Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Pentru numărul de şasiu introdus de dvs. nu au fost găsite date corespunzătoare. Fie acest număr de şasiu nu există, fie datele vehiculului asociat nu au fost încă înregistrate.

Seria de sasiu este incorecta

Modificat de Kostas
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exista sigur in baza de date.Este corecta seria de sasiu. Multumesc oricum. :icon_thumright:

Modificat de xflorin
Link către comentariu

Mai uita-te odata la VIN-ul pe care l-ai postat. NU este corect:

wvwzzz1jzzw052786

Litera Z (cea cu rosu) schimb-o cu o cifra.

Modificat de didus
Link către comentariu

Imi cer scuze tuturor sunt chior.vin WVWZZZ1JZ2W052786. :blink:

Link către comentariu

codul piesei care o cauti este 3B1867171C MEW - capac pentru vehicule cu decor de aluminiu - negru satin/alum , negru/antracit reticular

Link către comentariu

Inseamna ca tipul de la piese de la pba este total noob...

NU chiar,e cu 200eur mai scumpa, adica bara stock e ~ 240 pe cand aia de R32 e 440. Daca baiatul ti-a calculat in ron e bine, trebuia sa o cumperi pe loc :D

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

@dorumito piesa a fost introdusa incepand cu anul 2003. Cel putin asa am vazut in ETKA.

Screen_Shot001.jpg

Link către comentariu

Didus si piesa nr. 5 ce este? Carligul de remorcare cumva, pentru masinile cu echiparea respectiva din fabrica?

Link către comentariu

@robert03 poate ne ajuta Kostas in leagura cu codul piesei nr.5. E trecut in 'catalogul de accesorii', iar eu nu am acces la acest catalog. Din cate pot observa din imagine, este carlig de remorcare demontabil pentru masinile ce au venit cu aceasta dotare din fabrica.

Modificat de didus
Link către comentariu

da este carlig de remorcare demontabil

Link către comentariu

ca o completare la ce zice Kostas: carligul demontabil plus tot sistemul de tractare e Westfalia.

Link către comentariu

Multumesc pentru detalii. Masina mea nu este prevazuta cu un astfel de sistem si nu era foarte clara poza.

Link către comentariu

Salut stie cineva codul curelei de la alternator la golf4 FSI motar bad din 2003?De asemeni tot pentru acest tip de motor codul curelelor de distributie a roleler si a pompei de apa

Uitasem seria wvwzzz1jz3w122870

Link către comentariu

032145933AB - curea alternator

036145933H - curea multipla trapezoidala pt auto cu AC

032145276 - rola redirectoare pt auto cu AC

032145299A - amortizor tensionare curea pt auto cu AC si servodirectie

036109119AG - curea distributie

036109244J - rola redirectoare

036109243AF - rola intindere

036109243AG - rola intindere

036109181B - suport rola redirectoare

036121008G - pompa de apa

036109119P - curea axe

Link către comentariu

Salut si multumesc Kostas,dar mai am o nelamurire.Tu miai dat codul la pompa de apa 036121008g,dar codurile careleam gasit pe ambalajul de la pompa de apa sint 036121005f si 036121005p.Intrebarea mea este.Se potriveste pompa cu aceste coduri?

Link către comentariu

nu se potriveste decat cea data de mine, este in baza seriei tale de sasiu.

036121005F este pentru Polo din 1995 cod motor AJV

036121005P a fost schimbata in 036121008G care merge la tine

acum daca vei comanda pentru tine vei gasi doar 036121008G

Link către comentariu

problema este ca leam comandat si leam adus acsa si rolele si curele de distributie si curea de alternator.Dar codul nu scrie decit pe pompa de apa,care spui ca nu se potriveste .Pe celelante pise nu este trecut niciunul di codurile date de tine.Piesele leam comandat in baza seriei de sasiu de la un magazin capoda din cluj.Acum nu stiu cit de seriosi sint cei de acolo dar miine ma duc sa le montez si tare mie frica ca nu se potrivesc

Link către comentariu

da-mi codurile de pe toate piesele aftermarket si verificam :)

Link către comentariu

Pai am asa pe cureaua aia mica de distributie scrie...046 mai e o litera care pare a fi un a apoi160610,cureaua aia mare scrie asa014522042010,apoi pe rola intinzatoare scrie PA 66GF25,apoi pe rola ghidare scrie asa INA F-231220.O1,apoi pe celelante doua role scrie asa,pe una scrieF-231219.01,IAR PE CEALALTA, 23122301,acum nu stiu daca astia sint codurile dar asa scrie pe piese .Cel de la pompa de apa este inpostul de mai sus.Am verificatpe siteul celor de la autokarma si am vazut ca astia ar fi si la diametru si la latime atit la role cit si la curele.Am nr si nr de dinti la curele si se potrivesc cit si dimensiunea lor adica lungime latime etc.Ina este firma din slovacia?Asa scrie pe toate rolele.Multumesc inca odata

Link către comentariu

rica_42: returneaza piesele de distributie (in baza bonului fiscal poti face asta) si cere echivalentul setului original 036198119E, asta contine curelele si rolele de intindere si ghidare. Poti alege cu incredere Contitech CT957K1 si Gates K025565XS;

Link către comentariu

Subscriu la postul lui TomiN

Link către comentariu

CT957K1 distributia completa,pompa apa AIRTEX 1581,DOLZ A200, HEPU P558,RUVILLE 65475.curea auxiliare 6PK1080 fara ac si 6PK1538 cu ac...exact ce ti-au spus si colegii care au postat mai sus ;)

INA este ceel mai mare producator de role..vine echipare de uzina din fabrica pe grupul vag,sa nu te sperie faptul ca iti scrie slovakia au fabrica acolo dar firma mama e germana 100% deci ai facut o alegere perfecta.

Link către comentariu

Salut,revin din nou cu o mica rectificare.Pe cutia cu kitul de distributie asa scrieCT957K1,deci este bun.Eu am citit gresit cred ,si vam dat niste cifre care erau scrise pe curele.La fel scrie si pe cureaua de alternator 6PK1538.Am vb cu mecanicu si mia zis ca se potrivesc toate.Peste doua ore e gata.Scuzatima daca vam bagat un pic in ceata,asa e prima data cind sch distributia

Link către comentariu

Poate pune cineva o schema explodata cu plasticele ce se afla la baza parbrizului in exterior la un golf IV .Spre laterale langa aripi se afla niste piese de plastic sub forma de triunghi.

Cand mi-au dat aripa jos s-a rupt sau au pierdut o astfel de piesa.

Ma intereseaza sa ii aflu codul de comanda .

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!