Jump to content

Golf 7 Facelift TSI Highline


gabinitu23

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

Iti impartasec aproape in totalitate toate parerile/impresiile scrise mai sus :) 

Pacat intr-adevar ca nu ai pus acel Driving Mode Selection (ca era oricum putin) si cred ca o sa iti para rau si de oglinzi pentru faptul ca le protejai cu plierea. In rest e configurata foarte bine si ponderat totodata, nici eu de exemplu nu sunt fan sisteme de siguranta si alte chestii de genul.

Recomand folia pe faruri si proiectoare ca un must cat mai rapid. Pe restul (capota, etc) ...costa multisor si o sa se vada diferenta. Eu am considerat ca de banii aia o revopsesc la un moment dat daca e. Tot cat mai rapid ar fi bine sa mergi sa aplici si un sealant/protectie pentru exterior - eu am facut de-abia acum, era bine daca faceam de anul trecut. Iti va proteja lacul foarte bine pentru 4-5-6 luni de zile

 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie si sa citim aici numai de bine. Mi se pare configurata foarte bine, fara excese, dar cu lucruri folositoare.

Din pacate, toba finala are iesirile in jos, asa ca pentru a schimba fusta si a o face cu evacuare vizibila trebuie schimbata toba spate.

Link către comentariu

Faina descriere cu framantarile avute! Sa va purtati sanatosi!

Link către comentariu

Foarte frumoasa :wub: iar stop-urile fac toti banii. Masina cere jante mari, asta e clar :P

Cat mai multi km fara probleme :cheers:

Se poate un pret pe PM? ^_^

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos, si eu am 1.4 tsi dar pe octavia de care la fel cum spuneai si tu sunt foarte foarte placut surprins.

Link către comentariu

Sa o plimbi mult si fara probleme! Arata foarte bine! Felicitari!

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari! La fel si voua! 

@CristiALF Ma interesez acum pentru folia aia, cat mai curand o rezolv. 

@The_Ego Baba sufera la frumusete... solutia intermediara ar fi o folie neagra peste cromul ala, dar nu stiu cat e de usor (sau nu) de aplicat. 

Link către comentariu

Foarte frumoasa!

Sa o stapanesti sanatos!

Referitor la piano black, am si eu destul de mult pe Jetta, mi-am cumparat lavete ultrafine, solutii, insa tot nu poti evita sa nu se faca zgarieturi.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Se poate lua spoilerul de CL/ TL care nu are crom acolo. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Live de la intalnire. 

Spot the intruder :)) 

IMG_3198.JPG

Link către comentariu

Pai ce cauta un seat intre golfuri? nu ii sade bine, cred ca s-a gresit cu aranjarea, sau cineva are pile. :biggrin:

Modificat de deenman
Link către comentariu

Am parcat acolo sa va pun in valoare masinile :P.

Multumim pentru prezenta :beerchug:.

Link către comentariu

Imi pare rau ca nu am putut ajunge, completam sirul langa Victor.

Nu pot sa nu remarc ca pt FL s-au inspirat de la bara de Sportsvan.

Arata foarte bine Iridium Grey.

Link către comentariu

Dupa 2 saptamani, vine si prima programare la service. 

Inca de cand am luat masina, mi s-a parut ca volanul sta putin stramb, spre stanga. Am o manie mai veche cu treaba asta, am incercat sa ma obisnuiesc cu pozitia asta, dar nu reusesc deloc, asa ca o sa merg la service. Sper sa se rezolve pe garantie, sa nu dea vina pe mine si sa fiu nevoit sa platesc operatiunea, cu toate ca nu le pot demonstra ca asa a fost de la inceput. Vedem. 

Si al doilea lucru, baghetele de pe usi cu banda aceea de lumina ambientala fac un mini zgomot care se aude daca e muzica oprita. Nu prea vad cum s-ar putea rezolva, dar merita sa incerc totusi. 

Va tin la curent. 

LE: Stergatorul de pe stanga imi lasa o dara fix in raza vizuala. Ma vor injura, dar... OCD FTW :))

Modificat de gabinitu23
Link către comentariu

@gabinitu23: Ti-am zis ca OCD-ul e boala grea :lol: 

Hai sa o luam metodic:

1- Inainte de a merge la service, verifica presiunea in roti, asigura-te ca cele fata au presiune identica - asta ca sa nu-ti dea cu flit si sa-ti zica ca ok directia, dar ca presiunea era gresita si de asta era "volanul stramb"

2- Cum adica fac zgomot ? Doar ca nu vrei sa zici ca LED-urile au zgomot "trafo", ca doar nu sunt liniile de inalta tensiune :lol: Te referi ca fac zgomot cand inchizi usa ? Poate sa fie de la clipsarea defectuoasa ?

3 - Ridica lamela de pe stanga si sterge-o cu un servetel, sa nu ai ceva mizerie, insecta, ceva, prins sub lamela. Cele OEM, de obicei sunt de cea mai buna calitate

Link către comentariu

Pacat ca esti la Brasov, ca iti aratam :))

Metodic: 1. Am verificat si ras-verificat presiunea, si la cald, si la rece. Initial am zis ca e de la presiunea pe care mi-au lasat-o ei din fabrica, 2,5, care mi se pare mare. Am coborat-o la 2,2, cel putin pentru drumurile de zilele astea doar cu max. 1 pasager prin Bucuresti, si nimic. 

2. Pe drumuri denivelate (nu hartoape, nu ma intelege gresit) vibreaza si fac un zgomot. La intalnire a mai fost cineva cu un golf facelift, am mers cu el ~100m dar design-ul e diferit si nu am auzit nimic. 

3. O sa incerc si asa, am incercat deja clasicul "scuturat de pabriz" :)) si n am avut noroc. Oricum, am observat ca dara incepe la jumatatea cursei, pe coborare. 

Mersi de sfaturi, pacat de exprimarea mea a la Ilie Moromete cu explicatiile, sper ca se intelege :D 

Modificat de gabinitu23
Link către comentariu

@gabinitu23

Bun, deci:

1- te duci si reclami geometrie defectuoasa. Daca imi amintesc bine, pana in 2-3,000km rulati de la ridicarea masinii, se face gratuit.

2- cere o reclipsare/refixare. O sa iti faca o proba de drum, vezi, fii prezent in masina si indica exact ce si cum, nu avea pretentia ca "las' ca se prind ei despre ce e vorba" :) 

3- scuturatul nu e suficient, stersul face minuni :lol::lol: 

 

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Mi se pare echilibrata, nici prea multe, nici prea cheala. Într-adevăr, nu strica o trapa, dar cum ai zis si tu, astea sunt pretentii. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

@RandyShadow Multumesc frumos! :D

Update dupa vizita la service: 

Din pacate, prima programare, primii nervi. Dupa verificarea lor, interventia a constat in mutarea volanului cu un dinte mai spre dreapta, dar rezultatul era mai rau decat inainte. Joac-o p-asta. Asa ca s-a decis sa se faca o geometrie, dar bineinteles, nu era loc acum. Alta programare, alt drum, alta Mărie, alta pălărie. Despre zgomotul din usi nici macar nu le-am mai spus, iar stergatorul nu a binevoit sa reproduca problema acolo. Totusi, marea mea problema cu ei a fost ca nu m-au lasat de niciun fel sa intru in service si sa stau langa masina. Pe cat de insistent am fost eu (si am fost), ei au fost mai insistenti cu refuzurile. Acum nu mai sunt asa hotarat sa rezolv asta, ma gandeam sa nu mi mai fac sange rau pana cand pun jante si arcuri, dar ma mai gandesc. Oricum, daca continui cu geometria acum, cred ca ma mut la Avia... 

Dupa toate astea, ma gandeam ca nu prea m-am bucurat de masina atat cat trebuie, mai mult am stat cu preocuparea sa fie totul perfect. So, from now on, apă, paie și bataie! :Driver:

Modificat de gabinitu23
Link către comentariu

In privinta refuzului lor de a te primi, e oarecum justificat cu conditia sa existe un monitor unde poti urmari live operatiunea, existand o camera de luat vederi in service. Eu personal, la Bv nu am intrebat pe nimeni daca am voie sau nu, am intrat si eram langa mecanic si spun asta pentru ca justificat am procedat astfel ca sa nu am regrete apoi; daca comenta ceva luam masina si plecam; atitudinea face diferenta. 

Frumoasa masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!