Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Practic doar litera difera. Am incercat sa il pun, fizic se potriveste la prinderi si la mufa, dar nu face intotdeauna cursa completa, ba se incuie, ba nu. Sa fie la ala de golf tija care iese din motoras putin mai lunga?

------------

Sent from Razv911's iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da ..e posibil sa nu mearga si mai mult ca sigur sistemul e polo e putin diferit la golf.Daca mai ai piesa veche poti lua codul de pe ea.

Totusi verifica si piesele componente ala angrenajului,e posibil sa fie intepenite si sa nu permita sa faca cursa completa.Vezi si la butuc sa nu fie blocat ;)

Link către comentariu

Multumesc pt explicatii. Motorasul vechi nu il mai am k s-a ars de la lichidul de parbriz cand s-a rupt furtunasu. O sa mai incerc cu asta. Salut

------------

Sent from Razv911's iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Salut! Imi poate spune si mie care e diferenta intre

(2) 1J4857706AA

three-point automatic seat belt with belt tensioner / for models with side airbag / ** caution! dangerous cargo **

right lhd /

si

(2) 1J4857706T

three-point automatic seat belt with belt tensioner / for models with side airbag / ** caution! dangerous cargo **

right lhd / "J.."

Ma refer la "J..".

Multumesc!

Link către comentariu

imi dati si mie va rog un cod pentru volant - Mk4 1.9TDI 130 cai, ASZ pe Sachs.

Mersi

Link către comentariu

038105266AG ,SACHS 2294003341 in jur de 1450lei,LUK 415005910 in jur de 1300lei.

Link către comentariu

mersi frumos GABIVVX!

Prompt ca de obicei!

Mare caracter!

:icon_thumleft:

Link către comentariu

GABI te rog un cod ptr un kit de distributie curea CONTI ptr

WVWZZZ1JZ3W536754

De asemenea si pompa de apa

Multumesc.

Link către comentariu

salut, as vrea sa stiu codul pt. suport cutie viteze antirasturnare am inteles ca s-ar numi se afla sub cutia viteze prinde cutia de puntea fata, poate are cineva un desen, s-a retezat acea piesa si trebuie neaparat sa o inlocuiesc.

Link către comentariu

1J0199851AA piesa numarul 25 tampon antibalans.SWAG 30 13 0082 lei 230,

.

.

post-64586-4502_thumb.png

post-64586-6384_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare...se poate va rog codurile pentru sondele lambda ,respectiv cu cate fire sunt,pentru o bora 2.0 benzina,cod motor AQY...

WVWZZZ1JZYW303674

multumesc

Link către comentariu

BORA 31 08 1999,dupa catalizator 06A906262F sau BOSCH 0258986602 in jur de 500lei,inainte de catalizator 06A906262Q sau BOSCH 0258006978 in jur de 380lei.Prima interval schimbare 150.000km a doua 250.000km

Link către comentariu

Salutare,

Ma poate ajuta careva cu un cod pt oringul la senzorul de nivel ulei pt golf 4 1.6 AUS. ms

Link către comentariu

038 103 196 in jur de 3 euro numai pe original,garnitura senzor nivel ulei situat jos in baia de ulei.

Link către comentariu

Multam. Faptul ca se gaseste doar pe original inseana ca gasesc doar la reprezentanta? Oare faptul ca este mereu plin de ulei poate sa fie doar acest oring problema sau si altceva?

Link către comentariu

salut, se poate codul pentru un kit distributie pentru WVWZZZ3BZ4E023672

Link către comentariu

Masina e 2004 si codul de motor AVF? 038198119A sau CONTINENTAL CT1028K3 lei 450.

Link către comentariu

ma intereseaza si pe mine codul ornamentului cromat de la bandoul barii fata si daca poate fi comandat separat de bandou, eventual si un pret

vw bora WVWZZZ1JZ2W594016

Link către comentariu

1J5807243A 2ZZ imi apare ca;molding for bumper chrome,cost peste 120 euro.

Link către comentariu

trebuie sa fie o greseala. la magazinul de piese mi-a dat 250 pretul cu tot cu bandou

eu as avea nevoie doar de ornament si de aceea caut sa-l cumpar separat

Link către comentariu

Din pacate nu am cum sa identific vizual piesa,pretul dat de mine e pe original,..spre exemplu un colt de bandou de 10 cm nichelat pt un Peugeot 407 costa 200lei si pe original in jur de 250lei.Totusi am senzatia ca nichelajul respectiv e piesa comuna cu bandoul.

post-64586-0-58137600-1316331450_thumb.j

Link către comentariu

ornamentul nu e piesa comuna cu bandoul. se prinde cu niste cleme in bandou la fel cum se prinde bandoul in bara

in fine, o sa mai caut pe la dezmembrari si daca nu gasesc o sa-l iau din magazin. dar parca nu as da 250 de lei pe un bandou care mai trebuie si vopsit

Link către comentariu

imi spuneti va rog codul oem pt spalatoarele de faruri? ma intereseaza acel mecanism care se ridica...

un DIY cu montarea are cineva? se face greu?

multumesc.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!