Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Multumesc!

Deci ma duc cu codurile astea la vanzator sa vad el ce coduri a pus.

Unde vin cu berea? Sau vinul fiert de acu'!

Ai cumva si codurile de la cureaua de transmisie (alternator) si de la rola de intindere?

Modificat de Daniel F.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aveti idee la Bora 1.9 TDI AGR 90 cp placutele de frana fata sunt identice cu cele de pe spate? Ca mi-au ramas o pereche fata de cand am schimbat discurile si le-as pune pe spate...ms

Link către comentariu

Salut!

Stie cineva codul pentru rulment original fata Golf 4. Am schimbat rulmentul acum 3 luni si iar mi-a picat am luat unul de la optimal si acum vreau sa pun unul original si nu stiu nici ce marca e si nici cat costa.

Link către comentariu

Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati daca se poate cei cu ETKA :). Am suspensia originala a masinii pe care vrea sa o cumpere un posesor de Bora 1.6 benzina, dar nu stim daca exista compatibilitate. Codul amortizorului este 1JO 4130 318H Multumesc!

EDIT: Imi cer scuze, in graba am postat in Aria Golf V & Jetta. SE poate muta la Golf4 & Bora? Multumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

1j0 498 625 - kit schimb rulment, cu piulite, sutuburi si inele de securizare care se schimba si ele neaparat la demontare.70eur kitul.

Daca ti se pare scump eu zic sa mergi cu incredere pe SKF Suedia sau Franta, desi nush cat costa ele.

Link către comentariu

Salut,

Poate cineva sa imi scoata o schita si codurile aferente pentru bucatile de plastic de sub motor pentru masina din semnatura (cod motor BCA). Ma intereseaza in special fusta din fata, aparatoarea de noroi stanga si toate bucatile de plastic care se prindeau de ea sau aveau prinderi comune pe sasiu si tabla.

Link către comentariu

Poze cu amortizoarele: fata+spate

Scuze!

post-16307-1256238275_thumb.jpg

post-16307-1256238280_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da, merge pe golf/bora scurt si variant cele din fata, alea de spate nu se prea vede.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Cine ma poate ajuta cu un cod pentru acest capac ce acopera recipientele pentru antigel respectiv apa-parbriz? Este posibil sa fie custom made dar totusi as vrea sa verific :)

post-16307-1256387006_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Va salut domnilor!

As dori va rog si eu un cod aferent capacelor laterale si piciorului de prindere in 3 puncte de la o cotiera OEM pentru un VW Golf 4. Asta bineinteles, daca exista separat.

Cu multumiri anticipate,

Alin

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Tocmai mi s-a stricat motorasul care deschide hayonul. Pentru ca va trebui sa imi iau altul, am cautat codul (gasit de altfel si pe piesa veche).

Partnumber

3B0959781C

Title

STELLMOTOR

Price

13.75 Euro

dsc00240a.jpg

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Salut. Am un golf IV 1.4 16v, cod motor AXP si mi s-a dus sonda lambda. Am umblat peste tot dupa ea si nu gasesc la fel nicaieri. Ma puteti ajuta cu un cod ceva? este modelul cu 5 fire (rosu, alb, galben, negru, gri) si are deasupra mufei un fel de siguranta, nu stiu exact ce e. Multumesc!

Link către comentariu

In prima poza este prima sonda, cea din fata catalizatorului, iar in a doua imagine este sonda de dupa catalizator. Bafta.

U378r.jpg 1b3Bh9.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

Un cod de suport motor daca sunteti amabili de pe partea cu soferul pt golf 4 1.6 16V motor AUS.ms

Link către comentariu

ms. si la cel de sub cutie daca va fi cazul sa il schimb si pe acela. Eventual daca imi poti recomanda un fabriicant anume.

Modificat de golf416
Link către comentariu

@golf416, daca mai este nevoie :

1pna6S.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

Va salut!

Poate sa-mi spuna cineva care este codul corect pentru debitmetru in cazul unui Golf 4, motor ALH, an 2003 (07.2002 conform sasiu) ?

Iata ce am gasit cu ajutorul ETKA:

debitmetru.th.jpg

Multumesc :)

Link către comentariu

salut. poate pune cineva pentru golf 4 2003(1.9TDI ASZ) o poza cu ansamblul fata - pentru articulatii. vreau sa iau tot ce tine de asta - bucse, pivoti, etc din DE si as vrea sa trimit poza cuiva de acolo. mersi

Link către comentariu

salut

caut si eu piesa pe care am fotografiat-o

din pacate nu stiu nici cum se numeste, daca are o denumire aparte

deci, va rog astept sugestii cum i se spune si de unde o pot achiyitiona

multumesc

piesa se monteaza unde indica sageata

post-58172-1260035970_thumb.jpg

post-58172-1260035982_thumb.jpg

post-58172-1260036394_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut, as dori sa stiu si eu codurile daca se poate ptr un Mk4 tdi din 2003 Axr la urmatoarele piese si anume:

-Cele 2 sprituitoare(pompite sau cum se cheama) de vin montate pe interiorul barii fata si care se ridica cand e presiune pe ele si spala farurile

-furtunul aferent spalatoarelor si pana intra in vasul de spalat parbrizul si eventual clemele alea cu care vine el si se prinde pe bara.

-si codul capacelelor de spalator de far care vin pe bara la un Mk4.

Multumesc si daca stie cineva si pretul fiecaruia i-as fi recunoscator, daca nu o sa merg eu sa intreb la reprezentanta.

Alta intrebare ar fi daca pompitele sau sprituitoarele alea sunt la fel la Mk4 ca la alte masini tot vag-vw, daca da care ca e mai simplu si mai ieftin sa le gasesc si la dezmembrari.

Modificat de Auras
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!