Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

doua coduri te rog kostas pt cele 2 tampoane din cauciuc montate pe cantul aripilor(pe la mijloc) si pe care se sprijina capota. Au forma dreptunghiulara. mersi mult.

Daca bine am inteles eu, ai nevoie de reperele cu codurile 1J0823729 si 867827500A. Te rog verifica in imaginea atasata pozitiile nr. 9 si 30.

post-38893-0-19150200-1289912771_thumb.j

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut

ma intereseaza husa de la schimbatorul de viteze....ori cea sintetica(de preferat) ori din piele

nu stiu cum vine.....odata cu maneta sau vine si separat doar ea

bafta

Link către comentariu

tomi n: mersi mult pt efort dar am si 9 si 30. cred k despre 8 e vorba,nu stiu sigur, doar daca mi-o dai in lista sa vad cum se numeste. mersi mult inca odata.

Link către comentariu

salut

ma intereseaza husa de la schimbatorul de viteze....ori cea sintetica(de preferat) ori din piele

nu stiu cum vine.....odata cu maneta sau vine si separat doar ea

bafta

Nu vine separat acel manson. De ce nu cauti aici pe forum caci sunt cel putin 2 baieti care fac mansoane din piele naturala exact pe masura celor OEM.

Inginerul : Mansoane din Piele Naturala Pentru Schimbator

TIBI_84 : Huse pentru schimbator, din piele

Modificat de didus
Link către comentariu

Nu vine separat acel manson. De ce nu cauti aici pe forum caci sunt cel putin 2 baieti care fac mansoane din piele naturala exact pe masura celor OEM.

Inginerul : Mansoane din Piele Naturala Pentru Schimbator

TIBI_84 : Huse pentru schimbator, din piele

pt ca am unul facut de cineva ...si nu ma mai intelg cu el....intra pe santul dintre maneta si opritor...si cand bag in viteza 1...calca peste manson si nu intra bine in viteza

nu zic ....poate ca e de proasta calitate...masonul care il am eu....dar vroiam sa vad cat este cel original sa imi fac o idee...

care este codul piesei cu tot cu maciuca?

mesri

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

tomi n: mersi mult pt efort dar am si 9 si 30. cred k despre 8 e vorba,nu stiu sigur, doar daca mi-o dai in lista sa vad cum se numeste. mersi mult inca odata.

8-ul in lista nu apare. cica "part number unknown", nu are denumire.. iar sincer nu stiu unde sa-l caut in alta parte. nu ai cumva o poza exact cu ce iti trebuie de la o alta masina? poate reusim sa identificam asa.

pt ca am unul facut de cineva ...si nu ma mai intelg cu el....intra pe santul dintre maneta si opritor...si cand bag in viteza 1...calca peste manson si nu intra bine in viteza

nu zic ....poate ca e de proasta calitate...masonul care il am eu....dar vroiam sa vad cat este cel original sa imi fac o idee...

mesri

Da-mi serie de sasiu si iti zic exact cod si pret pentru varianta cu care a iesit masina din fabrica. Numai bine.

Link către comentariu

mesri

Ai mai jos un pdf atasat.

PS. Eu la mansonul vechi pe care il aveam, era prins din fabrica o bucatica de elastic prin interiorul mansonul exact in apartea cu opritorul. Acel elastic nu permitea "caderea" materialului intre levierul schimbatorului si opritor. Sper ca m-am facut inteles. Succes.

Ca sa iti faci o idee despre acea bucata de elastic, vezi poza de mai jos (linia cu rosu). Elasticul nu era intins tare. Doar cat sa nu intre mansonul in acel spatiu.

elastic_manson.jpg

manson schimbator.pdf

Modificat de didus
Link către comentariu

aha.....;)

pai asa inteleg care e faza ..eu cand l-am schimbat pe cel din fabrica cu unul aftermarket din piele...nu am observat acel elastic:D...sau poate l-am observat si nu am stiut la ce folosea...nu mai tin minte exact

mersi de explicatie:)

Link către comentariu

kostas si tomi n: pt reperul 8 apare acelasi mesaj si la reprezentanta vw.

dau totusi seria sasiu:WVWZZZ1JZ6W026675. mersi mult.

Link către comentariu

In speranta ca nu plictisesc pe nimeni cer sprijinul celor care au posibilitatea de a furniza cateva coduri de piese pentru un vw golf 4 din 2003 tip motor AXR nr motor 211477 serie sasiu WVWZZZ1JZ3B147450 si anume :

1 curea distributie

2 rola intinzatoare distributie

3 rola ghidaj

4 curea transmisie pentru AC

5 intinzator curea transmisie

6 pompa apa

Ma intereseaza sa fie codurile pentru piesele originale.

Am rugamintea sa transcrieti acele coduri deoarece de multe ori nu se disting bine literele si cifrele.

Link către comentariu

Poate mai are cineva nevoie :

Ornament prag ( folie ) "EDTION " ,dreapta fata Golf IV : 1J4 853 805 R 61E.

post-12621-0-26573600-1290413226_thumb.j

Link către comentariu

In speranta ca nu plictisesc pe nimeni cer sprijinul celor care au posibilitatea de a furniza cateva coduri de piese pentru un vw golf 4 din 2003 tip motor AXR nr motor 211477 serie sasiu WVWZZZ1JZ3B147450 si anume :

1 curea distributie

2 rola intinzatoare distributie

3 rola ghidaj

4 curea transmisie pentru AC

5 intinzator curea transmisie

6 pompa apa

Ma intereseaza sa fie codurile pentru piesele originale.

Am rugamintea sa transcrieti acele coduri deoarece de multe ori nu se disting bine literele si cifrele.

Kit distributie (contine curea, rola intindere, rola ghidare, 2 surube prindere): 038 198 119 A

Pompa apa: 038 121 011 J

Curea transmisie: 06A 260 849 C

Intinzator curea transmisie: 038 903 315 AE

Link către comentariu

sal

am si eu nevoie de un cod pt un tampon motor central

este cel care se prinde langa cv sau ceva de genul asta

si o schita sau dimensiuni

intreb pt ca mi sa rupt surubul in carcasa motor, si din cate imi dau eu seama imi lipseste piesa intermediara dintre tampom si motor

multumesc

Link către comentariu

Ma gandesc ca ai nevoie de piesa cu codul 1J0199851AB. In atasament ai screenshot, dupa descrierea ta, m-am gandit la poz. 25.

post-38893-0-93922000-1290580100_thumb.j

Link către comentariu

Coduri

Suport scrumiera fata ( capac inclus ) 1JO 857 961 G

Link către comentariu

codurile de la clipsurile de la haion, clipsurile acelea care tin plasticul pe tabla.ms

Link către comentariu

codurile de la clipsurile de la haion, clipsurile acelea care tin plasticul pe tabla.ms

Sunt 2 feluri:

4B0867276A - 4 buc

1J6867276 - 2 bucati (pozitionate in partea inferioara pe mijloc)

post-38893-0-94944600-1291304336_thumb.j

Link către comentariu

Salutare lume,

Am nevoie de un senzor Intake Manifold Valve pentu un golf 4 motor ALH, http://imgur.com/AN7Hv.jpg ; http://imgur.com/ZjG9n.jpg .

Ma poate ajuta careva cu un cod pt piesa asta?

Mulţam fain!

Nu ai reusit cumva sa identifici vre-un cod de pe piesa?

Am impresia ca acel senzor vine cu tot cu galeria de admisie care are codul 038129713J. In cazul in care doresti sa renunti la piesa veche, poti comanda la dealer codul 038129713JX si vei primi o reducere de pret in schimbul piesei vechi. Daca gresesc, va rog sa ma corectati.

Link către comentariu

bună seara,

aș avea nevoie de ajutor

Link către comentariu

are cineva codul de la piesa macrata? cea de la bujii marcata cu verde.

post-37433-0-39972300-1291364045_thumb.j

Link către comentariu

Ce vrea sa reprezinte? Cablajul de la bujiile incandescente? Daca da, codul este: 028971766 Da-mi te rog seria de sasiu a masinii sa ma asigur ca nu am gresit.

post-38893-0-80200300-1291364851_thumb.j

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

piese auto oe & am

bună seara,

aș avea nevoie de ajutor însă nu în sensul că vreau o piesă și am nevoie de cod

eu am codurile unor piese care există dar nu le regăsesc în programe

volantă masă simplă(are ștanțat VW pe ea) cod 037106273

placă presiune cod 684865

disc ambreiaj cod 684885

nici una din piese nu are trecută vreo marcă și asta aș vrea să aflu precum și alți producători care fac piesele și codurile

am căutat în Unix și la ultimele două îmi dădea rezultat pompă de apă hepu

ambreiajul l am cumpărat din dezmembrări pt a l monta pe un G4 ALH din 2003

mulțumesc!

in primul rand alh`u nu iese echipat din fabrica cu volant cu masa simpla, ci cu volant cu masa dubla.. singurul producator care face kit`ul de ambreiaj cu volant cu masa simpla (adaptabil si la alh doar daca se ia setul de 4 bucati - disc+placa+rulment+volant)este valeo .. pe piata e disponibil doar kitul de ambreiaj 4P - disc+placa+rulment+volant sau kitul de ambreiaj 3P - disc + placa + rulment ca si service kit pentru kitul 4p cu volant cu masa simpla . de aceea codurile nu iti dau nici un echivalent pe nici un producator .. codul pentru kit`ul 4P - 826317 iar pentru service kit`ul are codul 826363 .. sper sa ma fi facut inteles :D

oare cat a costat ambreiajul ala ?

Modificat de piese auto oe & am
Link către comentariu

bună seara,

aș avea nevoie de ajutor

Link către comentariu

Rog si eu colegii care au posibilitatea sa-mi dea si mie codurile pentru:

1.kit reparatie stergator spate,

2.sticla oglinda dreapta(albastra si incalzita),

3.rezistenta incalzire sezut scaun sofer,

4. buton incalzire,

5.bobine inductie,

6. covorase fata textile cu prindere rotunda,

7.clipsuri rapide pentru capac motor,

8. prinderi rotunde pentru covorase spate

9.cotiera fata negru textil.

10.Plafoniera w8 cu trapa.

11. d.v.(diverter valve).

Masina este un G4 GTI 1.8T, 20 v, 110KW/150 cp, serie sasiu WVWZZZ1JZ1W397571.

Cu respect si multumirile de rigoare pentru efort,

Andrei.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!