Jump to content

Seat Leon FR 2.0 TDI


stefz

Postare recomandată

Salutare ! Dupa ce am dat mult iubitul passat, am inceput sa caut prin Germania si m-am pricopsit cu un Seat Leon FR 2.0 TDI 170 CP CR din 06/2009.  E cu totul altceva fata de passat, m-am indragostit TOTAL, mai ales de motor si m-a uimit ce stabilitate are cu arcuri stock :)) Masina a avut propietar unic, revizii doar la seat si am luat-o la 133k km, inca miroase a nou in ea... Ca dotari, are rns 315, bixenon, jante pe 18 de Cupra, senzori ploaie/lumina,senzori parcare fata-spate, interior si ceasuri FR. Cand am ajuns in tara, i-am schimbat uleiul cu liquy molly, facut unghiu si echilibrat rotile si cam atat, facem km:D Planuri cu ea sunt multe(suspensii, soft, turbo, evacuare, fmic si lista continua :)) ) dar bani mai putini:blush:  Prima oara si prima oara vreau s-o mai trantesc cu niste suspensii sau arcuri sport, vom vedea. Cam asta-i masinuta ! 

IMG_0134vwforumcover.JPG

IMG_0138.JPG

IMG_0222.JPG

IMG_0149edit.JPG

IMG_0152.JPG

Modificat de stefz
Link către comentariu

Foarte frumoasa, era si pe lista mea de achizitii insa m-am indragostit de Scirocco.

Spor la modificari.

Link către comentariu

Ce bine mai arata, felicitari !

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos. O intrebare ca nu ma pot abtine :) . Cum e volanul, nu scartaie ornamentul de plastic de la ora 6? E facut in Ro volanul si chiar era unul din proiectele la care lucram pe vremea aia si stiu ca ornamentele alea nu se imbinau bine si lasau o dunga de se simtea la mana sau scartaiau daca prinzi de ele cu mana si strangi :) Acum pot sa zic ca fac un lesson learned desi nu mai lucrez la firma aia :)) 

Link către comentariu

Va multumesc tuturor !

@bestman1 si mie imi place foarte mult scirocco, dar nu sunt adeptul masinilor in 2 usi, doar daca ar fi o a doua masina ...:D

@Aerofan se simte ok la mana, scartaie putin daca strangi foarte tare de el, daca il atingi normal, e totul ok :)

 

Modificat de stefz
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!