Jump to content

Retrofit. Senzori de parcare

jarco
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

Ai nevoie de alt modul, cu 8 senzori, cablaj, 4 senzori,  buzzer, buton.  Maine incerc sa iti scot codurile

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu 8 , nu cu 10

1 hour ago, adrian_l86 said:

ar putea pune cineva o lista cu coduri pentru componente montare senzori parcare fata? Am pe octavia 3 doar pe spate, momentan naviagtia este  Amundsen MIB1.

Din ce an e masina ta ?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

F l o r i n

Da, cu 8 daca se doreste numai OPS. Am corectat greseala de tastare, mulțumesc! 

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

23 hours ago, Al Bundy said:

Cu 8 , nu cu 10

Din ce an e masina ta ?

Este din 2015. Da, cu 8 senzori as vrea, pentru ca pe spate am deja 4 de fabrica.

Link către comentariu

• 2 years later...

Buna seara,

Pe acel site sunt 4 pozitii pentru volan stânga.

Cum alegi ?

Masina are senzori spate din fabrica si navigatie Amundsen.

După ce a sosit kit-ul  ce urmeaza ?

Mulțumesc 

Link către comentariu

pai ti-a dat colegul direct varianta care iti trebuie.

tu ai deja senzori spate, deci iti trebuie kit de upgrade la fata + spate..... 

dupa ce iti vine kit-ul urmeaza montarea, tras cablaj pana la unitate, codare unitate, etc

Link către comentariu

Îmi cer scuze daca pun prea multe întrebări dar este bine  de știut  cine face montajul fizic,codarea noului modul ,durata si nu in ultimul rand costuri in afara de cei 436 euro(kit,vopsit,transport )

Mulțumesc 

Link către comentariu

Poti sa ii iei vopsiti in culoarea care ai nevoie. CAt despre montaj, vezi in aria de prestari servicii.

Link către comentariu

Buna dimineata,

In cei 436 euro este si vopsitul

M-am dus in sectiunea de prestari,la topicul dvs dar nu m-a ajutat cu nimic via-a-vis de informatiile cerute,durata operatiune ,codare si costuri.

Va rog sa nu ma intrebati de mesaje private,nu stiu cum se activeaza.

Incerc sa ma documentez !

As vrea sa cunosc intregul cost al operatiunii,device +manopera, deoarece urmeaza o perioada cu cheltuieli mai mari si trebuie sa hotaresc daca o fac anul asta sau in primavara.

Multumesc 

Link către comentariu

@gopolici in topicurile de prestari servicii gasesti si numere de telefon. Suni si afli toate informatiile. Nu postezi acelasi lucru de mai multe ori.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna seara. Vin si eu cu o intrebare, de cand am achizitionat masina, pe tester (VCDS) am erorile acestea pe partea de senzori de parcare, adica nu ma lasa sa accesez modulul  10(Park/Sterr Assist) cand dau sa intru pe el imi da eroare cum ar veni si ma scoate, iar pe CAN am eroarea aceasta, care cred ca e tot din cauza ca nu exista comunicare intre ECU si modul. Senzorii de parcare uneori merg, alteori nu, cand dau in “R” prima oara se aude un sunet (beepppppp lungg, ca si cand ar fi un senzor stricat dar dupa cateva secunde nu se mai aude iar senzorii bipaiee - i-am verificat pe toti cu degetu si cu urecheaau si toti au semnal ..)

Apropo pe navigatia masinii nu apare nimic cand bag vreau sa dau cu spatele, iar din meniul navigatiei cand vreau sa intru pe “parking” nu ma lasa sa intru. 
De ce sa ma leg? Ar putea fi vreo siguranta / releu ars ? Daca da, care ar fi?!

IMG_5229.jpeg

IMG_5621.jpeg

Link către comentariu

Probează cu alt modul, siguranta e ok din cate povestesti

Link către comentariu

Trebuie sa i-au acelasi cod sau sa fie dupa aceeasi masina (skoda octavia 3) cu acelasi an de fabricatie ? Sau merge sh de pe alta skoda octavia indiferent de anul de fabricatie ?…aveti vreun cod de piesa sau ceva anume? 
unde e mai exact amplasat? Sub bord/volan? 
daca era siguranta arsa nu trebuiau sa mearga senzorii deloc nu? 

Link către comentariu

Merge SH, sa fie compatibil 

Da, sub bord în stanga , la șofer 

Pt part number,  trebuie seria sasiu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!