Jump to content

Skoda Octavia 3 Combi Style 1.4 TSI ACT


alexxb

Postare recomandată

Si venit si la mine comanda plasata pe 31 martie si ridicata astazi 16 iunie

O3 combi style 1.4 tsi

Gri quarz

Scaun fata rabatabil

Kessy

Bolero

Smartlink

HHC

Airbaguri laterale spate

Scaune incalzite fata

Faruri fata led

Stopuri top led

Oglinzi pliabile electric

Senzori parcare spate

Duze incalzite

In total a fost 20100 euro cu tot cu program rabla

Casco fost 1860 ron pe un an la allianz fara fransiza

Rca a fost 660 ron tot allianz.

Primele impresii dupa 100 km sunt bune, venind de pe o2 fl consider o evolutie masina , nu o revolutie, finisaje asemanatoare , aspect eu zic elegant, sistem multimedia cu adevarat misto.

Ce m-a dat un pic pe spate e motorul, nu ma asteptam la atata cuplu sub 3000 de ture. Practic si in viteza 6 daca o calci merge, pot spune ca sunt incantat, sa mai vedem dupa rodaj (nu am trecut de 4000 de ture dar in oras nici nu e nevoie).

Legat de suspensiile spate deocamdata nu simt nici o diferenta fata de 02 fl cu multilink, nici pe asfalt nici pe gropi...vom mai vedea. 

Incerc sa vad pozele cum le incarc....

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si multiiiii km impreuna !

Link către comentariu

Foarte frumoasa, cu de toate, motor bun pentru aceasta masina si un portbagaj de ma dau lacrimile...

Sa te poarte cu noroc multi multi km de acum incolo. Alegere facuta cu simt si cap ! 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Incearca sa micsorezi pozele si le pui pe forum, nu pe site-urile de host pt ca acolo vor disparea dupa o perioada de timp si cine va citi topicul peste cateva luni nu va mai vedea nicio poza.

Link către comentariu

Felicitari! Drumuri mii fara probleme! O prinde culoarea!

Dar mai vrem poze! :)  Eu pun pozele din Dropbox: le urci, dai share, copy link si selectezi aici insert other media/ .. from url, ultimul pas e sa schimbi terminatia din "?dl=0" in "?raw=1" . 

Link către comentariu

Sunt tot mai surprins de motor.  Consumul e cu 3 oameni in masina in trafic de duminica cluj, condus normal fara intentie de condus economic.

20170618_171316.jpg

Modificat de alexxb
Link către comentariu

Inca tot nu inteleg exact. Incerc sa il las pe prima treapta si parca merge cand mai tare cand mai incet. Ma asteptam sa nu fac nimic si cand ploua sa porneasca. 

Imi lipseste un loc unde sa tin telefonul, compartimentul din fata schimbatorului e prea adanc cumva iar suportul de telefon e o gluma proasta. Iarasi vechea octavia avea un buzunar montat pe scaunul soferului unde imi tineam telecomanda de la garaj , care de asemenea imi lipseste. In rest sistemul multimedia e chiar fantastic, android auto merge perfect, telefonu iarasi, nu are lag. 

Masina e faina eu zic ca isi merita banii, nu mai e ce era adica un super raport/pret calitate (cred ca locul acela il ocupa hyundai daca iti place desigur) , dar isi merita banii. Pentru mine momentan cireasa de pe tort e motorul , are cuplul vechiului 1.6 tdi dar pe o plaja de turatii mai mare. Iar la consum din cate vad va fi ca la,1.6 tdi.....vom mai vedea

Ma gandesc sa pun folii de protectie pe faruri si la locul de incarcare in portbagaj. Stie cineva ce se intampla daca se arde un led pe fata (cel din faza lunga sau scurta), e adevarat ca se schimba tot farul?

Modificat de alexxb
Link către comentariu

Aproape sigur trebuie schimbat tot farul, dar nu am intalnim far oem sa ii cedeze sistemul drl pe led.

Stergatorul ca sa il pui in auto trebuie sa il pui o pozitie mai sus fata de pozitia de neutru. Pozitia de neutru cum a zis si alt coleg o gasesti atunci cand actionezi sa stearga parbrizul o singura data. Imediat ce faci asta, maneta revine la pozitia initiala. De acolo ridici in sus (sens contrar actionatii pentru a sterge parbrizul doar o data) un nivel. Pe maneta ai un fel de comutator cu care poti regla sensibilitatea senzorului de ploaie. Stanga maxim inseamna sensibilitate mica iar dreapta maxim inseamna sensibilitate mare si evident cu trepte de sensibilitate intermediare. Sper ca am fost mai clar.

 

maxresdefault.jpg

Link către comentariu

Mersi, din manual, nu :) am citit pe sarite, am zis ca la stergatoare (ca la fotbal) se pricepe oricine :) 

Da, am bifa si parca a sters o data si spatele.. nu prea am fost atent, daca am dat de maneta am zis ca nu e cazul. 

Misto e ca, daca am mizerie/picatura de apa pe camera spate si nu se vede bine, dau un "spartz" de apa, sterge si luneta si spala si camera!

Link către comentariu

OT: Laudarosule :P Ai promis poze, pe topicul tau, gen cu ce nu am bifat eu: interior, camera spate, nav ( cand vine cardul sau care- i faza?). Sau, si mai bine, hai la intalnire, duminica.

Multumim de gazduire Alex :) Si pune si tu mai multe poze.

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

Le-am ascuns pana cand gasesc un topic potrivit pentru ele. 

Te rog, ca inainte sa postezi cate o intrebare pentru fiecare buton si functie a noii tale masini, sa citesti manualul utilizatorului.

De asemea, daca tot faci asta, familiarizeaza-te si cu regulamentul forumului dar mai ales al ariei "Masina mea". 

In plus, ca sa fie clar, asta nu e un forum de chat ci un forum tehnic unde, daca ai placerea si dorinta de a respecta munca colegilor tai dar si a moderatorilor, vei gasi informatii si topic-uri pentru absolut toate probleme si curiozitatile tale.

Multumesc!

Link către comentariu

Absolut superba si ideala de familie, cu un motor reusit, culoare frumoasa, echipare decenta si loc berechet pentru bagaje etc. Astazi iarasi Octavia as lua 99% cu aceasta motorizare. 

Link către comentariu

20170621_095652-1008x756.jpg

20170621_095630-1612x1209.jpg

20170621_095615-1612x1209.jpg

Astazi am pus folie llumar pe faruri, bara spate in zona de incarcare si sub manere usi , cost 660 ron

Link către comentariu

Bine pusa folia, arata bine...

Au avut ceva de lucru la manere.

Link către comentariu

Cred ca folia se taie la imprimanta dupa,ce se face designu pe pc.... asa vazusem undeva, in cluj e pusa la o firma unde imi pusesem si acu 7 ani folie la geamuri, intre timp au crescut ca si-au construit o hala sa intre masinile :)), lucreaza bine intr-adevar

Link către comentariu

Foarte frumos pusa folia! Am trecut-o pe lista de lucruri de facut masinii, sa vedem ce gasesc prin Bucuresti. Culoarea masinii este superba , ma bucur ca am facut aceasi alegere

Imi place mult si lumina rosie din portiere dar parca e ciudat rosu acolo, verde pe butoane si galben la picioare

Link către comentariu

:)) se pot alege pana la 10 culori diferite din sistemul multimedia, deocamdata imi place rosu 

Link către comentariu

20170622_211420.jpg

Asta a fost primul plin (mai avem cred de un 70 km urban)

80% mers in oras , clima pornita aproape tot timpul, mers normal chiar cu accelerari periodice (ma abtin greu). Consumul cred ca pot sa il cobor mai jos de atat prin faptul ca acest motor avand cuplu sub 2000 de ture poti conduce usor fara sa depasesti 2500 de ture. Daca asta va ramane consumul pe termen lung, nu am ce sa mai comentez mai ales ca e o placere sa il aud cum urca in ture.

Modificat de alexxb
Link către comentariu

Am montat si suport de telefon de la moshi care e chiar ok. Pe vechea avusem de la brodit special facut pentru octavia 2, la octavia 3 nu imi place unde cei de la brodit au ales sa il pozitioneze deci am luat moshi.

Functia vocala de la bolero scrie ca trebuie ceva cheie de activare, trebuie mers si platit la reprezentanta pentru asta?

Modificat de alexxb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!