Jump to content

Golf 7 facelift 1.4 tsi 125cp

Cepy

Postare recomandată

Ieri am dat avansul pt un golf 7 facelift 1.4 tsi 125cp comfortline +optionale :

faruri full led mid,drive net, app-connect,park pilot, privacy glass, scaune sport cu tapiterie artvelours si lacantara, scaun sofer ego activ si cu functia de masaj, scaune fata incalzite, 4 configuratii de mers:confort,eco ,normal si sport,scaun sofer reglabil pe 14 directii,composition media cu ecran cu diagonala de 20,3. 

Masina e sosita in reprezentanta de 10 zile si asteapt finalizarea actelor ca sa pot s-o ridic,dealerul zice ca pe saptamana viitoare.

Pretul este 17700 euro cu tot cu rabla. Am fost f aproape sa iau Astra k,dar in ultima clipa m-am razgandit si datorita ofertei f bune zic eu pt acest golf.

Am si niste poze cu masina chiar daca e putin murdara dar nu stiu de ce nu ma lasa sa postez mai mult de o poza. Imi zice ca am voie doar 1024kb, iar pozele au 300kb fiecare.

594b661ae8f75_20170619_154342(Copy).thumb.jpg.6920fd06bb4af26eebb1f7f14404e72f.jpg

594b67e340e06_20170619_154328(Copy).thumb.jpg.9bd98336862e8c1caf386c9bbe54fd92.jpg594b67f22481f_20170619_153548(Copy).thumb.jpg.9f5215ac5d9427149bd6ee9103f10126.jpg

20170619_141324 (Copy).jpg

20170619_141245 (Copy).jpg

20170619_141242 (Copy).jpg

Link către comentariu

Masini pe stoc, asta mai rar :lol: zic eu ca ai facut o alegere foarte buna, dotarile sunt super ok iar ecranul ala mare este atat de frumos. O sa iti fie greu cu masina alba dar arata foarte bine cu farurile full led.

Felicitari si sa te poarte sanatos!

Link către comentariu

Da, si daca o comandam cred ca tot asa arata, poate alta culoare,dar ca si dotari parca e facuta pt mine.

Link către comentariu

Macaroana facelift :)) Ce pot sa zic, cred ca e o alegere buna ? :D Arata foarte bine cu farurile si stopurile led. Felicitari !

Modificat de laduncaag
Link către comentariu

Pretul e foarte bun si ai optionale cel putin decente, daca nu destule chiar. Masina arata intr-un mare fel cu Led, iar interiorul de asemenea datorita ecranului mare si a scaunelor ergo-active. Plus ca e pe stoc si nu mai astepti câteva luni de zile.

Felicitari pentru achizitie!! Sa fie intr-un ceas bun!

Link către comentariu

Stiti cumva daca cu app conect merg  aplicatiile de pe telefon, gen waze?

Link către comentariu

Da, merg foarte bine inclusiv recunoasterea vocala. Iti trebuie un cablu usb sa il conectezi la masina si in functie de android/ios ai anumite setari. Vezi pe topicul meu cum am facut pt android. Android auto il iei de pe apkmirror si il instalezi/ Waze tot de acolo dar o versiune beta si o sa iti afiseze pe displayul din masina

Daca te incurci pe undeva imi dai pm si te ajut cu placere

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!