Jump to content

Golf 4 Variant Edition

adrianb95

Postare recomandată

Dacă tot vă bat la cap de o lună de zile cu problemele tehnice, am zis să fac și un topic cu mașina mea. Inițial am zis că aștept să termin cu înmatricularea, însă nu mai am răbdare. :D De asemenea, am camera telefonului defecta, asa ca de aceea nu am avut „curaj”. Am luat totusi pozele de la anunt, pe care le puteti vedea mai jos.

Este vorba despre un Golf 4 Edition, 1.6 benzină motor AZD.

Ca și dotări are cam așa:

• Climă.
  • 4 geamuri electrice.
  • Închidere centralizată pe 2 chei briceag.
  • Computer de bord.
  • Oglinzi electrice.
  • Volan reglabil.
  • Scaune reglabile pe înălțime.
  • Și cam atât îmi vine acum în minte, dacă îmi amintesc ceva, voi reveni asupra postului.

Curând termin cu înmatricularea pe numele meu și vreau alte numere desigur. Am cumpărat-o din RO, de la cineva care a avut grijă destul de ok de ea, din câte îmi dau seama. Are câteva zgârieturi din păcate, cărora nu am ce să le fac. După achiziție mi s-a rupt cureaua de la accesorii, așa că am schimbat tot kitul și distribuția cu tot cu pompă de apă. Desigur, filtrele și uleiul au fost schimbate și ele.

Acum în aprilie urmează să îi mai fac o revizie din punct de vedere mecanic, începând cu curățarea egr și a clapetei pentru că am oscilații. Sper să scap numai cu curățarea și să nu fiu nevoit să cumpăr clapetă sau egr noi. Apoi mai vreau și să schimb tot ce ține de bucșăraie și telescoape. Dar pentru că nu e o secțiune în care să vorbim despre mecanică, trec la estetică.

După ce rezolv mecanica și anvelopele de vară pe care trebuie să le cumpăr, trec la estetică. Iar prima oară aș vrea să o foliez, deoarece cred că ar arăta mult mai fain. Apoi vreau să îi cumpăr și niște jante, modelul ăsta: 

jante-15-vw-golf-4-seat-leon-audi-a3-cu-

Deși am văzut că toată lumea recomandă vopsirea bandourilor, încă nu știu dacă o voi face sau nu. Iar asta deoarece urmează să schimb plasticele de la oglinzi cu altele negre, momentan fiind cea mai accesibilă variantă, pentru că sunt zgâriate. La interior trebuie să recondiționez mânerele, pe care nu știu dacă să le fac negre sau tot gri. Aici, dacă îmi poate spune cineva cât costă toată treabă (spray-uri, lac, smirghel samd), rămân dator cu o cafea.

De asemenea aș îmbrăca volanul în piele, însă am dubii dacă să îi pun piele sau să aștept până am bani pt un volan în 3 spițe. Pentru că la Botoșani drumurile sunt tare proaste, trebuie să îi cumpăr și scut numaidecât. 

Orice sugestie/părere este binevenită.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Modificat de adrianb95
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sanatoasa.

Cum vad in poze pare generation?

Link către comentariu

Cu grija fostului proprietar nu stiu ce sa zic, daca s-a rupt cureaua-n drum, cine stie de cand era montata... Bine ca ai schimbat tot kitul. Ca sa nu mai zic de halul in care arata plasticele de pe consola si paturica de praf din grila de la climatronic. Macar sa ai tu grija de ea de acum incolo :)

Volanul nu merita imbracat - gasesti la pana in 300ron volan + airbag - 3 spite piele - e complet altceva

@Guppster - nu e generation ca nu are trimurile "corecte" si insertia de pe prag scrie edition.

Link către comentariu

Mersi @Guppster. 

@mad_kat Știam că e o rolă pe ducă, dar am zis că duce până primesc banii. Asta e de acum. Plasticele le voi vopsi curand, tre sa vad ce trebuie sa cumpar. Acea paturica o pot indeparta cu ceva? 

Pe langa plasticele din interior care-s zgariate, masinuta arata ok. Tapiteria banchetei ar trebui putina curatata, dar sa vina vara.

Modificat de adrianb95
Link către comentariu

betigase de urcechi ude si servetele

pe acolo simte climatronicul temperatura din interior, teoretic ar trebui sa mearga mai bine cu griluta curata.

Link către comentariu

Salut. Sa te poarte sanatos :)

mii se pare mie sau usa stanga spate are alta culoare ? 

Link către comentariu

Dacă tot a fost vreme frumoasă azi, m-am apucat de mânere. Momentan m-am rezumat la a îndepărta vopseaua cauciucată, urmând să le vopsesc curând. Nu știu însă dacă să le fac tot gri sau negre, ce ziceți? Și ce spray recomandați? Mersi.

1.jpg

2.jpg

Link către comentariu

Cu un burete si acetona. Manerele au iesit bine, doar unul are mici defecte, doar panoul din stanga e mai urat, asa ca le voi vopsi pe toate. Altfel, le-as fi lasat gri. Am nevoie cam de 100 de lei pentru grund, vopsea si lac.

Modificat de adrianb95
Link către comentariu

Am revopsit manerele, erau gri, le-am facut negre. Nu am gasit negru mat, insa sunt multumit de cum au iesit. Eu le ofer nota 8 din 10. Le-am dat cu Primer de la Dupli-Color, apoi vopsea Dupli-Color in 3-4 straturi, iar apoi 2 straturi de lac. 

17351043_894997763976840_1755679382_n.jpg

17392186_894997747310175_1968877217_n.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare, revin cu „noutati”. 

Estetic nu am făcut prea multe la mașină, doar am curățat consola de vopseaua veche cauciucată cu șervețele umede iar acum arată mult mai bine și am schimbat manșonul de la schimbător. Și cam atât pe interior. 

Ca parte mecanică am schimbat arcurile de pe spate, pentru că unul era rupt (nu știu cum) precum și bucșele braț punte spate și bucșe bara torsiune. Am scăpat de niște bătăi, mai am telescoapele de acum. 

Aaa, am luat și anvelope de vară, că tot s-a încălzit și nu voiam să le uzez pe cele de iarnă care sunt în stare bună. Cordiant Sport 2 la 170 de lei bucata, se prezintă bine. Între timp am și înmatriculat-o, aștept talonul și mi-am luat de o grijă.

Momentan am rămas - iar - fără bani, dar în mai va primi sigur folie, amortizoare noi și poate volan în 3 spițe.

Modificat de adrianb95
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

I-am pus si folie in sfarsit, iar miercuri schimb telescoapele cu tot cu accesorii. De acum urmează jantele, pe care le voi cumpăra cel mai probabil la vară. Luna viitoare vreau numaidecât volan în trei spițe și poate un casetofon nou sau boxe pe spate.

Imi place mult de tot cum arata cu folie.. parcă visul devine ușor ușor realitate.

18221704_922417774568172_390159496152050435_n.jpg

Modificat de adrianb95
Link către comentariu

Mi-am foliat-o si eu inaintea ta. Daca tot vrei volan in 3 spite, sa ti-l iei pe cel de Pacific, cu piele perforata. Chiar daca astepti mai mult pana il gasesti, dar merita. Si sa foliezi si stalpii din dreptul geamurilor, arata si mai bine. Am vazut la cineva ca avea foliat si stalpul de pe portbagaj din dreptul geamului spate. Se vede bine, poti sa incerci sa o faci in Paint sa vezi daca it place. Bafta

Link către comentariu

Ai vreo poză? Că tot am auzit de chestia asta, și nu îmi dau seama cum arată. 

Link către comentariu

Era aici cineva pe forum parca. Am gasit totusi ceva pe net, sa iti faci o idee. 

descărcare.jpg

Link către comentariu

Ok, mersi fain! Maine o sa-i fac niste poze poate, daca e vreme frumoasa, cu telefon ca lumea. :)):D

Link către comentariu
  • 1 month later...

I-am făcut și ITP-ul, iar luna viitoare trebuie să îi fac revizia. Mă gândesc să îi pun paravanturi și scut.

18814332_938487769627839_8370437902937839438_n.jpg

Link către comentariu
  • 7 months later...

O poză nouă după ceva timp. 

Între timp i-am schimbat casetofonul, vreau să pun boxe pe spate și i-am pus numărul în șuruburi, fără suport.

Luna aceasta vreau să vopsesc stâlpii sau să îi pun folie pe ei, să pun parasolar la parbriz dar și să schimb capacele oglinzilor, să le pun negre.

26903741_1067665936710021_3797272291452324957_n.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!