Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

82bog: arunca o privire pe schema de mai jos si vezi daca apare undeva piesa de care intrebi.

21921363.th.jpg

MasinaPoporului: uite o schema in care am gasit ceva ce seamana cu ce ai aratat tu.

furtunpompatandem.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

post-15419-1281361275_thumb.jpgart fi asta din ce vad eu. ce naiba e? :wub:
Link către comentariu

Chiar nu stiu ce e dar observ ca nu are cod separat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Am putina nevoie de ajutor. Ma intereseaza codurile butoanelor pt incalzirea in scaune fata (cele cu reglaj pe nivele) si a rezistentelor din scaune. Multumesc

Link către comentariu

@circoloco butonul original costa 165 ron bucata (wolksparts)

Link către comentariu

Multumesc marius. Am vazut si eu instalatia de pe ahw-shop insa am vrut codurile pentru a face o comparatie de preturi cu volksparts si reprezentanta. Sunt produse la reprezentanta mai ieftine fata de ahw-shop sau cel putin la fel. Ce n-am inteles eu si poate ma ajuti, acela este pretul pentru un singur scaun cu toata instalataia necesara inclusiv butonul din bord?

Muale mersi mult pt pret, chiar ma interesa :(

Link către comentariu

cu placere. cam scump,nu? am mai gasit cu 50 ron la dezmembrari.

e instalatia pt un scaun cea de pe site. sper ca nu ma insel,poate cineva sa si citeasca anuntul...in germana

Link către comentariu

Da, Muale, instalatia este pentru un singur scaun si costa 139.90 euro.

Pentru ambele scune din fata costa 222 euro.

Acolo unde scrie Seite=partea, selectezi Fahrer=sofer sau Fahrer und Beifahrer=sofer si pasager si se modifica si pretul in cosecinta.

Kit-ul contine tot inclusiv buton (sau butoane daca iei pentru ambele scaune), instalatia electrica, 2 retele de incalzire pentru fiecare scaun, precum si instructiuni de montare.

Link către comentariu

Multumesc marius. Am vazut si eu instalatia de pe ahw-shop insa am vrut codurile pentru a face o comparatie de preturi cu volksparts si reprezentanta. Sunt produse la reprezentanta mai ieftine fata de ahw-shop sau cel putin la fel. Ce n-am inteles eu si poate ma ajuti, acela este pretul pentru un singur scaun cu toata instalataia necesara inclusiv butonul din bord?

Muale mersi mult pt pret, chiar ma interesa :beerchug:

Circo, pretul este pentru unul singur, pentru setul complet ( sofer+pasager ) pretul este de 222 Euro.

Link către comentariu

Am si eu putina nevoie de ajutor. Caut un cod petru conducta de servodirectie (tur) la un VW Bora, 1.4 16V, AXP, din 2001, VIN: WVWZZZ1JZ1W047622. Multumesc. :)

Link către comentariu

Arunca o privire pe schema. Daca e vorba de piese nr 5 atunci sunt 2 coduri:

- 1J0 422 893 HM - pt vehicule cu aer conditionat

- 1J0 422 893 HP

conductaservoaxp.th.jpg

Link către comentariu

salut, are cineva idee ce model de carkit este cel din poza, ce componente are la el, coduri la ele daca se poate si niste detalii la el precum ce telefon merge. ar vrea sa-mi montez ceva asemanator si nu am pregatire de telefon sau ceva. Multumesc.

post-27828-1282151971_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,am si eu nevoie de putin ajutor.sunt plecat din romania si lucrez in grecia.am facut o scanare cu vag-comul si am gasit 3 defectiuni.acestea sunt codurile:038128063L,038253010HX,6X0959455F.am cam inteles despre ce este vorba dar vreau sa fiu mai sigur de la ce sunt aceste coduri si ce este de facut.aici am fost la o reprezentanta VW si doar piesele ma costa 1550E.daca stie cineva si niste preturi?

va multumesc

Link către comentariu

Ultimul cod 6X0959455F = electic fan = electroventilator, pretul undeva la maxim 180 EUR. Ti-am atasat si o schema ca sa-l vezi (piesa nr 1). Poti sa verifici ca ai notat corect primele 2 coduri, ca eu nu le gasesc?

electroventilator.th.jpg

Link către comentariu

daca am inteles eu bine de la ei 038128063L este capsula EGR si celalalt 038253010HX este turbina sau o cutie care se afla pe turbina dar nu vine separat.astea sunt codurile care mi le-au dat.va multumesc pentru informatia cu ventilatorul.

Link către comentariu

Salut,am si eu nevoie de putin ajutor.sunt plecat din romania si lucrez in grecia.am facut o scanare cu vag-comul si am gasit 3 defectiuni.acestea sunt codurile:038128063L,038253010HX,6X0959455F.am cam inteles despre ce este vorba dar vreau sa fiu mai sigur de la ce sunt aceste coduri si ce este de facut.aici am fost la o reprezentanta VW si doar piesele ma costa 1550E.daca stie cineva si niste preturi?

va multumesc

Uite de la ce sunt codurile

post-9097-1282741938_thumb.jpg

post-9097-1282741952_thumb.jpg

post-9097-1282741961_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc pentru coduri.stiti cumva si niste preturi la ele.

Link către comentariu

Multumesc pentru coduri.stiti cumva si niste preturi la ele.

Preturile sunt in euro din germania

post-9097-1282804850_thumb.jpg

post-9097-1282804863_thumb.jpg

post-9097-1282804878_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc mult pentru ajutor,va raman dator.poate le gasesc in romania mai ieftin.

Link către comentariu

Turbina o gasesti la 60% din acel pret. La celelalte nu cred sa fie mare diferenta.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Pare a fi de 6310i. Nu ai o poza mai clara in partea de jos la punii aia?

Oricum carkitul e mai complex. Se numeste cullman si e modelul original de pe VW. Mai are o cutie portocalie prin cotiera+microfonul din plafoniera+cablaraie. Daca vrei sa-l iei de pe o masina avariata sa stii ca sunt multe fire de scos

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Am nevoie iar de putin ajutor.as vrea si eu codul de la 'furtun turbina' pentru masina din semnatura.pe furtunul meu scrie S3955 dar nu sunt sigur daca asta e .

Link către comentariu

multumesc. cutie portocalie e interfata nu? vreau sa-l iau de la un coleg de pe forum. nu am alta poza, e de pe mobile poza abia am gasit.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!