Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Salut, exista mai multe coduri de bara fata golf 4 r32 cu spalator de far? Mie cei de la porsche mi-au zis ca bara de r32 ar fi cu 200 ron mai scumpa decat cea normala...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu i-am dat codul de la un gti aniversar25 , seria de sasiu gti4 ed25 e mai sus.

Link către comentariu

Este bara de R32 cu codul 1J0807217H GRU si cred ca din "default" are spalator de faruri - deci exista doar un singur model. Iar pretul barii de R32 e de aproximativ 3 ori cat celelalte modele.

Link către comentariu

sal. am un golf 4 variant din 2001 74kv-101cp. ma intereseaza codul de la broasca de la portiera sofer in care se afla swichiul buclucas care din cauza lui nu se mai aprinde lumina din portiera.

Link către comentariu

Cine ma poate ajuta cu o poza din etka pt piesa cu codul: 036 198 999D. ms

Link către comentariu

Nu exista din pacate. Este un set de reparatie.

Vezi continutul setului in poza atasata.

036198999d.th.jpg

Link către comentariu

Codul capacului din plastic ce acopera bateria? Sau daca cineva a mai cautat si ii stie pretul... :D Multumesc

Link către comentariu

Care este mai exact? Capacul mare de pe baterie sau capacul soclului de sigurante de pe baterie? Lasa-ne si o serie de sasiu.

post-38893-0-92881200-1293169023_thumb.j

Link către comentariu

Este vorba de piesele 6 si 3 (camasa bateriei daca se poate spune asa).

WVWZZZ1JZ1W224608 Multumesc foarte mult

Link către comentariu

pozitia 3 este 1J0915335

pozitia 6 nu exista pe seria ta de sasiu

Link către comentariu

Multumesc kostas. Daca are cineva idee in functie de seria lui, il rog sa ma ajute. Dupa seria mea nu il gaseste pt ca nu am avut din fabrica, vreau sa-l pun eu. Stiu sigur ca se potriveste. Multumesc

Link către comentariu

sunt mai multe coduri acolo.

vezi poza atasata

cred ca 1J0915435B este potrivit pt tine ca ai baterie 72Ah/360

post-14767-0-73629300-1293209011_thumb.j

Link către comentariu

imi poate da cineva o poza marita cu schita ansamblului de esapament pentru golf 4 1.6 16 valve, azd 77 kw, model 2001 si codurile pieselor?

dar codul ornamentului (cel pe care scrie 1.6 16v sau ceva de genul asta) pe pe capacul motorului de la aceeasi masina

Multumesc

ps:incerc sa depistez un suport

Modificat de vonchris
Link către comentariu

Uite aici.

Inscriptia 16 16V nu este separat pentru motorul tau dar poate adaptezi ceva din poza 4

post-9097-0-42178000-1293347893_thumb.jp

post-9097-0-22435600-1293347907_thumb.jp

post-9097-0-66270200-1293347922_thumb.jp

post-9097-0-22170400-1293347938_thumb.jp

Link către comentariu

Multumesc mult de tot, pentru ce ai postat

insa mai e o piesa acolo, pe care nu o regaesc aici, este o tabla curbata, groasa de 2-3 mm, lata de 30 mm si lunga de 100mm,care este mai sus de racordul flexibil, si care sa prinde de teava esapamentului intr-un capat si de motor printr-un surub in celalalt.Chestia aia la mine e rupta din nu stiu ce motive......

Link către comentariu

stiu ca nu e aria, dar rog colegii cu ETKA sa imi dea si mie un cod pentru piesa incercuita cu galben, s-a crapat de la frig si se vede maneta, si vor intra mizerii acolo.

Transporter T5 fabricatie 12.2003, nu stiu daca conteaza motorizarea... AXE 2.5 R5 TDI (sau motor AXD, e acelasi motor dar e de 131cp)

dscf6972r.jpg

Modificat de alios
Link către comentariu

pare a fi ornament maner 7H0 827 574 G 9B9

Modificat de Kostas
Link către comentariu

mersi Kostas, e ornament universal ? adica si pentru modelul cu hayon, nu cu usi ca al meu ?

pentru al meu am nevoie, in ETKA arata poza ? e numai acel plastic sau mai contine si altceva din mecanismul de deschidere a usii si a luminilor pentru numar, avand in vedere ca toate sunt integrate in acest ornament.

m-am tot uitat la masina, si nu-mi dau seama

Modificat de alios
Link către comentariu

da-mi o serie de sasiu. doar asa iti pot spune exact ce ai

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!