Jump to content

2011 Skoda Superb II 2.0 TDi 140 CP

ro.catalin.cata

Postare recomandată

ro.catalin.cata

Salutare tuturor!

Numele meu este Catalin, am 26 de ani, locuiesc in Bucuresti si incep sa postez pe acest forum prin prezentarea masinii mele pe care am achizitionat-o de doua saptamani.

Este vorba de SKODA SUPERB II AMBITION

Fabricatie: 2011

Motorizare: 2.0 TDi 140 CP euro 5 - cod motor: CFFB

Culoare: CANDY WHITE

Dotari principale: BiXenon adaptiv, comenzi pe volan, pilot automat, pachet crom, pachet lumini Coming/Leaving Home, jante aliaj R16 etc

Este masina pe care mi-o doream, o masina intr-adevar superba! Am ales modelul pentru ca si tatal meu are una, model 2004 1.9 131 CP.

Va multumesc! Toate cele bune, va salut!

20170618_203025.jpg

20170618_203224.jpg

20170620_181602.jpg

20170620_181644.jpg

20170620_181759.jpg

20170620_181933.jpg

Modificat de ro.catalin.cata
Link către comentariu

@ro.catalin.cata: Salutare si bine ai venit pe forum !

Frumoasa masinuta si buna alegere ai facut :) 

Daca iti place ideea de up-grade, iti recomand sa incepi cu baghetele cromate pentru usi. Nu costa mult si sunt in acelasi timp de efect (complimentand cromul de la geamuri), cat si practice (la deschis usa protejeaza)

Spor si sa te bucuri de ea :) 

Link către comentariu

Bine ai venit! O masina foarte frumoasa!

Drumuri mii fara probleme!

Link către comentariu
ro.catalin.cata

Va multumesc!

Au mai ramas cativa bani in urma achizitiei si ii voi investi in motor si articulatii; kit distributie, ulei si filtre, placute, discuri etc.

Cand voi fi sigur ca motorul este pus la punct apoi voi incepe sa fac upgrade si voi incepe cu siglele ?

Link către comentariu

Felicitari! Sa va purtati sanatosi unul pe altul! Cand incepi cu upgrade-urile sa nu uiti umbrela din usa! :))

Link către comentariu
ro.catalin.cata

Pe superskoda am gasit umbrela originala! ? am gasit aici o groaza de chestii interesante dar problema ramane. Motorul este primordial. Bazaconii o sa cumpar probabil in toamna ?

Edit: nu mai da quote la postul anterior!

Modificat de loghy
Quote post anterior
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!