Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Daca ma poate ajuta cineva; am nevoie de codul busonului de alimentare cu ulei de pe capacul de la culbutori. Nu doar dopul, mai sunt inca 2 piese care alcatuiesc "gatul" busonului. Practic apar 2 piese + dopul + 2 garnituri de cauciuc. Multumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Va salut.Ma poate ajuta cineva si pe mine cu codul pt furtunasul de la carter care intra in furtunul ala mare de aer pt masina din semnatura?

Link către comentariu

• Administrator

Topicul este pt Coduri piese - Part numbers. Va rog sa postati on topic!

Link către comentariu

Salut, imi puteti da si mie un cod pentru butonul de dezaburire luneta ? Mi-e gaurit chiar in mijloc si as dori sa il schimb, eventual si o idee unde pot gasi asa ceva? Multumesc anticipat!

Link către comentariu

1J0959621C 01C in jur de 20 euro pe original sau 50 lei pe la dezmembrari.

Link către comentariu

Salutare.Pentru un golf 4 1.4 16V tip motor APE,serie sasiu WVWZZZ1JZYB105021,vreau sa stiu daca exista vreun cod pentru instalatia electrica dintre masina si haion unde se afla mansonul.Eu m-am uitat in partea stanga si am vazut niste mufe care duc spre haion si as vrea sa stiu daca instalatia se poate schimba.Daca se poate si o schita v-as fi recunoscator.

Va multumesc.

Link către comentariu

se poate repara astfel;iti cumperi 2 burdufe 1J6971840A,si un electrician bun iti reface cablajul electric,sau varianta af HERTH+BUSS ELPARTS 51277007 stanga,51277010 dreapta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut, am nevoie de codul plasticului care acopera mufa de la vag-com, si daca nu e mare deranj si un pret pentru el! Merciiiii :D

Link către comentariu

daca plasticaraia din bord e neagra 1j0858981A(care a fost inlocuit de) 1j0858035 1QA.Poti scoate capacul tau si o sa gasesti codul pe el.Te costa in jur de 40lei la reprezentanta.

Link către comentariu

6X0 051 734 A

e mufa adaptoare mama/tata cu mufa pentru iluminare cd player oem ?

pret gasesti ? :D

Link către comentariu

multam, este si la noi pe forum postat acest DIY dar nu am gasit pana acum mufele (dupa cod)

si nici nu inteleg exact unde ma "intep" cu firele :) am sa sap mai mult

Link către comentariu

Merci Gabi! Problema este ca mie imi lipseste cu desavarsire acel capac de pe mufa de vag-com, de aceea am cerut codul acestuia :) Inca o intrebare, care e diferenta intre primul cod dat de tine, si al doilea? Sa inteleg ca primul nu mai exista ca a fost inlocuit cu al doilea ? Merci! :lol:

Link către comentariu

knoxville vezi si poza de mai jos

Screen_Shot002.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

da se mai schimba codurile la piese.De regula si codul vechi daca este bagat in programe iti apare cu specificatie;retras din fabricatie si inlocuit de....

Link către comentariu

imi poate confirma cineva daca codurile 1J1 941 018 N si 1J1 941 017 N sunt codurile pt doua faruri de golf 4 cu proiector de ceata inclus si au interior crom/black? daca s-ar putea si o imagine din etka? va multumesc.

Link către comentariu

codurile respective sunt de GTI negru/crom facute doar de VALEO.Problema este ca cunt facute pt circulatia din UK pe mana dreapta.Se pot adapta fara probleme cu toate ca etka specifica ;doar pt circulatie pe partea dreapta.Sigur sunt gasite la dezmembrari de pe o masina de uk :lol: Ca alternativa ai DEPO af in jur de 500 lei bucata sau HELLA ,nu pomenesc nimic de pretul la hela ca ma iei la injuraturi.

post-64586-0-81028600-1312534389_thumb.j

post-64586-0-10364900-1312534404_thumb.j

post-64586-0-31485900-1312534657_thumb.j

post-64586-0-18069300-1312534677_thumb.j

Link către comentariu

Am si eu nevoie de codul motorasului de la stergatoarele fata, cine ma poate ajuta.... Multumesc

Link către comentariu

1J1955113C din ce an e masina?Sa desfaci sistemul poate nu e motorasul de vina.

sa lasi o serie de caroserie

Link către comentariu

salut

am si eu nevoie de schema cutiei de la filtrul de aer la golf 4 1.6 16v 2003

in cutia respectiva mai este o calpeta mai mica din plastic prinsa la un piston cu arc..... la mine este rupta ureachea clapetei sta libera

face legatura intre teava care iese din cutia filtrului si se duce in jos....si canalul pe unde intra aerul in cutia filtrului(dreapta)

uneori motoru parca merge infundat si ma gandesc sa nu fie de la aceasta clapeta care s-a rupt(posibil sa ramana pe inchis si sa nu lase sa intre aer in filtru)

aveti ideee care este rolul acestei clapete (este scris un cod pe ea 446 099 47 999) sau k-23373)

bafta

Link către comentariu

thx !!!

Modificat de adellyn
Link către comentariu

1J1955113C din ce an e masina?Sa desfaci sistemul poate nu e motorasul de vina.

sa lasi o serie de caroserie

WVWZZZ1JZ1W224608 este seria din 2001. Mai mult ca sigur e motorasul. Merg fff greu desi sunt pe treapta rapida. La cea mai mica viteza deabea se plimba pe parbriz, ba chiar mi s-a intamplat sa mi se blocheze pe ploaie torentiala, a trebuit sa opresc pe dreapta (noroc ca si-au revenit si am ajuns ok acasa).

Multumesc tare mult de ajutor. Incerc sa caut preturi variate pentru al lua cel mai iefitn :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@Circoloco MOTORASUL,daca e sa se prajasca nu iti mai merg stergatoarele.Am vazut personal la un Touran si la un A4 acceasi problema.Stergatoarele la A4 abia mergeau si la Touran faceau cursa mica si se intorceau inapoi.La ambele cand sa desfacut ansamblul stergatoarelor ,sistemul culisele erau blocate si motorasul ansamblului frigea de nu puteai tina mana pe el.Am asistat si am ajutat la remedierea problemei.SFATUL meu este sa desfaci ansamblu stergatoarelor si o sa te asigur ca culisele lor sunt gripate si intepenite si asta e cauza care duce la functionarea stergatoarelor foarte prost.Sunt colegi de forum care au patit problema.Desfa sistemul remediaza problema si o sa vezi k o sa fie totul ok ;) .SCUZE DE :offtopic:

Link către comentariu

Salut, am si eu nevoie de codul de produs pentru tulumba de servo frana. COd motor AUM, an 2002. Si imi trebuie sa stiu si daca e compatibila cu tulumba de pe masina cu cod motor AGU.

Seria mea de sasiu e WVWZZZ1JZ2W630204. Multumesc pentru ajutor

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!