Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

salut, am si eu un mk4 1.6 fsi 2002 model

poate cineva sa imi zica va rog, codurile la piesele de la canistra recuperare vapori? (EVAP Emission Control Sys)

imi trebuie cele doua valve/supape si canistra efectiv

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rugaminte sa postezi codul de motor,stiu ca canistrele sunt identice la toate motorizarile 1.6 16 valva ...dar sa fiu sigur,cod motor si an fabricatie..

Link către comentariu

canistra 1J0201801H(in jur de 80 euro)supapele;ceea cu racordul randalenat 1J0201160D(10 euro),supapa cu mufa pe ea sunt 4 modele cu costuri de 30-35-75-75 euro.Ai codurile respective pe piesele componente canistrei tale,sunt vizibile si usor de citit.

Link către comentariu

wvwzzz1jz2w584598

cod motor bad

pune si o schita cu ele sa le vad cum arata te rog

Modificat de vonchris
Link către comentariu

Am nevoie de codul de la o piesa daca o poate identifica cineva.

Din canistra carbon ies 2 furtune unu mic care duce la vasul de expansiune al antigelului si un furtun mai mare si mai lung care duce la piesa care imi trebuie mie practic e ca un cot dar nu imi pot da seama exact cat de mare e piesa respectiva. Pe acolo vin vaporii de benzina ca sa ii condenseze canistra.

Link către comentariu

@vonchris..1J0201801M( pisesa 2 ..codul supapei cu mufa electrica),1J0201801H (piesa 1 canistra ),1J0201160D( piesa 6..furtun randalinat cu supapa).Te uiti in mod direct ..la piesa 2..restul sunt identice.

@dizy..din canistra de carbon iti iese un furtun care duce spre sistemul de admisie...si iti intra un furtun randalenat cu supapa care iti vine de la conducta care duce spre rezervorul de benzina.Nu are legatura cu vasul de expansiune.Ai poza cu supapa mare cu mufa in ea.Fa o poza cu canistra si posteazo aici.Sau incearca sa faci o poza la piesa de care ai nevoie.

post-64586-0-95226100-1318676545_thumb.j

post-64586-0-93324700-1318677209_thumb.j

Link către comentariu

Deci de la nr 2 iese un alt furtun care ajunge la piesa din poza care imi trebuie mie. E un fel de cot de metal.

imag0113i.jpg

Link către comentariu

cum sunt dispuse galeriile pe masina ta?fata radiator admisie(plastic) spate spre bord evacuare (fonta)?Nu mai stiu sigur..am uitat..

Link către comentariu

Salut,

Golf 4 1.4 16V tip motor APE cod cutie de viteze DUW serie sasiu WVWZZZ1JZYB105021 an fabricatie 2000 vreau si eu un cod pentru suportul de la cutia de viteze cel care este prins pe cutie.

Link către comentariu

@dizy..furtunul respectiv iti intra in galeria de admisie.Ai o poza cu galeria admisie pt motorul tau.Din ce vad eu la tine e o improvizatie.

post-64586-0-49840000-1318751781_thumb.j

Link către comentariu

Nu cred arata prea bine inainte sa fie improvizatie furtunul vine la 90 de grade deci trebuie sa fie un cot intre furtun si galeria de admisie

Link către comentariu

@SSRAZVAN tampon motor(asa vine in programe,pe original se numeste tampon cutie)1J0199555AK(60 euro pe original),SWAG 30 13 0094 (180 lei).

post-64586-0-34085400-1318752311_thumb.j

Link către comentariu

dizy...pur si simplu mie asa imi apare ..furtunul intra direct in galerie.Nu mai exista piesa de legatura.Trebuie vazut la o masina cu motorizare identica ce..si cum..

post-64586-0-91143700-1318797171_thumb.j

Link către comentariu

Da e foarte ciudat azi m-am uitat mai atent si respectivul furtun trece pe sub galeria de admisie si pare a intra tot in galeria de admisie, dar pe undeva in zona clapetei de acceleratie.

Si ce apare pe schema la pozitia 1?

Modificat de dizy
Link către comentariu

GABIVVX stiu ca ala e tamponul de la motor dar pe mine ma interesa acel suport care se afla pe cutia de viteze si vine prins cu suruburi de tamponul de la motor.Pe cutia de viteze exact deasupra capacului de a5 se afla acel suport de aluminiu care vine prins de cutia de viteze cu 2 suruburi.E si acel suport care mi l-ai aratat sus prin el trece 2 suruburi care vin pe acest suport de la cutia de viteze.La mine buba e ca sa stricat filetul si in timp ce merg se desfac suruburile de la suport.

MERSI

Link către comentariu

@dizy pozitia 1 e galeria .E clar,e posibil la tine sa fie o improvizatie.La toate motoarele furtunul respectiv intra in clapeta acceleratie.La motorul tau de 2 litri ..nush ce sa zik..nu am vazut negru pe alb cum vine.Dar daca nu in clapeta 100%in galerie.

@Razvan 1J0199117Q in jur de 45 euro pe original.Pozitia 17 din schema.

post-64586-0-94420200-1318832988_thumb.g

post-64586-0-24166600-1318833001_thumb.j

Link către comentariu

Da in clapeta de acceleratie intra e un furtun defapt am crezut ca e un cot. Atunci nu se poate gasi codu la furtunul asta?

Link către comentariu

Dizache...1J0133778 pozitia 34 din schema de mai sus.Tine-te bine..in jur de 35 euro 1 metru de furtun :screwy: :biggrin:

Link către comentariu

se poate o schema cu sistemul de deschidere al capotei la bora?

ma intereseaza siguranta parghiei in forma de T

si partea demontabila a antenei cam cat costa in magazin?

Link către comentariu

Spicul de la antena e foarte scump pe original..25-35 euro ..sunt 2 modele.Am senzatia ca siguranta respectiva nu vine ca piesa de schimb separata.Si teul iti vine simplu..fara siguranta.Are o forma destul de ciudata.

post-64586-0-27825200-1319306475_thumb.j

Link către comentariu

Spicul de la antena e foarte scump pe original..25-35 euro ..sunt 2 modele.

WHAT??? si filetul de cat e? sa pun un surub ceva sa nu intre apa

Link către comentariu

am gasit la magazinul de piese una identica cu cea OEM. 20 lei

ceva in genul asta

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!