Jump to content

VW Jetta 2017 1.4 TSI DSG


andreirs31

Postare recomandată

Dupa inca 2 luni de asteptat a ajuns noua mea Jetta. Dupa 1 an petrecut cu o Jetta manuala ...

am luat decizia sa o dau la buy-back, in locul ei venind una cu si mai multe dotari si obligatoriu, DSG :wub: . 

Pana acum ( 300 km in 2 zile ) comportamentul masinii mi se pare incredibil, la asta adaugand si faptul ca imi pare mai bine lucrata decat cea de dinainte ( si aici ma refer la imbinarea dintre plastice, toate se "pupa" mult mai bine ). 

Ce are in plus fata de cea neagra? DRL Led, Stopuri Led si BC color.

Momentan doar cateva poze, vor urma cu siguranta mai multe :D 

IMG_1168.jpg

IMG_1170.jpg

IMG_1150.jpg

 

 

Modificat de andreirs31
.
Link către comentariu

Arata foarte bine, felicitari pt achizitie!

Link către comentariu

Asteptam poze si cu interiorul. Frumoasa foc, mai ales pe alb. Ce optiuni are pe ea?

Sa o stapanesti sănătos si numai drumuri bune!

Link către comentariu

Va multumesc mult ^_^

Daca la Jetta anterioara am vrut ceva mai special ... masina neagra cu interior bej, dupa un an m-am saturat si am mers pe ceva practic, alb cu interior negru.  La baza este o Jetta Style, cu dotari suplimentare ca APP-Connect, Pachet Lumini 1 ( btw, au schimbat oglinda butucanoasa de pe Jetta MY2016 si au pus una mai finuta cu rama foarte mica ), Computer de bord premium / color, pachet de iarna, insertiile de bord "Lithium" (no more wood-plastic), volanul multifunctional, stopuri si lumini de drum cu LED.

IMG_1174.jpg

voi reveni cu mai multe poze curand :D

 

 

Link către comentariu

Oglinda cu rama subtire vine cu pachetul de senzor ploaie si lumini. 

Link către comentariu

Jetta neagra a avut pachetul vizibilitate 1, cel cu senzorii de ploaie si lumini, iar oglinda nu era cea mai finuta, plus ca avea un buton dedesubt prin care puteam stabili daca seara sa se inchida sau nu la culoare in caz de nevoie. La asta acum butonul a disparut, totul e automat, iar oglinda si rama sunt mai subtiri. O sa ii fac o poza :) 

Link către comentariu

Da, a intrat pe my 2017, de aceea cea neagra nu avea. Este cum ziceam conditionata de acest pachet. 

Foarte bine dotata masina, sper/cred ca asta iti va fi pe plac :)

Link către comentariu

Esti curajos cu DSG uscat, ca in rest masina este superba!!! Arata foarte bine, configurata perfect, vad ca in sfarsit si jetta a primit multe de pe golf 7, motorul precis este cel pe curea deja, deci si acolo fara probleme... Arata bine, ce mai. Chiar pe jetta se vinde motorul de 150CP ACT sau ala ramane doar pentru masinile cu caroseria MQB? Sa ai noroc de ea :) 

Link către comentariu

Multumesc !

@laduncaag : imi este pe plac si imi va ramane, asta cu siguranta :D

@Andrei1980 : legat de cutie, am tot auzit si eu, asa cum am auzit si citit de problema asa sunt si cazuri cand este totul cum trebuie. Sa vedem. Cat despre 1.4 TSI ACT, nu a fost bagat pe Jetta, banuiesc ca odata cu urmatorul model vor face upgrade-uri ceva mai serioase. 

Si pentru ca spusesem de niste poze

IMG_1186.jpg

IMG_1211%20(1).jpg

IMG_1196%20(1).jpg

IMG_1197.jpg

IMG_1198.jpg

IMG_1202.jpg

Si acum o intrebare, intrucat nu am reusit inca sa imi dau seama. In spatele oglinzii, sub senzori e o chestie ca un grilaj ... ce vrea sa fie ? Sau mai bine zis, este ceva sau pur si simplu e design ?

IMG_1195.jpg

IMG_1203.jpg

 

Link către comentariu

@andreirs31 Farurile sunt cu halogen si lumini de drum LED? Sunt curios pt ca dotarea astea o am si eu si eram curios de cum arata pornite.

Stopurile sunt in clar nu cele fumurii? *asteptarea ma omoara :)

Sa te bucuri de ea si sanatate la amandoi

Link către comentariu

@Mask001 Multumesc mult ! Exact, farurile sunt cu halogen si lumini de drum cu LED, iar stopurile sunt fumurii cu LED. Fumurii fara LED am avut la cea neagra :D  

Asteptare usoara !!!

Link către comentariu

Felicitari! Arata foarte bine pe alb!

Drumuri mii fara probleme!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, arata foarte bine noua Jetta pe alb ! :)

Poti te rog sa imi trimiti pe PM un pret orientativ final in cazul tau? Am un coleg la munca care are Jetta in capul listei, dar nu e sigur daca bugetul e suficient si chiar daca el vrea manuala - poate il ajuta informatia la ceva..

 

Link către comentariu

Si cateva cifre, dat fiind faptul ca a schimbat prefixul :D

IMG_1297.jpg

IMG_1299.jpg

IMG_1300.jpg

IMG_1301.jpg

Km facuti atat in Bucuresti cat si in afara :) 

Impresii pana acum... DSG-ul e in 7 rapoarte, asta e ok, insa uneori parca fuge undeva sa ajunga in treapta a 7-a ( de ex la 60km/h). Totusi insa, ramane o cutie foarte precisa, extrem de placuta la condus. 

PS. Fiind rodajul, inca nu am incercat ce face "S"-ul ala :)) 

Modificat de andreirs31
Link către comentariu

E de vis motorizarea asta, consumul long term e foarte bun 6,9% cu mers in Bucuresti, masina noua plus ca e si cutia automata... Eu il am 6% la Diesel manual, deci ai un consum foarte bun!

Link către comentariu

Da, este foarte echilibrata :) .

Am uitat sa zic ca la consumul ala a contribuit si functie de Coasting a DSG-ului, functie  interesanta dar nu stiu daca poate dauna sau nu si in ce conditii este bine sa fie folosita. Am tot citit pe forum si aici si pe forumuri externe, unii zic ca e nasoala in oras sau in general, altii fac modificari sa o adauge. Dar pentru asta probabil voi face un topic separat.

Modificat de andreirs31
Link către comentariu

Prima chestie cumparata: plasa pentru portbagaj ce trebuie sa ajuna maine :D 

Urmeaza scutul metalic si neaparat padelele pentru volan, din pacate a venit fara si nici nu aveam posibilitatea de a le pune de la bun inceput pe masina.

Si inca o poza, dintr-un unghi care o avantajeaza

IMG_1304.jpg

 

 

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

nu stiu, sincer, cat ai sa folosesti padelele la o cutie automata al carei rost e a schimbe vitezele si sa nu mai faci tu asta.

dar cu damblaua nu te pui :) succes.

secsi poza cu poponelul :)

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

@andreirs31: frumoasa Jetta ! Sa te bucuri de ea mult si in siguranta :)

Nu ai scut deloc de vrei sa pui metalic ? 

Link către comentariu

Faina masina! Ce mult schimba in bine farul cu halogen, aceaa banda cu LED!

Link către comentariu

@75NOR Are scutul ala de plastic in care nu am pic de incredere. La cea neagra am avut si cu el nu mai ai emotii plus ca nici nu este mare investitia.

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

acum, sincer, depinde si de unde te bagi cu ea i ce faci, totusi, cu un sedan de inaltimea jettei. eu n-am avut nicio problema cu scutul ala si n-am atins mai nimic pentru ca nu m-am cocotat nicaieri cu ea, in zone cu emotii :)

Link către comentariu

Sincer nu vreau sa ma bag ca musca in smantana, dar din 2010 am avut Octavia FL care este cam acelasi masina ca si Jetta, acelasi inaltime, tip de subcaroserie, tren de rulare, inaltime, si da NU am avut pachet de drumuri grele, umblam in fiecare iarna la schi in munti... Sincer niciodata nu mi-am lovit aparatorul ala din plastic. Dar e adevarat ca niciodata nu am vrut sa fac pe Dusterul cu masina mea si nu ma bagam daca vedeam ca ii cu probleme o sectiune de drum... Cu masina actuala la fel ( care pe deasupra mai are si suspensie coborata cu 1.5 cm din fabrica) am trecut deja de doua ierni, am urcat pana la Partia Buscat in muntii APuseni (Baisoara) cine a fost stie cum este pe acolo...deci se poate bine mersi. Dar daca te stii asa mai bagacios din fire si te mai bagi pe coclauri mai cu viteze, atunci da, scutul din tabla groasa iti da un sentiment mai asa de siguranta. It is a user depending thing :) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!