Jump to content

Mask001

Postare recomandată

Da cu vaselina pe centrul jantei unde se aseaza pe butuc, la montaj - jantele astea ieftine de tabla ruginesc extrem de usor si te chinui la primavara sa le dai jos.

Sunt patit pe masina lu socra-miu cu chestia asta - jantele originale de tabla n-au nici pe dracu dupa 10 ani, cu alea aftermarket injur la fiecare demontare...

Link către comentariu

@mad_kat Multumesc mult de sfat! mereu esti cu sfatul potrivit si apreciez. O sa fac ca tine si daca ruginesc foarte usor dupa iarna asta o sa iau unele de tabla OEM. Au avut un pret prea bun comparativ cu dealerul.

@B_490_RZV Parca am mai scris in paginile trecute de el. Nu are o utilitate pentru mine cel putin. Pentru drumul scurt munca-servici cand folosesc doar waze si eventual ceva muzica nu are rost conectarea la routerul wi-fi (pana la urma asta este, un router wi-fi unde bagi un sim - vodafone furnizat de dealer unde parca ai 10 gb date lunar 1 an de zile )

El ar merge conectat la una din prizele auto din masina (2 in habitaclu si una in portbagaj) dar nu are rost sa fiu un spot wi-fi mobil fara sa il folosesc. Util pot spune ca fost doar o singura data cand am mers mai mult prin tara cu inca 2 oameni in masina si ei s-au conectat la net (in roaming  nu a mers dar in tara viteza a fost foarte buna) Daca esti curios il conectez ii fac cateva poze si un test de viteza :) Sa nu confunzi Drive net cu Car-net, eu am facut confuzia asta la inceput

Link către comentariu

Am reușit în sfârșit să ajung la baietii de la fxauto sa montez folia pt faruri. Nu vreau sa le fac reclamă și nici nu recomand încă pentru că vreau sa vad cum se prezintă folia după o săptămâna. Montarea a fost ușoară este folie oracal cu garanție la ei. 

Urmatoarea oprire a fost la baietii de la @Led It Up care au făcut din noapte zi in interiorul mașinii :)) un mare plus pentru atenția demontării și montării becurilor și răbdărea de a-mi explica si arata toate cele. Daca luminile de marșarier nu s-au potrivit, cele pentru semnal vor urma cu siguranță in viitorul apropiat pentru că sunt o imbunatire evidenta fata de ce are masina.

Next câteva retrofituri lumini la picioare și cele de la portiere. Îmi surâde gândul și la oglinzi rabatabile electric :)

55SQsMZ.jpgq8pM9Cc.jpg

 

6smvEwp.jpg2T5FHW8.jpg7i1MzIn.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasă mașina, culoarea i se potriveste perfect.  

Sa o stăpânești sănătos și fără incidente. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pregatirile de iarna sunt gata -_- Masina a primit un detailing exterior la cuabur.ro din nou nu vreau sa le fac reclama, i-am ales ca erau aproape si imi era usor sa las masina de dimineata pana seara la ei. Totul a iesit foarte bine dar pana nu incerc si in alta parte nu am cum sa compar serviciile. Produsele folosite sunt de calitate si o sa trec si eu pe Maguiar's la primavara privind produsele de intretinele. Teiul sub care a tot stat masina in vara si-a pus amprenta pe vopseaua masinii care si asa era de o calitate mai..slaba asa ca au aparut ceva pete in lacul plafonului si a capotei iar parbrizul cel mai probabil o sa primeasca un polish in primavara pentru ca in continuare se vad mici imperfectiuni (prea mici sa se vada in poza). Sunt foarte atent la detalii deci au avut putin de furca cu mine dar pana la urma am plecat multumit si probabil o sa mai revin cu a mea Jetta si cu masina veche un Opel Corsa pentru interior-exterior :)

Masina chiar arata chiar ok cu rotile de iarna dar vreau sa fac ceva cu prezoanele care se vad prea evident, capacele de roti nu imi plac iar cele de prezoane cel mai probabil se vor fura iarna asta dar poate am noroc si nu se intampla. O sa mut si capacele centrale pentru roti sau o sa cumpar altele poate evit cat de cat rugina in locul ala (am vazut ca butucul a prins deja putin rugina)

Cu cauciucurile noi nu am observat nimic negativ, zgomotul generat nu pare semnificativ mai mare, momentan sunt multumit dar astept zapada :) interesant ca senzorul pentru presiune in roti nu a trebuit recalibrat.

Am observat si "petele" astea in portbagaj si sincer nu stiu daca inainte erau acolo, daca asa e normal si daca si altii au acelasi lucru (am atasat poza cu "petele")

https://imgur.com/a/zwiYR

Z8o1cnJ.jpg

YfOkr8M.jpg

adi0dhb.jpg

30aNgQV.jpg

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Nici pe mine nu m-a atentionat TPMS la schimbarea rotilor, probabil ca aveau aceeasi presiune. :) 

Link către comentariu

Am descoperit în dimineața asta că merge și funcția de mirror down deși în reprezentanta îmi spuneau că este disponibila pentru pachetul lumini și vizibilitate 2 ?  

Foarte plăcut să descoperi după aproape 6 luni ceva "nou" deși greșeala a fost la mine de când am incercat prima oară că nu am setat pozitia oglinzii in setarea de mirror down

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tot caut capacelele de VW caddy, are cineva pe masina si imi poate spune de unde pot achizitiona unele?

Link: https://www.google.ro/search?q=vw+caddy+center+caps&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj9jvX-_eDXAhWCOxQKHcG8C7YQsAQIJQ&biw=1920&bih=940

Cauciucurile de iarna se simt foarte bine pe masina, consumul vad ca a ramas tot pe la media normala. Protectia de iarna isi face treaba ok si vad ca rezista cu brio, chiar si acel Aquapel aplicat pe geamuri dar personal nu imi place urmele lasate imediat dupa stergerea parbrizului.

Masina a facut 6000km toate bune si frumoase. Urmeaza un concediu fara masina si apoi sper un drum pana la munte

Link către comentariu

E in jur de 150 de lei setul de capacele de Tiguan la reprezentanta. Cele de Caddy sunt cele negre total, cele de Tiguan au si putin argintiu si arata mai bine...

Codeul e asta: 5N0 071 456 XRW

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns. Oricum trebuie sa trec pe la reprezentanta cu bara spate si alte mizilicuri si intreb si de capacele astea! sa speram ca nu se fura asa usor

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Long time no see -_- urmeaza vineri cel mai probabil o vizita la PBN sa constate si ei faptul ca bara a fost vopsita prost dar cel mai probabil va fi revopsita in primavara dupa trecerea iernii care sper sa nu vine cu ceva surprize neplacute. Mai sunt cateva detalii mici care au nevoie de "atentia" lor (am un pic de OCD..un pic mai mult :))) cum ar fi un capacel de fixare pentru presul din dreapta a iesit din soclul lui - nu inteleg cum pentru ca in dreapta mai rar merge cineva...

Intreb cu ocazia asta si de capacele de centrare pentru jante si de un corector de lac plus alte mizilicuri (sau comand de pe ahw-shop.de)

 

IMG_20171102_083238.jpgIMG_20171102_083250.jpgIMG_20171102_083255.jpg

Modificat de Mask001
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am mers la PBN inainte de anul nou si am ars benzina de pomana doar sa se uite 2 minute la bara desi i-am trimis cateva poze cu bara si pe whatsapp si deci puteam sa vin direct la constatare sa faca actele etc cum am convenit (dupa sarbatori) Partea buna este ca nu a comentat nimic si nu a incercat sa gaseasca scuze la proasta vopsire a barii.

De capacelul de la presul din dreapta a si uitat...

Masina are 6700km si in primavara cel mai sigur o sa merg la primul schimb de ulei - parca masina nu mai merge chiar asa lin cum mergea la inceput.

Am zis sa schimb si becurile de semnal cu unele led (fata si spate) si marsarier cu unele albe iar rezultatul este foarte frumos ( nu sunt puternice si nici nu aveam de gand sa pun ceva puternic ) acum toata masina este led asa cum este si normal in 2017(8) iar toate multumirile merg catre @Led It Up

rGKU31k.gif

Urmeaza anul asta:
- Jante de aliaj mai frumoase pentru vara iar cele actuale cu care a venit masina sa ramana pentru iarna - nu suport sa o vad incaltata cu cele de tabla :))
- Un suport de numar mai discret

- Covorase textile si probabil ca vor mai urma si altele

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Multumim mult pentru feedback, Mihai. Ne bucuram ca esti incantat de produse! :)

Puteai sa ne zici de suporti de numar, deoarece avem noi unii personalizati, dar discret (precum cel din poza de mai jos :D ). Daca sunt ok, poti sa dai o fuga pe la noi sa le schimbam :) 

Led It Up.jpg

Link către comentariu

@Mask001 ai reusit ceva cu capacele de prezoane? Eu am un set de vreo doi ani, insa nu se clipseaza pe prezoane aproape deloc. Nu stiu de ce la mine nu merg. Poate cand le vei lua iti vor zice cei de la reprezentanta pe ce prezoane functioneaza. 

Link către comentariu

Mereu o placere @Led It Up Imi caut ceva suporti mult mai discreti - fara banda neagra, revin cu poza cand o sa gasesc.

@catalinmiti am uitat sa intreb cand am fost la ei pentru ca ma enervasem deja cand l-am vazut ca doar s-a uitat la bara 1 minut si a zis ok ne vedem dupa sarbatori la vopsit...am ars benzina pentru 1 minut si am uitat sa il intreb. Peste tot pe unde am intrebat de reperul acela mi-au zis 150 lei. Ma gandesc daca sa il mai iau tinand cont ca jantele de aliaj de vara cu care a venit masina le-as pune pentru iarna si sa imi caut ceva mai deosebit pentru vara :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut. Eu am renuntat la suportul de număr, am fixat numarul direct de suportul masinii cu o banda dublu adeziva. A iesit ce se vede in poză, sunt multumit, vreau sa repet si pe spate operatiunea.

received_1035318633274554.jpeg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Incet incet trece si iarna asta si incep modificarile subtile la Tanu Vreau sa ma indrept catre lookul Jettei GLI 

Pana atunci ( cand vin produsele de pe ebay ) mai trecem in revista una alta:

Urmeaza o postare lunga :)

Cel mai important upgrade facut la interior este  CarStream o chestie foarte misto pentru AndroidAuto. Va las si cateva dovezi facute de mine

Video CarStream

Poza CarStream

Drumul pana la munte a fost mult mai placut iar statul la coada pe DN1 a devenit brusc mult mai relaxant evident cu ajutorul unui copilot desi se poate folosi si Google Assistant. Functioneaza perfect si in background Waze imi da in continuare indicatii.

Cateva mentiuni:

- Folositi Android auto versiunea 2.9 nu ultima pentru că nu merge cu ultima
- Urmați instrucțiunile din video-ul de pe site- va trebuie și apk editor pro

 

Drumul pana la munte - Piatra Craiului a fost un deliciu iar la intoarcere am prins si multa zapada pe drum iar in bord nu prea am avut martori galbeni :) desi am cedat tentatiei intr-o parcare inchisa. Consumul la intoarecere a fost de 6.1l/100km in conditiile in care pe DN1 am stat bara la bara de la Predeal pana in Busteni, masina a fost super inghetata si caldura a mers in permanenta. O sa postez mai pe seara si detaliile totale din aplicatia Fuelino unde am inregistrat fiecare bon de benzina :screwy:

Ca minusuri avem urmatoarele:

- Farurile se aburesc cand este foarte frig afara in zona DRL - atasat poza si ma scoate din minti.

- Am fost atins intr-o parcare in coltul din stanga al barii spate - nu este o mare problema pt ca urmeaza vopsirea ei la PBN pe cheltuiala lor

- Un pasager ametit a deschis usa intr-un stalpisor si am o zgarietura mai adanca in usa din fata dreapta - o sa incerc cu un corector de la PBN cand trec pe la ei, sper sa nu am surprize cu rugina- atasat poza

Q5XRIwQ.jpg

QbS0PcL.jpg

ewvb8pN.jpg

789LUJQ.jpg

AgYUCxp.jpg

 

IMG_20180104_191523 resize.jpg

IMG_20180104_191536 resize.jpg

IMG_20180107_164347 resize.jpg

IMG_20180217_151923 resize.jpg

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Abuirirea poate fi de la folie. Si eu patesc la fel si am folie. Am avut "pete" pe faruri fix sub bucatile de gheata care su stat pe far pana am deszapezit.

 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Chiar nu mi-a trecut prin cap ca cel mai probabil este de la folie :) M-am linistit cu asta

Cat de curand urmeaza prima revizie, pana atunci ridicam colete din vama si m-am gandit sa va mai povestesc si de consumuri. Desi nu au mai prezentat interes pentru mine, am continuat sa le inregistrez in Fuelino si Sprintmonitor asa ca atasez cateva statistici.

Masina a fost ridicat pe 8 Iunie 2017, am alimentat aproape exclusiv OMV si MOL, cand se pleca la drum lung maxx100

Interesant costul per km si mi-a dat de gandit in privinta unei masini full electric. Cel mai probabil un hybrid gen Passat GTE se preteaza perfect pt nevoile mele dar pana la urmatoarea masina de Tanu sunt tare multumit

1.png

2.png

3.png

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!