Jump to content

Seat Ateca 1.4TSI ACT 4Drive Passion Red


a17

Postare recomandată

Uite poza  fara sertar si cu sertar:

 

s-l500.jpg

 

 

s-l500 (1).jpg

Modificat de vdragos
Link către comentariu
1 hour ago, a17 said:

Lucrez in automotive si pot sa spun un singur lucru, difera codarile pentru diverse sisteme in functie de tara. Ar fi mult prea scump sa stai sa triezi piese functie de anumite standarde de calitate astfel incat sa livrezi in tari bananiere produse inferioare din punct de vedere calitativ. In zilele noastre costul e cel mai important. Conteaza fiecare metru de cablu sau de cauciuc, sau fiecare piesa de plastic. 

Absolut de acord cu tine. De altfel, descifrand codurile PR am gasit un "National Sales Program Romania". De exemplu, stiu ca exista mai multe coduri de "noise suppression" , e posibil ca pe masinile de Germania sa apara mai pasle fonoabsorbante - e doar un guess. In rest, la nivel de componente individuale care se monteaza sau linii de productie, e totul la fel.

Link către comentariu

Si sa nu uitam....un simplu exemplu...este posibil si de aici sa fie diferente de insonorizari, materiale mici, etc, insa cele de "masa" sunt la fel in toate tarile - subscriu celor de mai sus @a17 & @75NOR

w80nqbY.png

Link către comentariu

SI eu am fost surprins de lipsa de "acoperamant" la scaunul pasagerului la golful meu ...in conditiile in care un amic cu Golf 5 are un nivel de echipare mai slab si are sertar pe dreapta plastic pe stanga ....in poza codurile de la tiguan ...

 

Foarte faina masina , am acelasi motor(editia veche ) pe golf variant si se descurca onorabil! 

Capture.JPG

Modificat de motanelul
Link către comentariu

Dupa cum am promis, revin cu pozele:

CpWjOhN.jpg

Mie personal nu mi se pare mult "jeg" adunat, ce vezi este dupa un concediu de Cluj-Franta in 4 persoane de acu 1 saptamana, deci aproape 4700 km fara spalare, vreme de la soare pana la ninsoare, de la bruma pana la ploi torentiale. Oricum, dupa chederul interior, se observa ca pasagerii nu se murdaresc, sau ma insel ?

Modificat de ToniM
Link către comentariu

Multam fain @ToniM pentru poze. Poza atasata de mine e dupa o plimbare scurta prin parcarea de la Romexpo. Dupa ploaie, pe pietris.

Am incercat ieri seara sa curat senzorul de la front assist (sigla Seat), dar n-am scapat de eroare. Poate am timp astazi sa torn si niste apa pe el, poate totusi isi revine. Daca nu cel mai probabil va urma vizita la service.

Link către comentariu

@DB86CLP da, chiar arata foarte ciudat si-mi sta pe creier treaba asta. O sa incerc sa caut coduri de piese pentru sertar si sper sa se poata adapta ceva. Momentan nu stau foarte bine cu timpul.

In alta ordine de idei, aseara am luat un bidon cu apa, spalat bine "senzorul" bucluclas, uscat cu microfibra, problema persista. Deci trebuie sa ajung la service. Imi puteti recomanda un service decent in Bucuresti? Din ce-am citit pe forum Midocar ar fi exclus, Avia motors la fel, si vorba aia, eu unde imi repar masina? Orice sugestie e binevenita. 

Link către comentariu

@a17 PBN,PBV, Alto Syncro, Metrotehnica. Parca astia erau dealeri si service-uri Seat. Metrotehnica, parca s-a inchis. De unde ai luat masina?

Link către comentariu

@LuciosuDe la PBN, numai ca mi-era peste mana sa ma duc la ei. Din pacate tot la ei cred ca ajung chiar daca nu sunt foarte incantat.

Cred ca trebuia sa citesc inainte sa iau masina de service-uri si ma linisteam. Ma asteptam sa fie mai bine decat in alte parti la VW.

Din pacate n-am primit o lista cu service-uri, dar nici nu m-a interesat. Am zis ca intr-un an pana fac revizia am timp sa ma documentez.

Modificat de a17
Link către comentariu

OT: din ce in ce mai dese micile inconveniente pentru masinile noi aici pe forum. Multe optiuni care nu functioneaza tot timpul 100% generatoare de stres aditional la ceva nou, platit tocmai pentru a evita inconvenientele de la un sh (vesnica discutie). Doar ca preturile cresc la masini, calitatea scade, dotarile cresc, implementarea e deficitara si asa mai departe.

Putin inacceptabil la masina noua sa te hatai prin serviceuri.

@a17 chiar imi pare rau de mica dezamgire ce cred ca o ai in suflet. inseamna ca trebuie sa ne obisnuim ca trebuie sa ne scadem asteptarile pentru generatiile noi de automobile in ceea ce priveste calitatea, desi preturile sunt de domeniul SF. END OT

Link către comentariu

Multam fain de feedback pentru service-uri. 

Practic in Bucuresti nu am decat varianta cu PBN si Alto Syncro/Avia Motors. Marea problema e ca in timpul saptamanii nu prea am timp, dar vad eu cum o scot la capat pana la urma. O sa sun zilele astea sa incerc sa rezolv.

@JawNu sunt dezamagit, ma asteptam sa fie probleme, e masina nou aparuta, bine ca nu e nimic serios. Astea sunt mici retusuri care se pot rezolva in timp.

Link către comentariu

Eu iti pot recomanda Alto Syncro, eu merg la ei de 11 ani, mecanicii si consilierul sunt foarte ok, poti sta chiar si langa masina, in service.

Link către comentariu

Posibil si la Brady Trade pe Iuliu Maniu daca stai prin zona. Acolo repara VW, merita intrebat daca si Seat. Au program si sambata si te lasa sa stai langa masina fara probleme.

Link către comentariu

Brady nu e service autorizat Seat. In Bucuresti doar Pbn si Alto Syncro sunt service autorizat Seat.

Link către comentariu

Porsche Vest nu mai exista, cel care era Audi/Seat, iar Avia Motors e de fapt fostul Alto Syncro 

Link către comentariu

@Cristian Multam fain pentru recomandare, si eu tot la Alto Syncro ma gandeam. Mi-e mai la indemana si in plus am posibilitatea sa fac programarea si in weekend. Pana la urma la mine e vorba de o constatare si eventual de resetat o eroare. Am observat si eu ca Avia Motors / Alto Syncro partajeaza aceeasi locatie si asa am realizat ca nu am decat doua variante, PBN sau Alto Syncro.

Link către comentariu

OT: Cum sa nu mai existe Porsche Vest daca acum 2 ore am intrebat cand apare lista de preturi pentru Leon Cupra 300? Poate te referi la Porsche Aviatiei ca nu mai exista. 

Modificat de Luciosu
Link către comentariu

De fapt showroom si service s-au mutat la PBV1, nu mai e la PBV2, care era delaer si service Audi si Seat. Deci greseala mea, ramane si PBV printre optiuni.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!