către comentariu

mersi gabivvx,dar 017 ala de la final ce reprezinta?sau face parte din cod?stiam ca finalul codului este o litera si nu o cifra.

Link către comentariu

Salut.Am achizitionat suportul de la motor mai exact cel de la cutia de viteze.Ca producator am ales TOPRAN ca nu am dispus de un buget mare pentru suportii dar la desfacerea cutiei am bagat de seama ca pe suport acolo cred ca unde ar trebui sa fie scris codul este sters.Initial am zis ca e defect de fabricatie si am sunat la magazinul de unde am luat si mi sa spus ca Topran nu face reclama altor producatorii.

Sa fie ceva in neregula??

MERSI

post-46557-0-50669900-1328814701_thumb.j

Modificat de SSRAZVAN
Link către comentariu

Probabil Topran, e doar un "intermediar".

La cele care vin in echiparea OEM a masinii, producatorii nu au voie sa le vanda cu codul VAG pe ele - folosind aceleasi matrite, ei sunt nevoiti sa polizeze PN-ul.

Nu e cazul aici, dar ca idee.

Link către comentariu

sunt multe modele,cu trapa ..fara trapa,w8..etc.Lasa o serie de caroserie...

Link către comentariu

fara trapa si nu w8 cred

post-54935-0-33251400-1328969494_thumb.j

Modificat de miclaus
Link către comentariu

Salut, daca iti dau VIN-ul poti afla ce marca are electromotorul instalat pe masina? Am inteles ca daca vreau sa comand kit de reparatie, perii,bucse trebuie specificat exact tipul/marca lui. Mersi.

Link către comentariu

e cam greu,in mod normal trebuie luata seria de electromotor.Da o serie sa vedem care e treaba.. ;)

Link către comentariu

un cod pentru furtun epurator AZD 1.6 16v (fara rezistenta) si fulie arbore cotit.ms. WVWZZZ1JZ1W635755

Modificat de slasher
Link către comentariu

Salut.Am achizitionat suportul de la motor cel din dreapta de la distributie si astazi este pentru a 2 oara cand il schimb.Am mers pe TOPRAN ca am montat la un prieten si am vazut ca e multumit de ele.

Fiind al doilea suport care il schimb am ales alt producator RUVILE.E ok??

Am pus niste poze sa vedetii cum arata cele topran parca zici ca sunt turnate cu spaclu.

post-46557-0-52552700-1329380786_thumb.j

post-46557-0-10486700-1329380789_thumb.j

post-46557-0-65408500-1329380791_thumb.j

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!