Jump to content

Marele sobolan


Contrasens

Postare recomandată

Salut, aici masina mea cea noua:

VW Golf Sportsvan model SOUND, 1.4TSI, 125PS, cutie manuala. Fata de Confortline, are in plus ACC, Frontassist, Composition Media, Climatronic, telefon si jantele care se vad in poza. Ca dotari suplimentare, am ales:

- pachetul Fahrerassistenz (Blind-spot, Front-assist, bi-xenon cu DLA, alarma, Lane-assist etc.);

- camera de dat cu spatele;

- carlig electric,

- oglinzi exterioare reglabile si pliabile electric, incalzite, cu memorie

 

Am renuntat de curand la Passatul B7 Variant, 2.0TDI, 140CP. Pana acum sunt multumit de schimbare...

IMG_20170512_154248685.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Cred ca esti singurul de pe forum cu acest model.

Link către comentariu

Arata f bine, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa ai noroc de ea 

Link către comentariu

Multumesc. Imi place ca e mult mai accesibila ca Passatul pe care l-am vandut de curand, si se simte si destul de usurica si vioaie. Evident ca nu are cuplul diesel-ului, in schimb are asistentii pe care mi-i doream. Pana acum am menajat-o, incepe acum insa perioada de concedii si voi vedea cum se comporta si la drum lung pe Autobahn, incarcata cu bagaje si familie :)

Link către comentariu

Splendida si foarte rara pe forum, bravo! Ceva poze din interior?

Link către comentariu

Nu am facut poze in interior, insa se gasesc aici de pilda: Sportsvan SOUNDsau AICIsau AICI

Fata de deja cunoscuta serie ALLSTAR, SOUND-ul are tapiteria scaunelor si covorasele cu cusaturi rosii. pedalele metalice si - pentru mine cel mai important! - decorul de pe bord si usi nu e in Pianolack ca la Highline, ci are un desen cu "liniute" care salveaza decorururile respective de slabiciunea lor pentru scame, praf, amprente si zgarieturi fine ;)

 

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Si pe mine ma intereseaza o asemnea masina. Nu poti pune mai multe poze?

Link către comentariu

O sa incerc sa uploadez poate diseara mai multe poze

Link către comentariu

Inca cateva poze cu masina, asa cum arata cand am ridicat-o de la Wolfsburg. I-am dat deja jos emblemele cu SOUND de pe stalpul B, aratau chiar kitch :)

IMG_20170512_153528448_HDR.jpg

IMG_20170512_154231682.jpg

IMG_20170512_154401835.jpg

Modificat de Contrasens
Link către comentariu

Hehe, evident ca nu a lasat. Era lipiciul proaspat, altfel nu o faceam. Problema e ca stalpul B e acoperit cu un plastic lucios (rusine!), deci cel mai probabil ca se va umple cat de curand zgarieturi fine de la praf, spalari etc. Daca lipiciul er fi fost vechi, nu ma bagam sa le dau jos, ca ar fi trebuit sa polishez apoi plasticul ala cu cine stie ce solutii si sigur s-ar fi vazut ca lipseste ceva de acolo.

Link către comentariu

:)

Ok, inteleg ca atunci cand va veni masina ar trebuii sa ma decid relativ repede daca-mi place sau nu cum se vede oe masina. Danke für die Info!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a implinit deja 2500 km. Am fost saptamana trecuta in concediu la Gardasee (bagaje pana la capacul portbagajului, 2 adulti + 2 copii). Am facut ca. 1400km dus-intors pe autostrada, cu blocajele de rigoare la dus si la intors in Fernpass si in Brennerpass. La Garda am urcat si coborat zilnic cei aproape 800m diferenta de nivel de la lac la pensiunea unde am stat, pe drumuri inguste, cu multe ace de par etc. AC-ul a pust pornit mai tot timpul, si xenoanele pe Auto.

In conditiile astea, consumul a fost de ca. 6.4% In general sunt multumit de masina, sta bine pe drum in curbe rapide in ciuda inaltimii mai mari ca unui Golf normal. La drum intins trage bine, mai mult de 160-170 km/h nu am mers insa (in parte pentru ca inca o menajez, dar si pentru ca drumul a fost foarte aglomerat si nici nu as fi avut pe unde sa merg mai repede). Pe serpentine se descurca frumos, insa trebuie avut grija sa nu scada turatia sub 1500, sa nu intre in Turboloch. Asta e suficient de urcat ace de par in viteza a treia, deci confortabil.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

...si prima chestie care nu merge: oglinda exterioara din dreapta nu se mai lasa in jos cand bag in marsarier (da, stiu ca joystick-ul trebuie sa fie pe "R"). Am facut deja programare la service. Cu ocazia asta o sa vad si cat imi cer ca sa imi activeze comanda vocala de pe butonul de pe volan...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!