Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

interior fumuriu :blink: ,posibil sa fie farurile schimbate cu ceva pe tuning..DEPO..HELLA

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e ca cel din stanga (black/crom) dar si cu proiector - Valeo.

dar cel din stanga cred ca e hella, pt ca are cleme de prindere la sticla.

Modificat de dorumito
Link către comentariu

daca nu sunt farurile originale ale masinii sau daca nu sunt pe original..nu te pot ajuta cu un cod :(

Link către comentariu

Buna!

Imi poate spune cineva pentru ce piesa este codul 1J0973 702?

Multumesc, o zi buna tuturor!

Link către comentariu

e una din mufele care vin pe instalatia electrica de la vag,la senzorul placutelor de frana,contactul de marsarier de pe cutia de viteze..etc.

daca iti trebuie una cand schimbi placutele de frana o folosesti pe ceea de la placutele vechi.

Link către comentariu

multumesc colegului GABIVVX pentru schema

iar despre blindaj nu ma intereseasza, mersi oricum

Link către comentariu

Multumesc GABIVVX.

Acuma problema este urmatoarea: am dat jos grila mica de la bara fata din dreapta fata unde ar fi trebuit sa fie senzorul de temperatura ext(va rog sa ma corectati daca gresesc, am citit asta tot in discutiile de pe forum) si am data de firul respectiv cu mufa aferenta care atarna in bara. Nu stiam ce este , ma gandeam eu ca e vreo mufa, dar nu stiam de unde. de la marsarier nu cred ca este pt ca mi se aprind becurile in spate cand cuplez. Ma sperie putin gandul ca ar putea fi de la placutele de frana!!!!!! :icon_confused: Daca este asa ar trebui sa o cuplz la loc, nu? Daca se poate ceva poze cum se face ca nu cred ca e asa complicat ca sa merg la service.

:offtopic: Apropo, unde e senzorul ala de temp ext ca ma omoara, cand ploua imi arata pe BC si la climatronic -50 C si nu mai dezabureste, si nu mai vad nimik, si.... ma enerveaza la culme!!!!

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute postul la locul lui.

O zi buna!

Sebi

poze

post-88833-0-48536700-1306423406_thumb.jpost-88833-0-64760800-1306423423_thumb.jpost-88833-0-03737800-1306423435_thumb.j

scuzati calitatea sunt facute cu tel

Link către comentariu

Din cate tin minte e acceasi mufa si la senzorul de temperatura exterioara si el iti vine pe stanga fata in bara,sau poate fi de la unul din claxoane care tot in zona aia vin stanga fata :lol: .

Stanga e partea cu volanul indiferent de unde privesti masina,si dreapta e partea pasagerului..sa nu incurcam treburile.

Link către comentariu

da, stanga=partea soferului.

pai daca imi arata pe bc si pe climatronic temp inseamna ca am senzorul, nu?

da nu l-am vazut pe acolo!

si daca e de la claxon(ar fi ideal sa fie asa) inseamna ca nu e mare bai.

o seara buna!

Ar fi trebuit sa vad senzorul cand am dat jos grila aia?

sau trebuie data jos bara?

oricum cand o sa am timp o sa urmaresc unde merge firul ala

stima

Link către comentariu

obligat daca ai bc ai si senzor de temperatura..si in mare masura cred ca mufa e de la senzor pt ca iti indica temperaturi destul de ciudate tie in bord.De la claxon nu e sigur mufa..m-am documentat.Am senzatia ca trebuie data bara jos ..altfel nu ai acces la senzor care e prins pe bara pe interior. :(

Link către comentariu

ok, o sa vad ce o sa fac

Multumesc

Link către comentariu

post-82745-0-53002000-1306745104_thumb.j

din cate stiu io acesta e senzoru de temperatura pe partea stanga a soferului, e prins in bara

Link către comentariu

popika1991 asa syiam si eu , numai ca la mine mufa aia nu are senzorul in ea!!!

Culmea e ca mie imi arata temp si pe BC si la climatronic.

Este cumva un al t senzor in alta parte care arata temp. pe BC si la cimatronic? Daca da, unde este???

Multumesc, o zi buna tuturor!

Link către comentariu

puppet_master

Salut!

Va rog un cod pentru sertarasul (spatiul de depozitare) de deasupra casetofonului. Daca stie careva si un pret ar fi excelent. Multumesc

post-75567-0-43861300-1306905984_thumb.j

Link către comentariu

1J0857058B 1QA dar e foarte scump la reprezentanta in jur de 130-140 lei.Poate iti fac o reducere ceva k e masina veche,daca nu dezmembrarile sunt in floare :lol:

Link către comentariu

puppet_master

Am cautat la dezmembrari dar unde am gasit nu il vand separat. Multumesc pentru cod, poate il gasesc mai ieftin.

Link către comentariu

Salutare , am vazut ca exista suport de ochelari care vine pus in locul manerului din partea soferului sus in aceleasi suruburi . Exista in etka cod pt asa ceva !? mc anticipat !

Link către comentariu

Vezi poza de mai jos. Alege si culoarea care o vrei.

Screen_Shot046.jpg

Link către comentariu

dar e numa un clip ,ca asa vad in poza ?! eu ma refeream la o cutiuta mai mare cam cat maneru ala rabatabil , ceva in gen opel, sau cum este pe passatu nou ,la dimensiune ma refer. Mc incaodata !

Link către comentariu

bbogdanmircea

Exista acea piesa (sunglasses holder), vezi ca este si pe Ebay la vanzare. La reprezentanta este insa destul de scumpa in jur de 140 RON din ce stiu eu.

Momentan nu am de unde sa-ti dau codul ptr ea.

Link către comentariu

oho cam multisor pt un moft , o sa mai caut , mc frumos.

Link către comentariu

Mr VW cu siguranta acela este codul pentru suportul de ochelari. Asa e poza din ETKA.

Uite si un link aici de pe ahw-shop.de ca sa te convingi. Bafta

Link către comentariu

ok ok m-a lamurit , aia este , dar citeam undeva recent si numai stiu unde ca este un user care face cumparaturi frecvent de pe Ahw si zicea ca cine mai vrea ceva sa se cupleze cu el ... si nu mai stiu unde , cred in ca ultimile zile am citit mult peste 100 pagini ...stiti pe careva ?!?!

Link către comentariu

Salut.Pentru un golf 4 1.4 16V tip motor APE,55kw,an fabricatie 2000 serie sasiu:WVWZZZ1JZYB105021 am o mare rugaminte,si anume daca imi poate spune cineva daca la modelul meu de golf exista senzorul de bataie(senzorul de detonaţie)sau knock sensor,e aceelasi senzor dar cu diferite denumirii.Daca ma poate ajuta si cu o schema sa aflu unde se afla acest senzor??Va multumesc.

Link către comentariu

E acelas senzor, citeste pozitia arborelui cotit. La diesel ill gasesti in partea inferioara a motorului, deasupra baii de ulei, partea din fata, dar si la al tau e pozitionat la fel, daca nu ma insel. Schema si mai multe detalii iti pot pune la dispozitie doar luni.

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!