Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

@90G_O_L

Bucsa trapez fata partea spate: 1J0407181 - 2 buc

Bucsa trapez fata partea fata: 357407182 - 2 buc

Atasat ai si schita din ETKA

post-38893-0-77740800-1302507743_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

serie sasiu wvwzzz1jz3b126089

ma intereseaza cam tot ce tine de bucsaraie pe fata..si ar trebui schimbat

multumesc colegului care mi-a spus de bucsele de la trapez

Link către comentariu

Spune-mi concret ce piese ai nevoie. Eu nu pot sti ce trebuie sa schimbi tu pe masina. Daca vrei, iti dau toate codurile de la toate piesele de la suspensia fata, nu imi este greu.

Link către comentariu

Salut, Ma intereseaza si pe mine codul la o caseta de directie vw bora 2003 si partea inferioara de la coloana de directie(cred ca intr-o poza as putea sa o identific altfel nu stiu cum sa ii spun).

Am vandut masina si vreau sa le vand si pe astea si nu stiu codurile la ele sa stie oamenii ce cumpara.

Mulutmesc anticipat!

Link către comentariu

buna all.....scuzati ca intrerup discutiile cu coduri dar banuiesc ca va pricepeti umpic si la altceva....si nu este cam nicaieri discutia ce ma intereseaza...........am un golf4 alh din 2000 si este umpic de ulei pe distributie....chiar pe marginea curelei.....masina are 220.000 km si tre schimbata cureau la 240.000....voi ce ziceti?fac o prostie daca stau 20.000?e o urgenta?o pot rupe???ms anticipat

Link către comentariu

Tomi N

vreau sa schimb toate bucsele pe fata...ideea e ca nu stiu exact cate sunt

stiu ca sunt

2 la fiecare bascula, una mica si una mare,

2 la bara stabilizatoare....mai sunt?

bielete antiruliu?nu stiu cum arata

daca ai si o schema cu ele mi-ar fi de ajutor!

masina se simte naspa pe fata...si vreau sa schimb tot ce tine de bucsaraie.....au fost schimbate doar bucsele de la bara stabilizatoare si flansele+suspensie(koni), bieleta dreapta+cap bara

restul sunt de din fabrica masina are 125k si 7 ani.....so....e timpul! si vreau sa schimb bucsele toate....sa nu schimb unele si dupa sa aflu ca mai erau unele...ai inteles tu!

bafta

Link către comentariu

Ace2: lasa-ne o serie de sasiu.

90G_O_L: maine dimineata iti caut codurile

Link către comentariu

@90G_O_L

1J0407181 - bucsa spate bascula inferioara

357407182 - bucsa fata bascula inferioara

1J0411314T - bucsa bara stabilizatoare

vezi cele 3 atasamente cu toate articulatiile pentru masina ta.

@cristi1997, fa distributia si vezi de unde este pata de ulei, risti sa sara cureaua de pe role si intinzatoare si e grav.

@Ace2, avem nevoie de o serie de sasiu. Eu sau colegul Tomi vom incerca sa te ajutam.

1_bara_de_directie.pdf

1_bara_stabilizatoare_suspensie_amortizor.pdf

1_mecanism_directie_bara_directie.pdf

Link către comentariu

90G_O_L

Pivot stg + dr 1J0407365H, 1J0407366H

Bieleta antiruliu stg + dr 1J0411315K X 2 buc

Bielete directie (complete) stg + dr 1J0422803H 1J0422804H

Bucsa caseta directie 1J0422884A - 1 buc

Iar daca vrei sa faci treaba serioasa, schimba si pe spate:

bucse punte spate 1J0501541C X 2 buc

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

multumesc colegilorlor Kostas si Tomi N pt ajutor

pe spate am schimbat bucsele odata cu schimbul suspensiei

o sa schimb bucsele de la bascule si cele de la bara stabilizatoare

de cea de la caseta de directie nu stiam :icon_thumright:

sper sa fie tun pe fata dupa schimb

multumesc bafta

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

Buna

As avea o intrebare daca stie cineva? Cei de pe site-ul http://shop.ahw-shop.de trimit si in Romania?.

A cumparat cineva de la ei de pe forum (vad ca sunt preturi foarte bune)?

Multumesc.

Link către comentariu

maybe i`m stupid......dar codurile la ce ne ajuta?va rog nu va enervzati ca intreb doar vreau sa stiu daca inteleg concret :icon_thumright:

Link către comentariu

Cei care au nevoie de coduri inseamna ca vor sa comande piesele sau sa afle cat costa.

Link către comentariu

Tu poti sa-mi spui codul de la carcasa oglindei retrovizoare din dreapta...e model de Golf din 2000 oglinda mica

Link către comentariu

Salut. M-am pricopsit cu un Golf 4 1,9 TDI 90 CP, model Ocean 2003. Masina e de la firma unde am lucrat si am luat-o la un pret f bun. Desi are multi km are totul pus la punct in reprezentanta si numai piese vw. Niciodata sarita de revizie.

Intrebare: As vrea sa bag niste bani in ea si sa-i fac un tuning de R32. Stiti cumva daca plansa de bord de la Golf R32 se potriveste pe Golful 1,9 TDI? Daca gurile de ventilatie R32/bora se potrivesc pe Golf 4 1,9 TDI? In certificat scrie ca jante si anvelope R16 si optional R17. Masina are pachet drumuri grele cu roti 205/55/R16. Pot sa-i pun fara sa modific nimik 225/40/R18? E vb de jantele de R32. Daca-i pun faruri OEM cu xenon in locul celor normale mai necesita vreo modificare? Alt sistem prindere? Daca vreau sa-i modific evacuarea si din cele 2 tevi mici si curbate sa o fac in evacuare dubla gen R32? Stiti cumva o firma serioasa si care importa spoiler fata/spate/praguri R32?

Multumesc mult. Poate aveti raspunsuri si ptr mine. As ramane dator

Link către comentariu

Cristi1997: carcasa oglinda dr 3B1857538B GRU

nionut76: Nu stiu cum ti-ar potrivi piesele. Vrei sa triplezi valoarea masinii tale? :). Cu siguranta ar arata mai bine masina asa, dar sincer nu cred ca are rost sa faci o asemenea investitie. Ca sa iti dai seama despre ce vorbesc, iti dau niste preturi:

plansa bord R32 (goala, fara grile, butoane etc): 3676.60 RON

bara fata R32: 3044.20 RON

bara spate R32: 3757.20 RON

janta: 2411.80 RON / bucata

far: 3230.20 RON / bucata

pe langa astea ar mai fi multe alte piese care trebuie sa le schimbi..

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Nu vreau sa triplez ptr ca nu vreau sa o vand. Pretul de achizitie are fabuloasa valoare de 900 Euro. Masina este impecabila si are distributia proaspat schimbata la Tess Brasov, amortizoare noi, ambreiaj si cutie viteze noi, discuri si placute noi, compresor Ac nou, faruri hella noi, parbriz nou.... AM avut grija inainte de a o preda (acum am un golf 5) sa schimb tot la ea. As fi mers pe ideea de remotorizare si anume sa cumpar un motor de R32 de la o masina accidentata si sa-l introduc pe asta numai ca taxele si consumul sunt la valori foarte ridicate. Asa ca incerc sa pun pe ea ce pot si eu. Imi place R32-ul f mult. Cat despre preturi...daca adaug la cei 900 euro inca vreo 3000/4000 euro....ies la pretul de vanzare a unui golf 4 adus din afara si neinmatriculat ori fara carte service...si km la greu. Astfel la 4000-5000 euro am un fel de R32 cu consum de 5,5%. Diesel. :)))

Revin. Astia de la AHW-Shop Germania spun ca se potrivesc piesele de R32 pe Golf 4 1,9 TDI. Am facut o intrebare pentru gurile de ventilatie pentru ca ei nu comercializeaza plansa bord. Ai exemplul aici:

Frage:

Hello. I have a Golf 4 1,9 TDI 90 CP from 02.2003(fabricated) 3 doors, Model

Ocean. I asked you if the air vents of R32 model its feet on my Dash board.

Thanks

Fahrzeug:

wvwzzz1jz3w435156

Si raspunsul lor a fost....

Hello,

Yes the air vents fits.

Mit freundlichen Gr

Link către comentariu

Salut. Ma puteti ajuta va rog cu niste coduri pentru urmatoarele componente:

Bara fata Golf R32

Bara spate Golf R 32

Plansa Bord Golf R32

Volan Golf R32

Jante Aristo 18 inch OZ Golf R32

Praguri ST/DR Golf R32

Eleron luneta Golf R32

Far stanga/dreapta Xenon Golf R32

Grile ventilatie Golf R32/ Bora

M-ar interesa si preturile pentru achizitia lor daca se poate. Am sanse sa gasesc in Rom ori tre sa caut pe Ebay ori prin afara?

Stie cineva daca se potrivesc pe un Golf 4 1,9 TDI 02.2003, model 3 usi Ocean. Farurile cu xenon vin complet echipate si merg montate direct ori trebuie sa fac modoficari/adaptari. Grilele ventilatie si plansa bord de R32 merge in locul celei de Golf 4 1,9 TDI? Masina are pachet de drumuri grele si roti 205/55/R16 din fabrica. Daca vreau sa montez cele de 18-inch trebuie sa fac vreo modificare? Discurile de frana pentru R32 cu etriere albastre merg in locul celor de golf normal?

Multumesc mult si sper la un raspuns

PS: ptr ajutor seria de sasiu a mea wvwzzz1jz3w435156

Inca ceva. Cand deschid usa indiferent ca e usa de la sofer ori pasager nu mi se aprinde lumina din plafoniera. Se aprinde doar cand o deschid din telecomanda. Nici lumile de atentionare din usi nu functioneaza. Cineva mi-a spus ca trebuie schimab butucul ori nu stiu ce piesa. Daca ma puteti lamuri si eventual aveti codurile pentru acele piese necesare remedierii problemei si de ce nu si preturile.

Multumesc

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez si grila fata Golf R32. Cu logo-ul pe ea.

Multumesc

Link către comentariu

bara fata: 1J0807217H GRU

grila stg 1J0853665D B41, grila dr: 1J0853666H B41, grila centrala: 1J0853677F B41

spoiler inferior bara fata 1J0805903F B41

bara spate: 1J6807421J GRU

spoiler inferior bara spate: 1J6807521C B41

plansa bord: 1J1857002E 84L

volan: 1J0419091DLQHS

jante: 1J0601025BA88Z - OZ DESIGN 7.5JX18 ET38 5/100

prag stg: 1J0853859B GRU - varianta 2 usi

prag dr: 1J0853860B GRU - varianta 2 usi

eleron luneta: 1J0827939A GRU

far stg: 1J1941017P

far dr: 1J1941018P

(farurile nu contin unitatea de comanda 7M3907391 - 1742.20 RON, becurile N 10445701 670.84 RON - ai nevoie de cate 2 bucati), trebuie sa faci modificari pe instalatia electrica - normal masinile dotate cu xenon au si senzori pentru nivel (pentru reglarea automata a farurilor). Acesti senzori sunt montati pe fuzeta din fata si spate

grila ventilatie stg: 1J1819703E 2AQ

grila ventilatie dr: 1J1819704E 2AQ

grila ventilatie central: 1J0819728E 2AQ

grila dintre faruri e identica cu ce ai tu pe masina doar ca are in plus inscriptia R32 cu codul 1J6853679D PWV

Cat despre lumina din interior, cel mai sigur sunt defecte microintrerupatoarele de la mecanismele de inchidere. Indicat ar fi sa pui masina pe tester sa verifici. Astea se pot comanda doar complete, au codurile 6X1837013C - stg, 6X1837014C - dr.

Cu informatii pentru modificare nu te pot ajuta, atentie mare pentru ca montezi kitul exterior de R32 s-ar putea sa mai ai nevoie si de alte elemente!!

In postul meu anterior nu aveam intentia sa te supar sau sa fac misto de masina ta, glumeam doar pe seama preturilor.

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Stai linistit. Nu e nici o problema. Multumesc mult pentru informatii. Preturile furnizate de tine la prima postare sunt preturi pentru componente noi. Am gasit intre timp cate ceva din piese pe site-uri din germania si pe ebay. Spoiler fata R32 la 450 euro (TVA inclus + transport). Spoiler spate la acelasi pret. Adica se poate gasi si separat pe ici colo anumite piese si atunci valorile tale data cu preturile de vanzare mai scad. Nu as da 2400 lei pe o janta. Sunt f scumpe si nu prea inteleg de ce. Cineva m-a sfatuit sa pun jante din aliaj/ light ori superlight pentru ca astea sunt destul de grele si mi-a spus ca masina trage mai greu fata de cum trage acum cu jante de tabla de 16'. Nu stiu. I-au in calcul si un cip ori o modificare a turbinei pe care o am. Am gasit un site reconditionari-turbine.ro si baietii de acolo m-au spus ca pot modifica turbina de 90Cp cu unele componente ptr o turbina de pana in max 130 Cp. Nu prea ma pricep si imi este sa nu stric ceva pe la motor.

Referitor la luminile din usi ...acele microintrerupatoare...ai si niste preturi?

Si..grila fata vine cu logo-ul pe ea ori acest logo metalic se comanda separat dupa care se monteaza pe grila.

La xenon cred ca-mi iau gandul. Modificari la instalatia electrica nu prea vreau sa fac iar la ce mi-ai dat ca pret ma consta moftul de a avea xenon mai mult decat m-a costat masina toata si nu merita. In rest partea de praguri, spoilere si jante ...am sa fac investitia. Mai ramane partea de interior adika volan, consola centrala cu finisaj aluminiu cat si manerul usii dreapta si consola comenzi stanga, bord cu airbag cu tot si daca voi gasi pe undeva acele scaune superbe fata cat si bancheta spate R32. Am gasit ceva prin Anglia dar habar n-am daca merg ca aia au volanul pe dreapta si scaunul soferului poate are alta prindere fata de scaunul pasagerului nu mai spun de airbag(ar fi pe interior si nu pe exterior :

Intamplator cand ma uitam pe site-uri ptr piese am dat peste unul de vanzari si am descoperit o varianta de golf superba cu un motor f tare.

E vb de GOLF 4 GTI 20th anniversary. E o editie 2004 si masina arata superb si costa numai 9000 USD cu 141.000 KM (transformati din Mile). Ideea este daca aveti cumva careva habar ce taxe ar fi pentru un Golf cu motor de 1,8 Benzina din 2004 la inmatricularea in Romania?

In rest masina arata exact ca un R32 si are un motor f nervos.

Am atasat niste poze pentru curiosi.

Masina este din SUA. Deci la cei 9000 usd se adauga si transportul pana in tara. Dar ce fel de taxe sunt ptr auto aduse din SUA la inmatriculare. Faza e ca masina este produsa in Europa si exportata si inmatriculata in SUA. Si aici m-am cam pierdut. Nu stiu ce taxe sunt si care este nivelul acestora.

post-86851-0-75641500-1302707626_thumb.j

post-86851-0-85770900-1302707654_thumb.j

Link către comentariu

Poti comanda separat logo-ul de la grila fata.

Jantele OEM sunt foarte scumpe.. eventual daca esti interesat, pot sa ma interesez la un importator de piese sa vad daca reusesc sa iti scot la pret mai bun decat Porsche Romania.

Offtopic: teoretic poti inmatricula masina, dar costa destul de mult. Ai transport, + test dinamic la RAR + taxa inmatriculare etc etc. sincer nu stiu daca merita. Poate ar merita daca ai gasi una cu motorul defect si sa o aduci pentru piese de schimb.

Link către comentariu

Salut, as dori (daca stie sau are cineva) codul pentru capacelele de fixare de la presurile din fata pentru un golf IV.

Multumesc.

Link către comentariu

De pe presuri sau de pe tapiteria de sub pres? Nu ai cumva o fotografie?

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!