Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Ce vrea sa reprezinte? Cablajul de la bujiile incandescente? Daca da, codul este: 028971766 Da-mi te rog seria de sasiu a masinii sa ma asigur ca nu am gresit.

da cablajul acela dar cu tot cu tubul acela din plastic ca aia e problema la mine. iti trebuie sasiul sau tipul motor ? motorul este ahf dar mai tarziu o sa iti dau si sasiul ca nu am talonul la mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum vad ETKA si poza care ai atasat-o, aia ar fi. Daca vrei, lasa-mi seria sa ma asigur ca nu am gresit.

Link către comentariu

Salutare

Am nevoie de un cod pentru stropitorul de parbriz din dreapta sau din stanga (cred ca sunt la fel) pentru Bora din 2003

Iarna trecuta am rupt stropitorul de parbriz din partea dreapta. Cand am dat cu racleta pentru gheata am dat si in stropitor si i-am rupt niste urechi de prindere. L-am lipit pana la urma de capota cu tot felul de adezivi. Ieri seara cand a fost minus afara, aveam in instalatie solutie de parbriz de vara si bineinteles ca a inghetat. Azi dimineata a fost plus afara si am testat instalatia. Stropitorul din dreapta nu mai pulverizeaza solutia in forma de V pe parbriz ci o arunca peste masina. Daca am masina in spatele meu, ii spal la respectivul parbrizul :)) L-am reglat cat am putut de jos, dar tot stropeste peste masina putin.

Daca e nevoie voi pune si niste poze pentru a vedea exact piesa de care am nevoie.

Link către comentariu

am gasit 2 coduri.

da-mi seria de sasiu sa vedem care e a ta.

LE: 6E0 955 985 B sau 6E0 955 986 B (incalzita)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Kostas ms de cod. Am fost la magazin si acela e codul.

Scuze era pr tomi.

Link către comentariu

@ Kostas

Asa arata stropitorul rupt. Nu are nici o mufa si nu vine nici un fir, deci nu cred ca este cu incalzire.

washerJetMk4.gif

Seria de sasiu e WVWZZZ1JZ3W567196

Modificat de Kitaro
Link către comentariu

va rog sa ma ajutati cu un cod pentru: capac cotiera bora - flannel grey(textil, fara buton)

multumesc

Link către comentariu

Sunt mai multe coduri dupa an de model. Te rog lasa-mi seria de sasiu a masinii.

Link către comentariu

3B0867173 PDS - daca te intereseaza pretul, 285.82 RON

Link către comentariu

multumesc. este doar coverul ? sa fie nu toata cotiera

Link către comentariu

Va rog cine stie codul pieselor din kitul de distributie pentru 1.6 sr Akl . Pompa de apa este aceeasi ca si pe 1.6 16V? :rolleyes:

Link către comentariu

multumesc. este doar coverul ? sa fie nu toata cotiera

Este doar capacul superior

Va rog cine stie codul pieselor din kitul de distributie pentru 1.6 sr Akl . Pompa de apa este aceeasi ca si pe 1.6 16V? :rolleyes:

06A109119C - curea

06A109479F - rola intindere

N 90107603 - surub

N 01100840 - piulita

06B121011Q sau 06B121011LX (cu piesa veche la schimb) - pompa apa

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Vreau si eu un cod pt sticla de la oglinda stanga ( albastra incalzita) pentru un Golf 4 GTI 25 Jahre. Nici nu mi-am imaginat ca ma pot duce la Tess DEALER VW si sa-mi dea una GRESITA cu 205 lei......Mi-au dat A 07 28 H 01 e mai mare cu un cm.....turbez. Maine intru inarmat acolo. Va multumesc anticipat. WVWZZZ1JZ2W454607

Link către comentariu

Vreau si eu un cod pt sticla de la oglinda stanga ( albastra incalzita) pentru un Golf 4 GTI 25 Jahre. Nici nu mi-am imaginat ca ma pot duce la Tess DEALER VW si sa-mi dea una GRESITA cu 205 lei......Mi-au dat A 07 28 H 01 e mai mare cu un cm.....turbez. Maine intru inarmat acolo. Va multumesc anticipat. WVWZZZ1JZ2W454607

Codul corect este: 1J1857521C. Costa 256.06 RON

post-38893-0-45178000-1291963561_thumb.j

Link către comentariu

Mi-au dat 1j1 857 521 C e cu un cm mai mare, masina e Edition 25

post-43957-0-75785400-1291966799_thumb.j

Link către comentariu

Imi poate spune cineva care e codul pentru kitul de distributie la un Golf 4 motor ALH?

Link către comentariu

@Tomi N & BV11KAP, masina fiind ED25 codul corect este cel dat de mine. TomiN, ai acces la ETKa,cel de ED25 este penultimul la pozitia 12. Fa si un update la ETKA, a aparut VW835.

Vezi poza atasata cu oglinda de ed25

post-14767-0-32375100-1291976034_thumb.j

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Salut, m-ar interesa si pe mine codul unei fuste fata de GTI, atasez si o poza cu fusta sa vedeti despre ce e vorba.

Link către comentariu

cine stie codul pompei de apa pentru Golf 4, Bora 1.6 16v va rog. :rolleyes:

Link către comentariu

Uite in poze

post-9097-0-85474200-1292238544_thumb.jp

post-9097-0-26824300-1292238811_thumb.jp

post-9097-0-85474200-1292238544_thumb.jp

post-9097-0-26824300-1292238811_thumb.jp

Modificat de enrico
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!