Jump to content

Mask001

Postare recomandată

Pai eu zic ca orizontal stau acum, puse unele peste altele. Vertical puse tot cica ar mai trebui miscate periodic. Suportul acela e foarte bun, scapi de griji si nu actioneaza nici o forta asupra lor.

 

Link către comentariu
On 4/7/2018 at 8:35 PM, Marius82 said:

Good job, inca unul "bolnav" ca mine la capitolul jante :))

Tar remover e luat cumva din cora? Parca l-am vazut pe acolo. Cum e?

Bolnav e putin spus :)) daca pt astea de tabla am dat doar cu tar remover sters si bagat in husa cu cele de aliaj le-am facut detailing inainte sa le bag la pastrare

Tar Remover l-am primit dar stiu ca il gasesti si pe acolo sau pe emag etc. Isi face treaba dar dupa cum vezi in poze au mai ramas puncte pe interior jentii deci se poate si mai bine. Mai spuneau colegii pe aici pe undeva de alte produse mai eficiente dar nu imi mai amintesc numele lor.

On 4/8/2018 at 11:00 AM, teologul said:

Nu ar strica un suport special pentru jante, e doar 50-60 de lei. Stau independent una de alta. Gandeste-te ca ultima anvelopa chiar umflata suporta greutatea celorlalte trei.

E o idee buna, o sa caut. Vertical una langa alta cica nu e ok sa fie depozitate daca sunt roti complete. Puse asa, orizontal/culcat pe un palet trebuie doar rotite o data pe luna sa nu suporte doar janta de jos toata greutatea. Sau suspendate de ceva dar nu am innebunit chiar atat de mult. Toate au ramas umflate la 2.2 cat este standard.

Link către comentariu

Eu tin rotile complete vertical, una langa alta,  pe un raft improvizat din lemn. SI nu am vazut probleme. Sunt curios care ar fi motivatia sa nu stea rotile complete vertical, o sa caut diseara. 

Link către comentariu

era postata o poza cu explicatia.

se recomanda rotirea lor sa nu stea pe aceeasi bucata greutatea.

cel mai ok mi se pare "cuierul" ala, avea si la lidl  din cand in cand pana in 100 lei.

Link către comentariu

explicatia ar fi ca se mai pot patrati, deforma, de la propria greutate, desi parerea mea e ca e suficient de mica greutatea proprie a rotii ca sa o deformeze.

In schimb, o masina lasata nemiscata cateva luni sigur va patrati anvelopele. Testat.

Cuierul acela e pe la lidl si kaufland pana in 60 de lei.

 

Modificat de teologul
Link către comentariu

Explicatia am gasit-o aici in formula completa pentru roti complete http://www.clickanvelope.ro/blog/cum-depozitam-anvelopele-de-la-un-sezon-la-altul.htm

O sa caut cuierul ala pe la Lidl sau Kaufland eventual OLX unde vad ca este 100 lei, pare cea mai ok solutie daca vrem sa facem treaba corecta pana la capat.

Link către comentariu

Stivuite orizontal le pastrez de ani de zile si n-au avut nimic, bineinteles ca in subsol, fara umiditate, spalate si uscate inainte.

Link către comentariu

OK, inteles de principiu insa se poate atenua "efectul" asta (daca poti numi efgect ca eu zic ca umflate la un 2.2-2.3 nu se deformeaza) daca fai un suport ca in poza.. care nu trebuie neaparat sa stea pe perete.Eu am ceva asemenator DIY din lemn.

 

TAZ8253_02_psd.jpg

Link către comentariu

Acum am vazut ca este un topic dedicat acestui lucru deci zic sa mergem mai departe :)

Pe net gasim multe chestii, adevarul este ca cele de vara cu aliaj au fost depozitate vertical peste iarna deci gresit iar acum le-am pus asa, ambele seturi sunt in stare perfecta iar la masinile anterioare au fost mereu depozitate pe orizonatala. Probabil o sa iau suportul sa elimin piticul de pe creier. Ne vedem pe topicul respectiv pana nu vine "politia" :))@Rave chiar acum scriam in timp ce ai postat tu.

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Mai facem o baie, testat și șamponul verde de la pro-x. Nu l-am diluat bine dar spuma există și rezista. Mult mai ok decât cel verde neon de la carplan și miroase și mai bine :wub:

Poze fata profil și dat big fat ass

 

IMG_20180414_182146-1280x922.jpg

IMG_20180414_182157-1280x960.jpg

IMG_20180414_182205-1280x800.jpg

Link către comentariu

cata' curu' :)

orizontal de prin 2006 incoace si n-am avut nici o problema sau deformare. ca idee...

Link către comentariu

Frumos exemplar.

Ca idee si eu las masina cateodata nepornita cateva luni pe roti si se deformeaza putin insa isi revin dupa 10 min de mers in oras. Fac asta de cativa ani si voi nu ar trebui sa va face-ti probleme ca stau rotile vertical pe greutatea lor, ca idee.

Link către comentariu

Se mai misca si Posta Romana si au ajuns plasticele pentru gurile de aerisire. Am realizat acum ca scrie GTI pe ele dar scrie destul de subtil deci e ok, se fixeaza usor si se impaca ok si cu presurile de cauciuc tip tavita.

IMG_20180416_192844.jpg.242dff76c8f9d207078c0a6a43ba16e0.jpg

Cu pedalele m-am descurcat pe jumate :)) In weekend mai bricolez la acceleratie si footrest. Au un grip mai bun si arata bine

Piesa de rezistenta este lip spoiler-ul de pe GLI care este OE. Pentru cei ce nu stiu GLI-ul atasez si o poza cu el si spoilerul, pragurile, bara spate si bara fata. Si parca imi fac cu ochiul si jantele alea Mallory dar au un pret cam piperat. Nu cred ca o scot la capat cu piticii astia si le schimb pana la urma.

tapatalk_1523551968079.jpeg.0c8706da077841e31fbeb95c548c048a.jpeg

Revening la GLI imi plac modificarile subtile aduse Jettei stock si cum nu caut sa fac o masina de show-off pare solutia ideala.

Inca nu am montat spoilerul pentru ca in ochii mei culoarea este putin diferita :screwy: voi ce ziceti? Observ ca in unele poze este mai inchis decat masina iar in altele mai deschis. Clar o iau razna:biggrin: Albumul https://imgur.com/a/lFuru

CRyZOsZ.jpg

qR5BxbW.jpg

uUF4GFK.jpg

5NwObR0.jpg

8oEGa1F.jpg

JYYWt2E.jpg

6Ix18DF.jpg

hsHuCj0.jpg

YCdnoj4.jpg

 

Link către comentariu

Micul spoiler de GLI arata foarte bine, bravo! Este prin Aparatorii Patriei un GLI pe langa care trec destul de des si mereu il admir :) 

GLI (2.0 TSI) parca a fost/este doar in State, nu ?

 

Link către comentariu

Multumesc, mai urmaresc si alte piese de GLI dar greu tare cu transportul din State. Ar fi interesant sa isi faca un topic pe forum sau sa trec sa il vad pe viu :) singurul de care am auzit a fost pe OLX.

Din pacate, da. GLI a fost si se pare ca o sa fie din nou in State cu noua Jetta. Din ce am tot citit este foarte populara pe la ei.

Inca ma gandesc daca e diferenta de culoare dar cel mai probabil in weekend il montez :wub:

Link către comentariu

Sigur nu are nici o treaba cu forumul. Cand mai trec pe acolo, ii fac vreo 2 poze daca il zaresc si ti le trimit. Este rosu :)

 

 

Link către comentariu

Eu toate piesele pe care le-am comandat pt proiectul meu Mk5 Gli le am luat din tara, de la un magazin auto oarecare, pe baza codului de piesa. 

Multi bani aruncati insa si acum intorc capul dupa masina aia.

Succes pe mai departe cu proiectul/ideile.

Link către comentariu

GLi -ul e de pe vremea Borei, erau si acolo niste detalii interesante - insa scumpe si multe gasibile doar in State. 

 

 

Link către comentariu

@Rave din pacate bara aia este pentru modelul pre-facelift si nu se potriveste cu ce am eu :(

Multumesc @cristi511 daca poti sa imi lasi pe PM o recomandare de magazin ar fi minunat. Ma apuc sa strang codurile de piese dar mai greu cu verificarea daca se potrivesc pe masinile non-gli.

Ne descurcam cu ce avem, bani sa fie :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Inca putin si fac 1 an pe forum si sunt descatusat :))

Intre timp am planificat o iesire extra urbana in mini vacanta undeva la mijloc departe de mare/munte si vopsirea si sper incheierea subiectului bara spate. Cand trec pe la ei ii anunt si ca am de gand sa fac revizia la 10.000 km (8880 km in prezent)

Mintea imi zboara catre jante si vad prin Vest modele pe culoarea masinii mele care mai de care mai frumoase (cine spunea ca negre/gri/colorate :huh: nu merg pe masina :biggrin:) apoi derapeaza mintea catre air ride :screwy:

Mini vacanta frumoasa!

tapatalk_1524554575858.jpegScreenshot_20180423-234231.pngtapatalk_1524554585004.jpeg

 

tapatalk_1524117930141.jpeg

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!