Jump to content

VW GOLF 5 1.9 TDI

alexgnt

Postare recomandată

Salut , 

Sa imi prezint si eu masina : 

GOLF 5 1.9 TDI  cod motor BXE  dotari : climatronic , comenzi volan , cutie in 6 trepte 

Momentan masina e in lucru 200+CP

momentan asteptam turbina 2260VK, alt intercooler FMIC, map Senzor 4 bar , evacuare 2.5 inch ,injectoare ARL ,

ambreiaj coustom , frane GTI 

In plan dar trebuie sa ma documentez schimbare bielelor si  arbore cotit de pe motor 2.0 tdi 

POZE nu pot atasa momentan sunt prea mari 

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect!

BXE-ul asta e cam sensibil, crezi ca va rezista la asa modificare pentru un motor cu o singura axa, mi se pare cam subtire.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si multa bafta cu proiectul pe care ti l-ai propus. 

P.S: Nu vreau sa fiu cârcotaș dar ai de gand sa pastrezi acele evacuari? Parca nu da chiar bine pentru motorizarea respectiva. No hate.^_^^_^

Link către comentariu

Felicitari pt proiect! Sa ne tii la curent cu evolutia. La suspensie ce ai de gand sa faci? 

Link către comentariu

Felicitari pt masina si SUCCES la modificarile propuse ca o sa ai nevoie.

Ca un sfat: daca nu te duci la Drag cu ea, nu vad rostu sa pui 2260vk, asta face fullboost pe la 2600 rpm iar ca sa mergi zi de zi cu ea o sa fie un chin pt tine. Iar daca o faci pt DRAG pune Ball bering gtb2260vklr si nu o sa ai bataii de cap, plus ca incarca si mai de jos.

Injectoarele de ARL nu duc 300 cai cat tine turbina aia, asa ca iti trebuie duze +120%

Pe langa biele mai pune si o axa cu came sport ca o sa ai nevoie.

Eu la golful meu AXR am mers pe 1756vk, urmeaza sa iau injectoare de ARL si dupa soft.

Numai bine !

Link către comentariu

Multumesc de incurajari ,:D

Evacuare e de 2.5 inch finaele sunt de 100 sa acopar gaura de la bara 

Injectoarele de ARL stiu ca nu duc 300 un max de 230 cp ( injectoare +120% o sa pun dupa ce ma plictisesc de puterea asta ) , axa cu came e pentru viitor momentan la puterea asta nu imi trebuie ( deja am facut gaura prea mare in buget si o axa sport costa undeva la 750 Euro) suspensia inca nam aleso dar optez pentru reglabila + biele reglabile 

La exterior va fi simpla doar bara fata GTI+ faruri + jante ceva mai deosebite ( ma gandeam la Japan Racing )

Momentan astept turbina , amreiajul sa vina si sa le pregatesc de montaj + intercooler + turbulatura aferenta 

Masina o fac din pasiune , nu neaparat pentru drag ies cu ea pe pista mai mult ( fiind a doua masina si a sotiei :)) ), masina o am din 2014 si in prezent are 155km 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

Vinzi cumva jantele de pe masina ? Am vazut ca oricum planuiesti sa-ti iei altele :)

Daca da, te rog sa imi zici si mie pe PM un pret si eventual specificatiile (ET, J, cauciucuri, DOT, etc)

Apropo, BXE cu cutie in 6 trepte ?

Modificat de Adriannnnn
Link către comentariu

salut 

da e in 6 trepte . am sa te anunt cand le voi vinde

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!