Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

O schema mi-ar fi mai mult de folos.Oricum astept pana luni.Mersi mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

SSRAZVAN vezi poate te ajuta pozele de mai jos.

Screen_Shot050.jpg Screen_Shot051.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru releul de electroventilatoare ? Eventual si cu o poza, ca sa vad exact unde este localizat ? :)

Masina mea este un VW Bora, 1.4 16V - AXP, 2001, VIN: WVWZZZ1JZ1W047622. Multumesc. :icon_thumright:

Link către comentariu

Ma intereseaza codurile OEM pentru amortizoare fata/spate + arcuri fata/spate Golf 4 GTI .Nu am gasit nicaieri o serie de sasiu..ma puteti ajuta voi ?

Link către comentariu

amotizir fata 1J0413031DQ,arcuri fata sunt 2 modele 1J0411105P,1J0411105AM sunt punctate cu anumite culori pe una din spire si prin asta specifica duritatea sau grosimea spirei,amortizor spate 1J0513025BH,arc spate 1J0511115DJ.

Link către comentariu

Salut ..

Cine ma ajuta si pe mine cu un cod / coduri pentru piesa incercuita , plus saibele / sigurantele conexe ?

Multumesc

post-30270-0-08610400-1307992456_thumb.j

Link către comentariu

piesa cu numarul 26,iti vine tot ansamblu 1J0711729F in jur de 40 euro la reprezentanta.Daca tot unblii acolo sa iti iei si 8 bucati de 171711965,tampoane mici de cauciuc garnituri,le schimbi pe toate si iti mai ia din joc.

Mai e si piesa 28.1J0711046A care e in jur de 10 euro.Acum depinde ce iti trebuie tie.

Link către comentariu

Salut ,

Din poza pe care am atasat`o , mie imi trebuie chiar axul acela , care este putin sters pe mijlocul ei de praf.

Deoarece in partea de sus are joc, si din ce mi s-a spus , trebuie schimbata.

Acum nu stiu daca si siguranta ( in caz ca are in partea de sus si / sau jos ) trebuie schimbata , dar eu ma gandesc ca da ...

o sa mai fac o poza mai clara pe lumina , si o sa evidentiez mult mai bine piesa

Link către comentariu

axul nu vine separat..doar cu tot ansamblu,deci ce vezi in schema exact asa iti vin piesele.

Link către comentariu

revenit cu poza.

deci axul acela cu dunga albastra , zici tu ca vine decat la tot setul acela 26 parca ?

post-30270-0-05173200-1308083585_thumb.j

Link către comentariu

da,iti vine tot ansamblul ..piesa cu numarul 26.Ce probleme ai la el..din cate vad in poza e ok..?

Link către comentariu

da e ok la cum arata...

dar din pct de vedere functional nu este ok.

are un joc destul de maricel in partea de sus , iar din cauza asta nu intra in viteze lin... si mai la toata lumea la care am fost , mi-au recomandat sa o schimb...

am sunat la pbn si e 230...

sa vad daca gasesc si mai jos...

multumesc mult pentru ajutor

Link către comentariu

salutare. ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii legate de instalatia de clima a masinii din profil. mai exact e vorba de acel filtru de langa radiator,ca un pahar lunguiet (vreo 16 cm), pe care nu stiu exact cum sa il numesc: dehidrator, dezumidificator, uscator. vreau sa il schimb iar pe el nu am gasit scris decat Made in Japan. niciun cod sau alta insemnare. poate aveti coi cunostinta si ma luminati in problema asta.ma intereseaza denumirea exacta si un cod daca se poate.mersi mult.

Link către comentariu

e vb de piesa 2? 1J0820191D e peste 100euro pe original.

Link către comentariu

exact prietene. aia e. insa am inteles ca ar exista si variante mai ieftine. ai ideea de asa ceva? mersi mult.

Link către comentariu

VALEO 508811(130lei),VAN WEZEL 5800D014,WAECO 8880700124,AVA VWD014 (125 lei..iti recomand sunt facute in Danemarca),DELPHI TSP0175055,NISSENS 95171,HELLA 8FT 351 196-391(120lei)Practic el popular se numeste filtru uscator.Vezi ce gasesti ar fi foarte bine VALEO-HELLA-DELPHI-AVA.

Link către comentariu

Salut,

As dori o poza cu esapamentul care iese din motor pana la toba intermediara.

Link către comentariu

sunt 2 sisteme de esapament,depinde de anul de fabricatie si de seria de caroserie.

Link către comentariu

2000, WVWZZZ1JZYB146260, eu cred ca e prima poza, mersi.

Modificat de dizy
Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu codurile si eventual schema pieselor componente la spalatorul de far stanga?

vin: WVWZZZ1JZ2W594016

ma intereseaza duza, "port duza", si dimensinile furtunului

Link către comentariu

dimensiunile furtunelor nu le stiu,portduza..nu stiu la ce te referi iti las codurile la piese;(8) 1J0955978B,(2)1J5955103A,

Link către comentariu

am cumparat duza (2) 1J5955103A

si imi mai trebuie probabil piesa (8), portduza cum i-am spus eu, suportul din care iese duza. ai idee cam cat costa panarama?

da-mi te rog si codurile pieselor 7, 15, 11

cat despre furtun banuiesc ca 2 metri sunt suficienti

post-67184-0-71973500-1308670150_thumb.j

Modificat de _zenith_
Link către comentariu

(7)8D0955875 in jur de 4-5 euro,(15)e un colier de 1 leu ..il gasesti peste tot,(11) e furtunul instalatiei 1J0955964F ..1400 milimetri(12)furtunul scurt dreapta 300 milimetri.Furtunul il poti lua si pe af HELLA 9GS 146 999-727 iti vine la un mic sul de 5 metri.(8)1J0955978B te costa in jur de 30 euro si se numeste normal cilindru de presiune.Poate gasesti ceva la dezmembrari..

cat te-a costat duza?mie imi apare un pret de 13-14 euro.

Link către comentariu

65 lei a fost duza. scump al dreaq cilindru

Modificat de _zenith_
Link către comentariu

se poate gasi 1J0129684N aftermarket?daca da, aveti cumva si codurile aferente?

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!