Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

TOPRAN 111 017 ,HANS-PREIS 1J0129684CGE 175 LEI.MEYLE 100 036 0018,BUGIAD BSP20457.de regula pe topran le gasesti in romania si dureaza 10 zile comanda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

prefixul 1JU pentru ce tip de golf este ? variant ? bora variant ?

Modificat de alios
Link către comentariu

1JU nu am gasit. Pentru golf variant e 1J5, iar pentru Bora variant e 1J6.

zzz_Screen_Shot001.jpg

Link către comentariu

am tijele de la stergatoarele de pe fata cu, codul: 1JU 955 325A

sunt bune pentru golf 1J ?

Link către comentariu

merg la g4 si bora..Despre astea e vorba?

Link către comentariu

eh eu am cu totul angrenajul

oricum multumesc de info, nu intelegeam ce tip e 1JU

Link către comentariu

sa desfaci cuzinetii sa-i gresezi bine cu vasilina mai buna.

Link către comentariu

MasinaPoporului

Rog si eu un coleg daca ma poate ajuta cu niste coduri pentru ETRIERI FATA golf 4 BREAK. Vreau sa stiu daca etrierii de pe ALH sunt aceeasi ca de pe AXR(101) si AJM(115). As prefera si niste coduri pentru fiecare in parte(si un cod pentru discuri daca difera).

Multumesc

Link către comentariu

Buna seara ,frati golfisti,

Am nevoie de ajutor : am nevoie si eu seria de la o piesa,de la spirala volan abs de la masina din semnatura,ma poate ajuta cineva???

Mersi !

Link către comentariu

MasinaPoporului ;pt sistem de franare de 288mm;disc frana 1J0615301S,etrier st 3A0615123,dr 3A0615124.pt sistem de franare 256mm;disc frana 1J0615301D si 1J0615301L,etrier st 1J0615123A,dr 1J0615124A,pt sistem de franare 280mm;disc frana 1J0615301E si 1J0615301M,etrier st 1J0615123A,dr 1J0615124A.Problema e alta ca sistemele de franare au fost puse in functie de diametru jantei;14 ,15,16.Sunt 2 feluri de placute fata la g4(masini normale nu gti,r32 etc); Placute normale care sunt pt 14 si 15 diametru jantei respectiv 256mm si 280 mm,si placutele mai mari,foarte rare, imprumutate de la passat pt sistem de franare de 288mm pt jante de 16. In mod normal ar trebuii sa se potriveasca fara probleme,dar iti poti da seama numai dupa ce vezi o placute de frana.

Link către comentariu

spira volan..incearca codul asta 1J0 959 653

Link către comentariu

mersi

masina este cu esp...ce m-ai dat este pentru masina cu esp??

Link către comentariu

MasinaPoporului

Multumesc GABIVVX. Problema sta astfel: am niste jante pe 15. Am incercat sa le pun la mine si stau aproape de etrier la 1-2 mm, chiar imi ating putin. Aceleasi jante le-am vazut pe un golf 4 motor AJM si nu atingeau deloc. Ma gandeam sa imi pun etriere de AJM (am agsit la 30 ron bucata) si cu ocazia asta sa pot pune si eu jantele pe mnasina. Plus de asta trebuie sa schimb si discurile si placutele. Crezi ca se poate sa pun etriere de AJM fara nici o modificare?

Multumesc

Link către comentariu

MasinaPoporului..nu vreau sa ma pronunt aiurea.Singura metoda e sa dai o roata jos sa vezi la fata locului cum sta treaba.Tu din fabrica ai avut jante de 16 banuiesc,altfel nu imi explic cum de nu iti intra janta de 15,sau posibil janta sa aiba o constructie mai ciudata.

raduflorin1..in mod normal ar trebui sa mearga.Mai sunt cateva coduri de spira.Te pot ajuta mai bine daca lasi o serie de caroserie.Sau cel mai sigur cand se demonteaza de pe masina iei codul de pe spira veche.

Link către comentariu

WVWZZZ1JZ1W055133

momentan nu am posibilitatea sa o demontez de pe masina:(

Link către comentariu

1J0959654AG e codul pt spira la masina cu ESP.

Link către comentariu

salut. un cod si un pret pentru o carcasa de oglinda mica dreapta la g4? ms

Link către comentariu

3B0857538B si 3B0857538B GRU pregatita pt vopsire.KLOKKERHOLM 95231052,95231054 pregatita vopsire,ALKAR 6342127 pregatita pt vopsire,6344127.In jur de 50 lei ALKAR pregatita pt vopsire.

Link către comentariu

gabivvx, poti afla te rog ce cod au colierele sau clemele care tin furtunul pe trager sau pe rama radiatorului de la instalatia de spalare faruri de la golf 4? e posibil sa fie reperul 23 din imaginea de la postul 1221?

as mai dori codul surubelelor care tine pompele de la spalatoare;(16+24)cred.

si codul suruburilor cu care se prind farurile.

Modificat de dorumito
Link către comentariu

(23)447971848 si 447971843B e o diferenta intre ele dar sa iti spun sigur in ce consta habar nu am,(17)3D0971838N e un colier de plastic care intra in caroserie si prinde furtunul de ea,(16)N 10327501 surubul de prindere,(24)e o saiba ordinara care oricum daca o comanzi primesti altceva :lol:

Link către comentariu

multumesc mult.de suruburile de prindere a farurilor stii ceva?

Link către comentariu

(14) N 90818401,(13) 1J0998225 si 1J0998226 st/dr, e un set de reparatie pe clemele rupte de la faruri care e foarte scump in jur de 60-70 lei pe o singura parte.Sunt identice si la xenon original.

Link către comentariu

salut .... caut si eu piesa incercuita...

am gasit un cod in etka , dar nu sunt sigur ca asta e ... problema e ca ma intereseaza doar partea " grilata ".

cod : 1J0254505NX/HX/AX/N

post-30270-0-80505600-1309689481_thumb.j

Link către comentariu

Pe original nu gasesti racordul flexibil.Racordul e universal si se potriveste la toate marcile de masini.Trebuie tinut cont de lungimea si diametrul lui.Sunt 2 solutii de montare;1 ori sa iei un racord sa-l mufezi pe restul de teava in capete(dar e foarte greu si din cauza uzurii s-ar putea sa nu etanseze bine),2 sa se taie putin din teava si sa se ia un racord cu capete de teava si sa se mufeze cu coliere de esapament.E in jur de 70-90 lei respectivul racord la magazin de piese.

Incearca sa o rezolvi cu prima varianta ;)

Link către comentariu

multumesc mult gabi...

De curiozitate , se stie care e standardu un g4 1.6 16 bcb ? adica sa caut deja niste dimensiuni. pentru ca nu am decat o parte desprinsa ... si imi e cam greu sa intru acolo sa masor...

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!