Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Trage un ochi la bandoul asta,stiu ca tu erai interesat de cum vine..pt bora ta.Azi in depozit am vazut o comanda pt cineva...

post-64586-0-72922400-1319479831_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu cum vine ca mi-am facut curaj si l-am dat singur jos. dar cum l-am dat jos asa l-am si pus la loc cand am aflat cat costa cromul :screwy:

e putin crapat in cateva locuri dar asa il las . poate ma sterge vreunul sa-l cumpar pe rca-ul lui :))

Link către comentariu

gabivvx ma ajuti cu niste coduri OEM pentru bucse bara stabilizatoare si bride pt cele cu, cocoasa ? si un pret estimativ

ce este mai bun, lemforder, meyle sau swag ? :D

Link către comentariu

trebuie sa iti masori bara de torsiune sa vezi ce dimensiune are;spre exemplu brida swag 22 lei bucata si bucsa cu cocoasa 10 lei bucata.Brida pe original peste 10 euro bucata si bucsa in jur de 8 euro bucata.In mod normal lemforder cu bride swag e combinatie buna dar sunt greu de gasit bucsele pe lemforder.Oricum si lemforder si swag iti vin cu panza protectoare la interior..numai varianta fara cocoasa.

post-64586-0-07271200-1320005401_thumb.j

post-64586-0-96921500-1320005411_thumb.j

post-64586-0-98846100-1320005418_thumb.j

Link către comentariu

eu am bridele vechi fara cocoasa

am cumparat acum 2 ani bucse meyle cu cocoasa si le-am polizat cocoasa :))

dar vad ca acum imi scartaie dreapta cand cobor sau urc un damb, nu troncane sau bate, dar este enervant cand scartie atunci cand se torsioneaza pe dreapta

lemforder fara cocoasa cu panza pe interior rezista mai mult precum cele oem ?

Link către comentariu

Da,poti lua si swag fara cocoasa care au panza pe interior.Am vazut si sunt lucrate foarte bine si calitatea materialului e foarte buna.

Link către comentariu

da-mi te rog niste coduri si pentru swag si pentru lemforder, variantele fara cocoasa, n-am de gand sa dau bani si pe niste amarate de bride :)

astea fara cocoasa toate au panza pe interior ?

Link către comentariu

Pt diametru 21;LEMFORDER 34053 01(nush de ce m ..ti..masii nu prea se mai gasesc)SWAG 30 61 0008 (10 lei bucata),DELPHI TD560W ,MOOG FEDERALMOGUL AU-SB-4847(15 lei).

post-64586-0-40950800-1320316238_thumb.j

post-64586-0-20858100-1320316273_thumb.j

post-64586-0-42037900-1320316287_thumb.j

Link către comentariu

exact cum sunt in ultima poza delphi erau bucsele originale ale golfului care le-am schimbat acum 2 ani

made in spain scria pe ele, cu, codurile de rigoare, dar aveau interiorul de panza, de culoare deschisa

am sa iau swag dupa cod, multam :D

Modificat de alios
Link către comentariu

gabivvx, ma poti ajuta cu codul motorasului PIERBURG de la pompa din rezervor pt un golf 4 AXR?

Link către comentariu

PIERBURG 7.28303.60.0 Pompa combustibil

Mod de operare: electric, Ř: 43,5 mm, Lungime: 134,6 mm, Numar conexiuni: 2, Presiune [bar]: 0,5, Presiune [psi]: 7,25, Tensiune: 12 V, Articol extins/Info extins: cu material aditional, fara senzor (plutitor).Cost estimativ 550lei.

post-64586-0-53750300-1320756874_thumb.j

Link către comentariu

salutare,stie cineva daca exista palfoniera cu butoane luminate pentru spate gen w8?un cod.multumesc

Link către comentariu

din cate stiu mai este un model de plafoniera cu senzori..dar nu specifica nimic in legatura cu w8..pt vehicule blindate..

post-64586-0-43080200-1320862963_thumb.j

Link către comentariu

Buna ziua!

Imi cer scuze daca a mai fost postat si nu am vazut eu, insa va rog daca poate cineva si doreste sa imi spuna si mie codurile pentru fusta fata de V6 si fusta spate cu locase pentru senzorii de parcare, bineinteles pentru golf IV.

Link către comentariu

spoiler fata v6 1J0805903F B41 in jur de 70 euro,bara spate cu locas de senzor..nu...

post-64586-0-22956700-1320915808_thumb.j

Link către comentariu

Daca obtin seria de caroserie de la un golf cu fusta respectiva pe spate se poate afla codul?

Link către comentariu

cu conditia sa fie echipare de original(de prim montaj)si nu bara schimbata pe parcurs...sau cu zenzori aplicati ulterior..

Link către comentariu

un cod si un pret aproximativ pentru sistemul de fixare in podea a covoraselor - tip oval?

multumesc

post-67184-0-93905500-1321018361_thumb.j

Link către comentariu

3D0898501B41 este setul de clipsuri rotund si setul de care pomenesti tu oval este 3D0898501BB41 ambele pt culoarea neagra.Pretul este in jur de 14 euro setul 1 clips inferior si un clips superior.Sper sa nu ma insel...poti verifica codurile pe net sa fie ok.

Link către comentariu

vroiam sa schimb prinderile rotunde cu unele ovale dar la pretul asta nu prea renteaza

Link către comentariu

Salut! Un cod pentru un rulment -fulie compresor A/C ,golf 4 1.4 16 v ,motor AXP? Merci!

Link către comentariu

Din pacate nu.Sunt 2 producatori care echipeaza cu compresoare masinile din perioada respectiva.Rulmentul de care vorbesti nu apare ca piesa de schimb.Doar cei care se ocupa de service AC cunosc cotele respective.1 apelezi la cineva din domeniu si te ajuta.2 desfaci si scoti rulmentul singur si il achizitionezi.Deschide un topic..poate te ajuta un coleg.

Link către comentariu

salutare, ma ajuta cineva cu denumirea si codul burdufului admisie aer, cel din poza atasata ? cred ca a fost mancat de soricei.

si poate un loc undeva in sector 1 unde se gaseste sa-l cumpar?

multumesc,

post-5898-0-93449500-1321259086_thumb.jp

Link către comentariu

Nu e livrabil ca piesa de schimb.Iti vine cu toata tubulatura de aer.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!