Jump to content

VW Passat R Executive 2017 2.0 TDI


Razvan Constantin

Postare recomandată

O frumusețe de masina. Sa o stăpânești sănătos! Speram sa fie un bitdi, sunt cu ochii pe o astfel de masina :)

Link către comentariu

Cea mai frumoasa culoare pe care momentan il pot gandi pentru o masina. Este superba, sa ai noroc de ea, imi place ca omul si-a luat optionale pe care ii considera necesare lui si nu a mers pe idea bifez tot ca altfel nu-i passatul passat, si ce vor spune vecinii si colegii de forumuri. Drumuri bune sa ai si asteptam impresiile 

Link către comentariu

Cat de frumoasa este ! Sa o stapanesti / stapaniti sanatosi si drumuri multe fara probleme !

Link către comentariu

Superba!! Am un vecin cu Maro (black oak brown metallic) dar asta e muuult mai frumoasa! Sa te bucuri de ea si drumuri fara probleme!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie ! :icon_thumleft:

Am zarit-o azi la spalatorie ! Daca tot e noua, fa un efort si cumpara 2 lavete de microfibre una pentru sters si una pentru zonele inferioare / jante etc. si ofera-le baietilor de la spalatorie ! E pacat sa vina cu "pelea de caprioara" peste lacul impecabil ;) De asemenea ofera-i un strat de protectie, ceara - sealant sau carnauba, daca ai buget poti pune si o protectie ceramica ! 

Link către comentariu

Foarte frumoasa!

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
8 hours ago, bubu182 said:

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.

Totusi, nu ma pot abtine sa zic.. nustiu cum puteti configura asa masinile.. :))  nu o lua in nume de rau, dar farurile cu LED faceau fiecare banut ... cum sa nu le iei... nici macar xenon ... si un retrofit e extrem de costisitor... 

In anul 2017 unde totul este led, adaptiv, inteligent, etc.. si cu atatea sisteme misto pe masina.. iei halogen .. off :( 

Chiar sunt curios, ce te-a facut sa iei anumite optiuni inteligente si misto pe masina, si totusi sa sari farurile de orice fel... 

 

Succes si scuze de critica ! 

Stii de ce uneori mai apar masini de lux afara fara optiuni ciudata precum faruri LED/adaptive/Xenon/Laser/etc ? Pentru ca masinile sunt ale unor persoane din conducere si acele masini nu merg noaptea. Aproape niciodata. Ar fi bani irositi pentru companie. 

Aceeasi situatie o stiu si la 2 cunoscuti, care au ales masini noi din gama mai premium fara dotari similare.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, este superba !

Link către comentariu

Sal. Asa ti-a dat la cheie husa aia de protecție?? Sa o stăpânești sanatos fara incidente! Frumoasa culoarea, o prinde bine rau!

Modificat de mah2m2c
Link către comentariu

@Razvan Constantin: salutare si felicitari pentru masinuta. Sa te bucuri de ea cat mai mult :) 

Culoarea e superba, o prinde excelent.

Totusi, sunt in asentimentul lui @bubu182: E foarte OK ca ai mers pe R-line, complimenteaza bine designul, dar, ca sa fie totul din "acelasi film" trebuia sa optezi pentru niste 18'', diferenta de pret era mica, daca retin bine din configuratorul VW. Din punctul meu de vedere 17'' cu talon de 55 si R-Line, cam sunt nuca in perete.

Sau...puteai ramane cu 17'', renuntai la R-line si de banii aia puneai macar un LED Basic. E o dotare de confort si siguranta foarte foarte utila, pe cand R-Line-ul este doar un "nice to have", dar e ceva ce cere si niste roti pe masura. Pachetele de design optic sunt gandite sa se "pupe" foarte bine cu rotile cele mai mari, un  R-Line cu 19'' este...ce trebuie.

Stiu ca esti entuziasmat de masina, nu vreau sa te desumflu, nu mi-o lua in nume de rau. Consider ca este 70% vina dealerului, aportul lui a fost 0 in toata povestea achizitei tale, pentru ca nu te-a indrumat/consiliat asta cum ar fi trebuit. Probabil a contat doar sa-ti ia banii si atat. Pacat, mai ales ca nu sunt putini banii respectivi....

Daca jantele le poti face retrofit, dar oricum jante 18 OEM + cauciucuri sub 1000Eur in mint condition nu gasesti, la faruri este extrem de complicat si costisitor...

Link către comentariu
Razvan Constantin

Multumesc tuturor pentru urarile de bine, va doresc la fel si masinilor voastre drumuri bune de asemenea!

@bubu182 stiu ca farurile LED sunt frumoase, dar crede-ma masina arata mai bine decat in poze cand sunt langa ea, e o frumusete! Cat despre faruri, eu voi merge doar in oras cu ea in majoritatea timpului, nu am vazut chiar necesar sa am LED, pentru mine era doar un moft sa spunem. Se vede foarte bine si cu Halogen. 

@mah2m2c acea husa de protectie pentru cheie am cumparat-o eu. 

@75NOR am prieten cu Golf R 2016 avea jante stock de 18, si zdruncina destul de tare masina, le-a facut replace cu 17' OZ,  am condus pe 18 si sincer se simte mai bine pe 17,  eu vreau mai mult comfort decat sport si druncinaturi. Pot cumpara oricand niste OEM-uri pe 18 dar sincer nu vreau, poate poate in viitor ii cumpar niste Monterrey 18' fiind singurele jante care-mi plac. Am ales din prima pachetul R-Line, celelalte passat-uri simple nu-mi plac ca si design, deci no way sa renunt la R-Line! 

Am facut cu masina vreo 300 km pana acuma, motorul este foarte silentios in mers sunt super multumit. Ca si consum am vazut pe consola 6.6 mixt. Oricum nu ma intereseaza consumul deloc, pe mine sa intereseaza comfortul si sa mearga bine masina. 

 

IMG_2591.JPG

IMG_2437.JPG

Link către comentariu

@Razvan Constantin foarte frumos argumentat desi nu cred ca era necesara justificarea alegerii.

Felicitari pentru culoare, este pur si simplu dementiala!

Link către comentariu

Poti să-mi dai si mie linkul sau tel de unde ai cumparat husa de protecție ptr cheie! Sau îmi dai un mail.  mah2m2c@yahoo.com. Merci mult!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, intr-adevar culoare e deosebita, la ce pret ai iesit cu ea?

Link către comentariu

Cred ca in orice jurnal de bord, la fel cum unii felicita initatorul pentru decizie si alegeri (fie ca sunt in asentimentul lui fie doar din curtoazie), pot fi si unii care sa intrebe si sa aiba unele nelamuriri. E normal, suntem diferiti, avem idei diferite si nu cred ca pe un topic de prezentare trebuie sa fie doar laude.

Fiecare face ce vrea cu banii lui dar daca alege sa isi expuna alegerea trebuie sa se astepte si la eventuale critici etc. Parerea mea.

Legat de masina, da e foarte misto, drumuri bune si placute cu ea, iar eu as avea doar intrebarea de ce dizal, daca tot se merge preponderent oras?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si culoarea e extraordinara! Drumuri bune!

Cum de ai luat 2tdi daca masina o sa fie condusa preponderent in oras? 

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere. Motorizarea si transmisia sunt o aparitie binevenita intr-o "mare" de 1.6 bluemotion eco cacamaca - fulloption si submotorizate. Si eventual si cu jante imense, de abia le taraie, da' arata bine.

Pentru jante +1 - masina trebuie sa fie si functionala pe drumurile noastre.

Multi km fara probleme!

Link către comentariu
Christian.B77

Foarte fain; te am vazut prin Iasi ? Felicitari pt ea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!