Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

un cod pentru kit reparatie haldex, am auzit ca ar exista asa ceva. Serie sasiu WVWZZZ1JZ1D015856.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc didus, cred ca numarul 7 sau 8 nu imi dau seama exact. la ce pret e perechea ?

Link către comentariu

Pentru cei care au Golf 4 Variant si vor sa-si monteze suplimentar in portbagaj pe linga priza de bricheta si lampa suplimentara, va atasez pozele cu lampa si cu rezultatul final, adica lampa montata in portbagaj.

Mentionez ca lampa este de culoare neagra si este pentru tapiterie de culoare neagra. Banuiesc ca pentru alte culori ale tapiteriei difera si codul lampii fiindca cel de la piese de schimb m-a intrebat in momentul comandarii lampii ce culoare de tapiterie am in portbagaj.

Codul lampii (de culoare neagra) asa cum se vede si pe ambalaj este 3B0 947 109 A B41.

post-17663-1264528129_thumb.jpg post-17663-1264528144_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare,

ma puteti ajuta cu un cod la capacele de pe prezoane pentru golf 4 model geanta in 5 spite

Link către comentariu

Salutare stiti cumva codul piesei ? va atasez o poza ca nu cred ca pot sa explic pe unde este exact .

post-22671-1264695647_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc frumos @didus pentru raspunsul promt

dar mai am o mica rugaminte la cine ma poate ajuta ...

ieri stand pe loc s-a aprins becul de la air-bag ...l-am pus pe tester si se pare ca este de vina spirala de la airbag volan dar din cate am inteles sunt 2 tipuri cu si fara esp ma poate ajuta cineva cu un cod de original de spirala cu esp.

multumesc.

Link către comentariu

@Remus66 Cat a costat lampa neagra?

Link către comentariu

Lampa neagra a costat cca. 35 de lei.

Contine si becul de 12 V/5 W.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As dori sa stiu codurile pentru scuturile laterale ale motorului pentru masina din semnatura, adica VW Golf 4 Variant, motor AXR 1,9 PD TDI, prima punere in circulatie iulie 2004.

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

cum se foloseste un carkit ? masina este din 2004 si nu este un carkit obisnuit

Link către comentariu

salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de actuator pentru atd?multumesc anticipat.

Link către comentariu

Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de la o siguranta care blocheaza manerul de deschidere capota motor? Este vorba de siguranta care prinde plasticul ala care trece prin gaura din grila si care elibereaza cand e actionata siguranta suplimentara de deschidere capota motor in mers, cred ca m-am facut explicat.

Momentan am pus acolo un surubel mic, dar nu imi place deloc cum arata si cum functioneaza ca siguranta originala(bucatica aia de tablita) am scapat-o in compartimentul motor si nu am mai gasit-o nici in scut si nici acolo, iar ca sa ma duc la dezmembrari ca sa cer asa ceva cred ca mor aia de ras de la dezmembrari.

Link către comentariu

Remus66

Scut stanga

- 1J0825245E (pentru codurile PR: G0C, G0E, G0F, G0G, G0K, G0L)

- 1J0825245F (for models with drive system protective plates - poate ne lamureste un cunoscutor ce inseamna asta)

Scut dreapta

- 1J0825250F

- 1J0825250L (for underrun bar - din nou mister)

Link către comentariu

Codurile 1J0825245F si 1J0825250L sunt pentru scut metalic .

Aviz celor care se contraziceau ca aparatorile laterale de scut se potrivesc in cazul inlocuirii scutului de plastic cu varianta metalica!

Link către comentariu

Pai daca tot ai deschis discutia poate ne spui si ce reprezinta codul 1J0018930B. Din ce am dedus eu, asta pare sa fie scutul metalic.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare. Mapoate ajuta si pe mine cineva cu codurile pentru filtrul de benzina, aer si particule pentru un golf 4 1.4 16v an 2001 cod motor AXP. Mersi anticipat.

Link către comentariu

filtru aer- 036 129 611 AM

filtru benzina-1j0 201 511 A

filtru polen-1j0 819 644 A

Link către comentariu

Va salut,

Am si eu o dilema cu privire la codurile pieselor din ETKA avand in vedere ca spre exemplu la placutele de frana sau alte piese am vreo 2-3 coduri.

Cum pot sti care este exact codul pe care-l am pe masina?

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru un VW Golf 4 Variant, 1,9 TDI, PD motor AXR, serie caroserie WVWZZZ1JZ5W006943,

exista kituri de reparatie pentru etrieri fata/spate ?

Daca da, imi poate spune cineva, eventual unul dintre colegii nostri care lucreaza la reprezentante, in ce consta un asemenea kit si codul lui pentru fata si spate (poate si un pret) ?

Ca principiu eu as dori numai garniturile, dar nu stiu daca se vind separat. Daca se vind separat as vrea si codurile lor.

Multumesc anticipat !

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu codurile pentru faruri xenon si pentru triple spate cu semnalizare alba.Va multumesc

Link către comentariu

Salutare, va rog frumos la un Golf 4 tdi Axr cu seria de sasiu wvwzzz1jz3b157395 din 2003, va rog sa ma ajutati cu postarea unei poze din Etka cu componentele cutiei de viteze si cu ansamblurile care intra in ea respectiv planetare si codurile aferente acestor piese. Mentionez ca masina are codul cutiei de viteze EUH.

Multumesc si astept poza cat se poate de repede de la cineva care lucreaza cu Etka ca am de comandat ceva piese.

Link către comentariu

Auras, ai atasat arhiva cu ce ai nevoie.

skorpyon_83, xenoanele: 1J2 941 017 E - far xenon stanga si 1J2 941 018 E - far xenon dreapta

Remus66, ai poza atasata cu ceea ce cuprinde kitul de reparatie pentru frane.

AJM_EUH.zip

post-14767-1268318850_thumb.png

post-14767-1268318853_thumb.png

AJM_EUH.zip

post-14767-1268318850_thumb.png

post-14767-1268318853_thumb.png

Modificat de Kostas
Link către comentariu

spoiler inferior spate vw golf hatchback am stiu ca sunt mai multe modele vreau si eu codurile pentru ele

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!