Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Codul pentru plasa de portbagaj pentru un Golf 4 Hatchback

post-16048-1271091232_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cine ma poate ajuta si pe mine cu niste coduri din ETKA ?

am win7 si ultima versiune nu functioneaza.. da erori

vreau sa le comand, si daca nu ma duc cu, codul exact, se uita stramb la mine

vreau 2 coduri pentru 2 plastice interioare:

plasticul gri ce acopera surubul centurii de siguranta la sofer... fara altceva, la mine e rupta partea din fata, si se vede surubul.

dsc00178r.jpg

si plasticul incercuit.

vw20golf204interior20in.jpg

multe multumiri :beerchug:

Modificat de alios
Link către comentariu

Plasticul gri ce acopera surubul centurii de siguranta la sofer: 1J0858189C.

O linie mai jos apare la Part Number "05/02 - 06/06 Y20" (nu stiu ce e asta) iar la Description "pearl grey" (care banuiesc ca e griul de care ai nevoie).

Link către comentariu

Piesa din poza a doua nu am reusit sa o gasesc. De fapt am gasit undeva ceva asemanator dar ce rost are sa-ti dau un cod gresit. Mai bine las pe cineva mai priceput.

Link către comentariu

soila cod masca pentru iesire aer gura ventilare spatiu picioare jos dreapta 1J1 819 275 A B41(negru satin).Pret 19.18 ron

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

Ala il gasisem si eu dar nu eram sigur. Totusi eu am gasit 1J1 819 275 B in loc de A, cu acelasi B41 pentru negru satin.

Modificat de TheBoogieMan
Link către comentariu

1J0 919 050 - Fuel delivery unit and fuel gauge sender. 250eur pret informativ

la un GIV 2003 motor AXR 1,9TDI 101CP

am vazut codul pt intreg mecanismul pompei de alimentare, dar pt. motorasul din intreg ansamblul pompei?

ceva cu ,,7.28.303.oo", nu sunt sigur?separat se vinde oare?

multumesc!

Link către comentariu

Sunt coduri echivalente.

Sigur? Poti sa reverifici?

Eu am mai aruncat o privire si am observat ca pentru codul cu A apare la remarci "rhd" (right hand drive - banuiesc) pe cand la cel cu B apare lhd (left hand drive).

Multumesc.

Link către comentariu

Sigur.

In structura unui cod de piesa de la Vag la masini cu volan pe stg sau pe drt iti dai seama din al treilea caracter.Primele doua iti dau tipul masinii.Daca primele 2 sunt 2 cifre inseamna ca se potrivesc la mai multe masini din gama.Si asa mai departe.Caracterul al 10-lea reprezinta de regula fabricantul.Dar mergi pe mana mea ca sunt coduri echivalente.

Link către comentariu

:P Acea piesa se gaseste si in stanga si in dreapta pe masina.Ce condeaza in ce parte ai volanul pt acea piesa :scratch: ?Cu A este pe partea dreapta si cu B pe partea stanga.

Link către comentariu

Ti-am raspuns pe pm.Daca nu ma crezi intreaba la orice dealer.

Link către comentariu

Prelungirea bara spate, sau spolier bara spate (nu stiu cum e corect) pentru un VW Bora Variant.

Ma intereseaza insa varianta cu locas decupat pentru evacuare.

Multumesc.

Toate bune!

Link către comentariu

1J9 807 521 B B41 - fusta V6 4motion, variant

Link către comentariu

Salut,

as dori codul surubului de fixare a furtunului de frina (furtunul prin care se alimenteaza etrierul cu lichid de frina) pe etrierul spate, la un VW Golf 4 Variant, cod caroserie WVWZZZ1JZ5W006943, sau mai degraba as dori sa-mi spuneti dimensiunea acestui surub, adica diametrul nominal si pasul lui.

Am marcat acest surub cu un dreptunghi, pe poza din atasament.

Etrier.bmp

Multumesc anticipat.

Modificat de Remus66
Link către comentariu

Stanga sau dreapta? 1J0 611 764 K, asta e pe dreapta. pe stanga e 763, in rest e lafel. vine cu totul teava pana acolo unde se imbina in zina puntii spate si e pe la 100ron.

Link către comentariu

Multumesc Marius, dar aceste coduri pe care le-ai dat tu, trebuie sa fie codurile conductelor.

Eu vreau codul, si mai mult decit atit as dori dimensiunea, surubului care leaga conducta de frina de etrier.

Surubul nu poate fi pe partea stinga sau dreapta.

Ma poti ajuta ?

Multumesc.

Link către comentariu

Tocmai ce ti-am spus ca nu este separat doar surubul, vezi pe la dezmembrari.

Link către comentariu

am si eu nevoie de un cod pentru clemede de prinderea geamului unsa fata dreapta,golf IV 1.9, motor ASZ

multumesc,

Link către comentariu

poate sa-mi spuna cineva care este codul la etrier VW BORA 2003 combi. Etrierul de la PASAT 2002 poate sa vina la BORA. Merisi anticipat

Modificat de sergiuti
Link către comentariu

In structura unui cod de piesa de la Vag la masini cu volan pe stg sau pe drt iti dai seama din al treilea caracter.Primele doua iti dau tipul masinii.Daca primele 2 sunt 2 cifre inseamna ca se potrivesc la mai multe masini din gama.

Corect pana aici.

FAza cu caracterul 10 nu tine, cu cat e mai spre sfarsitul alfabetului e mai noua si inlocuieste pe cea anterioara.

am si eu nevoie de un cod pentru clemede de prinderea geamului unsa fata dreapta,golf IV 1.9, motor ASZ

multumesc,

NU sunt separat, doar macaraua cu totul.

poate sa-mi spuna cineva care este codul la etrier VW BORA 2003 combi. Etrierul de la PASAT 2002 poate sa vina la BORA. Merisi anticipat

Stanga sau dreapta? Fata sau spate?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

• Administrator

multumesc,

Vezi aici si aici.

Link către comentariu

Corect pana aici.

FAza cu caracterul 10 nu tine, cu cat e mai spre sfarsitul alfabetului e mai noua si inlocuieste pe cea anterioara.

In postul meu precedent scria ca "Caracterul al 10-lea reprezinta de regula fabricantul".Grupul Vag schimba un produs cand :

1.Apar foarte multe reclamatii referitoare la el;

2.Se gaseste un inlocuitor mai ieftin;

3.Se schimba solutia constructiva.

4.Acelasi produs este manufacturat in fabrici diferite(sau achizionat).

Ca sa aiba o evidenta le dau coduri diferite.Asta se intampla la produse care se vand foarte bine si nu e nevoie sa le produca intr-un singur loc.

Asa cum ai scris si tu cu cat litera e mai spre sfarsitul alfabetului piesa e mai noua(sau a intrat in fabricatie mai tarziu in alt loc).

Din aceasta cauza se spune ca acel caracter reprezinta de regula fabricantul.

Link către comentariu

Corect pana aici.

Stanga sau dreapta? Fata sau spate?

ambele din faţa. Mersi

Modificat de sergiuti
Link către comentariu

salutare , azi am ajuns la service cu masina ca atunci cand parcam masina sau luam viraj in loc imi facea zgomot. Am crezut ca e pompa de servo , dar pana acolo am zis sa cumpar ulei hidraulic sa l schimb poate s o rezolva. Ajuns la service mecanicul de acolo ma intreaba de ce vreau sa l schimb, si eu i am zis ca am multi km si vreau sa l schimb . Parca nu ma credea, si m a mai intrebat odata si tot el a dat raspunsul ca imi face zgomot nu i asa ... aproband ce zice el . Diagnosticul fiind : Rola de pe alternator e blocata. Ziceti mi si mie va rog ce cod are!? Masina e Golf 4 1.9 tdi , AXR, 2003 . Multumesc

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!