Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Mersi Gabi, pai inteleg ca trebuie sa dau comanda pentru tot si asta din cauza unui burduf. Corect?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca iti convine sa dai 500-700lei pe tot sistemul de tubulatura :lol: .E un topic pe forum cu improvizatiile facute,din pacate nu il gasesc.

Link către comentariu

Ma ajuta cineva cu un cod si un pret pentru calculatorul de confort pentru masina din semnatura? Multumesc!

Link către comentariu

G4 , 26.03.2001, AZD... 1J0959799AH04Q

Calculator confort ptr auto cu inchidere centralizata cu telecomanda..in jur de 280 euro.

Link către comentariu

Mersi mult! Poti sa imi zici unde ii si cum ajung la el?

Link către comentariu

nush sigur,am senzatia ca trebuie desfacuta plasticaraia bord(stanga in dreptul genuchilor).Poate ne ajuta cineva care stie pozitionarea lui.

..

post-64586-0-41040900-1321301536_thumb.j

Link către comentariu

salut. Imi poate spune cineva ce senzor e cel incercuit cu rosu dinpoza de mai jos? Al meu e anulat(asa am cumparat masina) si nu stiu de ce si cum poate influenta mersul motorului.

post-90344-0-44801800-1321307112_thumb.j

Modificat de dan1980_25
Link către comentariu

Denumire model Bora Data fabricatie 16.08.2000,Cod motor AJM,culoare exterioara 7D / B5N;Nu pot sa imi dau seama.Ce anume circula prin furtunul respectiv ,si daca scoti mufa lui cati pini are..contacte?

Link către comentariu

Mi se pare ca are legatura cu pompa tandem. Deci c eva cu circuitul de motorina.

Mufa e anulata adica e scoasa afara si invelita in banda izolatoare(pare deteriorata/rupta). Erori pe vag-com nu am. Pana acum nici la service nu au stiut sa-mi spuna ce e.

Link către comentariu

Senzor temperatura combustibil.Nu e in regula ca nu e legat la cablaj.Daca ai probleme la mufa din instalatie se poate rezolva,sfatul meu este sa faci tot posibilul sa il cuplezi.

post-64586-0-34620400-1321472092_thumb.j

Link către comentariu

Am si eu nevoie de un VIN de S3 ( modelul din generatie cu golf-ul 4) si o serie pentru strut-bar-ul stock. As vrea sa imi pun pe golf. Ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

gabivvx, poti sa verifici daca urmatoarele coduri sunt corecte?

1J9 945 095 R

1J9 945 096 R

sunt stopuri golf/bora variant model US?

contin si placutele cu socluri pt becuri sau alea sunt separat?

Mersi.

Link către comentariu

Sunt bune codurile,dar nu intra pe echipare USA.Lampa e cu soclu si garnitura.Bucata pe original peste 100euro.

post-64586-0-79519400-1321985672_thumb.j

Link către comentariu

Pentru motorul ASZ, exista volant oem cu codul in capat cu X (cu piesa la schimb)?

Am sunat azi la magazin si au spus ca pentru codul dat de pe talon nu exista volant cu X, sa fie asa sau sa mai caut si la alte magazine?

Link către comentariu

Nu exista,cel putin eu asa stiu.Codul volantei este 038105266AG si pe original e o galagie de bani in jur de 600euro.Pe af e mai ieftina...SACHS 1600lei si LUK 1200lei.

Link către comentariu

1J1907511A este v71 pt golf 4 cu clima, stie cineva un pret ? multumesc

Modificat de kofe
Link către comentariu

Motor control recirculare ,in jur de 110euro la reprezentanta.

..

..Mai ai urmatoarele variante pe AF;VALEO 509572(380-330lei),FEBI BILSTEIN 34151,SWAG 30 93 4151,TOPRAN 111 094, VEMO V10-77-1002.

post-64586-0-83284700-1322636857_thumb.j

Link către comentariu

vreau si eu un cod pentru plafoniera w8 culoare crem modelul cu trapa. Multumesc

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!