Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Codul de la fusta spate cu senzor parcare pentru modelul hatchback:

quT4A.jpg

codul pentru pulverizatoarele de la spalator far - vezi in pdf-ul de mai jos

spalator_faruri.pdf

Modificat de didus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-ar interesa si pe mine un cod pentru piesa aceasta. Pe suportul ei este codul VWAG ES JC4 1K0 906 279 B, dar pe ea nu am gasit vreun cod.

Multumesc

post-45290-1287336793_thumb.jpg

post-45290-1287336910_thumb.jpg

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine un cod pentru piesa aceasta. Pe suportul ei este codul VWAG ES JC4 1K0 906 279 B, dar pe ea nu am gasit vreun cod.

Multumesc

acesta e coul din seria ce ai scris-o 1K0 906 279 B

Link către comentariu

@cristopher,cauta pe forum si gasesti pe cineva sa iti vanda husa de piele pt shimbator.

@dox99 codul de fusta s-a postat si mai sus putin. vezi ca la ala mai trebuie sa cumperi toate electricele,aia e doar bara de plastic.

Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu codul de piesa pt caseta servodirectie VW Golf 1.6 16v an 10 / 2000 ?

merci

Link către comentariu

Ai mai jos un pdf, dar trebuie sa te uiti pe eticheta din portbagaj (sau eticheta din cartea masinii - primele pagini) sa vezi ce PR number ai. Alegi codul in functie de PR. Care au litera 'X' in coada sunt reconditionate (sa ma corecteze cineva daca gresesc). Bafta.

caseta_directie.pdf

Modificat de didus
Link către comentariu

Salutare,Am si eu o intrebare pentru un golf 4 un catalizator da sa fie dupa codul original?Ce cod ar trebui sa aibe,Masina este un golf 4 motor 1,6 16v AZD.MULTUMES

A si un pret daca se poate si de la ce golf sar mai potrivi....ms

Link către comentariu

@klau87 ai codul in poza de mai jos. Pretul este in euro si este cu aproximatie.

baUdA.jpg baRJr.jpg

Link către comentariu

Care au litera 'X' in coada sunt reconditionate (sa ma corecteze cineva daca gresesc).

Nu stiu daca e chiar asa.

Sigur este faptul ca cele cu "X" in coada au preturi mai mici pentru ca sunt "cu piesa veche la schimb".

Modificat de TheBoogieMan
Link către comentariu

stie careva codul la platicul kre este rupt?post-63910-1288077996_thumb.jpgpost-63910-1288077996_thumb.jpg

Modificat de andvav86
Link către comentariu

sal am un golf 4 1.6 16v din 2001 si am probleme cu spirala si imi trebuie un cod am inteles k daca cumpar de la sh trebuie sa tin cont si de faptu daca masina de la care cumpar a avut esp pt k a mea are astfel nu va mai functona esp meu...

Link către comentariu

salut

ma intereseaza codurile ...acestor bucse/garnituri nu stiu cum sa le denumesc ...de la timonerie

am atasat si o poza

ce ma intereseaza pe mine sunt bucsele din capaturl bratului alcea mic....incercuit cu gri! au niste coduri pe ele dar nu am resusit sa il citesc....

acelea se pot comanda si separat?? .....sau se schimba toata timoneria??....sau poate doar bratul respectiv(ar fi ideal)

am un joc in maneta schimbatorului la punctul mort! si de vina sunt niste garnituri din cauciuc care s-au mancat din acele busce...poate resusesc sa le schim fara sa schimb toata timoneria

mersi

post-16188-1288099254_thumb.jpg

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

Cine dispune de ETKA si ma poate ajuta ?:rolleyes:. Am nevoie de un cod (doar daca nu vine cu tot cu far)pentru aceasta mufa incercuita in imaginea atasata impreuna cu soclul de bec in care intra. Este vorba de un soclu de bec semnalizare cu o mufa prevazuta cu 3 pini de pe farurile de vw bora (jetta IV) america. Rolul ei este de a avea pozitie si semnalizare pe acelasi bec, specific modelelor americane. Multumesc !

post-16307-0-03573800-1288451456_thumb.j

Link către comentariu

Sper sa postez corect. Stie cineva ce tip de capace de roti sunt acestea? Am doar 3 si mai vreau 1 ar nu stiu ce sa cer.multumesc!post-69360-0-36118700-1288554161_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc mult didus. Insa nu stiu daca este pentru bec cu dublu filament :)) O sa trimit un mail la PBN sa vad daca ei imi pot da un rapsuns dupa acest cod. Multumesc inca o data

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Imi pare rau, dar nu am mai putut da EDIT la postul anterior...so:

Circoloco da tu un translate cu google la link-ul asta, in caz ca nu stii germana.

Sper sa te lamureasca acel post. Daca tot nu e ok rugam si pe altcineva sa ne ajute. Bafta.

Modificat de didus
Link către comentariu

Salutare,

Ma intereseaza un cod pe valva unisens(check valve) la pompa de benzina pt un golf 4 1.6 16v 2001 AUS. Nu stiu daca exsita separat aceasta piesa poate cineva cu etka ma lamureste. ms

Link către comentariu

golf416 asteapta si o sa primesti raspuns la fel de repede chiar daca postezi o data sau de 100 de ori.

Link către comentariu

Salutare, ma ajuta cineva cu un cod pt volant golf 1.9 TDI 85kw AJM, sau eventual sa-mi spuna cineva cum o identific... vreau sa cumpar una SH de la cineva care a uitat(asa afirma) de pe ce motor a scos volant.. din pacate nu am bani de una noua si e singura varianta... ms anticipat

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!