Jump to content

Apa la picioare fata dreapta?

nelutzu
 Share

Postare recomandată

Azi dimineata vad ca covorasul din dreatpa fata e putin ud. Zic OK, nu s-o uscat de ieri de cand am dus pe cineva.

Acum 5 minute cobor sa mut masina ca nu putea iesi cineva de mine si vad pe covor o baltoaca de toata frumusetea, mocheta evident balta.

Pe unde poate intra apa? Se vad ceva picaturi pe mocheta verticala (ma rog oblica) in fata partea cea mai din dreapta (corespuzatoare locului de odihnit piciorul stang).

Toata iarna si pana azi nu am mai gasit nici urma de apa.

S-a mai intalnit cineva cu astfel de problema?

PS. An uitat sa precizez ca masina este cumparata in decembrie 2005.

Modificat de nelutzu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am patit la golf2 (sunt discutii pe larg despre aceasta problema), acolo era de vina un plastic, care nu mai ghida apa pe unde trebuie, cumulat cu acumulari de frunze, pamant si altele care obturau scurgerea apei din zona motorasului de stergatoare si a filtrului de polen care vine peste aeroterma.

In cazul tau masina noua= garantie=service gratuit. Nu astepta, du-te imediat ca e pacat de masina sa o transformi in piscina. Apa infiltrata iti poate cauza diferite probleme in timp.

Succes!

Link către comentariu

Verifica imbinarile la filtrul de polen, la baza parbrizului in fata pasagerului din dreapta. E o problema frecventa.

Link către comentariu

• 3 months later...

Am aproape aceeasi problema dar mult mai grava. Gasesc o cantitate apreciabila de apa in spatele scaunului pasagerului.Aveti idee de unde apare problema ? Eu cred ca este de la aerul conditionat si nu de la ploaie dar nu sunt sigur.

Link către comentariu

Daca masinile au garantie nu va mai bateti capul... In special daca nu ati umblat voi pe acolo

Si ca sa nu pierdeti timpul dupa ce zic ca au terminat lasati furtunul pe ea ca sa nu asteptati sa vina ploaia; Si daca are ceva iar pe capul lor

Link către comentariu

Am verificat usa din spate dreapta . Nu intra pe acolo apa. Se pare ca alta este cauza. masina o am de patru luni si nu am umblat la ea.

Modificat de bruk74
Link către comentariu

Am verificat usa din spate dreapta . Nu intra pe acolo apa. Se pare ca alta este cauza. masina o am de patru luni si nu am umblat la ea.

verificati chederul de la use... sau mai bine luati un furtun cu apa si puneti-l pe masina...sa vedeti pe unde curge.

Link către comentariu

Am fost la service si au zis ca era nu stiu ce canal de scurgere infundat. S-a curatat dar mai trebuie monitorizata.A mai patit cineva asa ceva la leon ?

Link către comentariu

La orice masina se poate obtura. La cordoba eu am curatat tot noroiul din compartimentul respectiv pt. ca tinea umezeala. (noroiul cu frunze imi aburea parbrizul si la 2 ore dupa ce se termina ploaia.).

Recomand operatiunea si celor la care AC baga miros neplacut in masina. Nu vad cum poate sprayul ala sa elimine noroiul si frunzele care intretin umezeala. Cordoba are deja 4 ani si ceva.

Daca e cineva interesat bag si poze.

Link către comentariu

Nu stiu exact la ce compartiment te referi. Mie imi ajungea apa in spatele scaunului pasagerului.In alte parti era uscat.

Link către comentariu

Problema nu s-a rezolvat. Apa apare in acelasi loc dupa fiecare drum lung. Cred ca problema este de la clima.are cineva idee? este vreu furtun sau ceva ce trebuie verificat acolo ?

Link către comentariu

Am mai auzit prin service ca s-a mai intamplat asta (apa venea de la AC) la o cordoba si s-au prins pana la urma si s-a rezolvat. Cordoba respectiva intrase aproape in intregime intr-un rau si dupa evenimentul asta (la vreo 2 saptamani) a inceput sa intre apa in masina si ei credeau ca e de afara dar era de la AC.

Link către comentariu

Nu am avut nici o problema cu ea pana acum. doar ca se face balta la scaunul din spate si ma dispera. cred ca o sa putrezeasca mocheta si o sa rugineasca acolo daca o mai las mult.

Modificat de bruk74
Link către comentariu

Fa-ti o programare la Metrotehnica, ei sunt singurii care am auzit ca au mai rezolvat din astea.

Link către comentariu

multumesc fromos. o sa incerc si la ei

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am fost tot la Alto (de acolo am luat masina si s-au purtat frumos) si se pare ca s-a descoperit problema. era tot de la aerul conditionat,curgea in fata si apa se strangea in spate . Urmeaza sa fac un drum mai lung sa vad daca s-a rezolvat sau nu.

Link către comentariu

Sub scaun sunt conducte de ventilatie. Daca intra apa in sistemul de ventilatie, atunci sub scaun e punctul cel mai de jos => acolo se scurge apa.

Alta intrebare e de unde intra apa acolo... :angry: din cate am cautat pe net si din cate s-a mai scris pe aici sunt 2 solutii: fie pe la filtrul de polen, fie de la A/C.

Am mai scris despre asta si aici:

http://www.audi-forums.com/c5-forum/34962-water-leak.html

Link către comentariu

• 7 months later...

Am patit si eu ceva similar la ultima ploaie de acum o saptamana.

Presul din dreapta fata era ud si la o verificare mai atenta, am vazut ca bordul in dreapta jos era umed, insa nu si gura de ventilatie de la picioare.

Sa fie nevoie sa desfac filtrul de polen si sa verific acolo? Nu prea vreau sa ma apuc de dezmembrat masina fara sa fie nevoie ...

Link către comentariu

Cred ca apa intra pe la capacul filtrului de polen. De fiecare data cand vine masina de la revizie desi le-am spus deja la cei de la service la prima ploaie intra apa. Dau jos capacul, sterg putin mizeria si il pun la loc. Problema e ca fiind de plastic si strans in doua puncte numai, daca strangi prea tare risti sa desprinda lateralele care nu au piulita de strangere si sa intre apa pe acolo. Daca strangi prea putin, iarasi intra apa. Mi se pare sistemul cam prost dar asta e. Pana acuma dupa ce il trangeam eu nu mai aveam probleme. Daca va mai intra vreodata apa, pun silicon intre capac si gaura de la filtru.

Link către comentariu

Dupa cum am povestit mai sus la mine problema era de la AC,problema destul de comuna la unele modelele vw. Nu stiu sa-ti dau mai multe detalii,dar pot sa-ti spun ca a fost nevoie sa se dea jos toata mocheta din masina si sa se usuce. Am rezolvat problema in garantie la Alto.

Sper sa nu ai aceeasi problema. Bafta multa.

Link către comentariu

Merci frumos, insa sigur nu e aerul conditionat. Nu l-am folosit anul acesta.

In plus, in ziua respectiva a plouat foarte mult. O sa incerc ce mi-a spus nelutzu, sa desfac capacul de la filtrul de polen si sa vad ce e pe acolo .... :)

Link către comentariu

Problema nu s-a rezolvat. Apa apare in acelasi loc dupa fiecare drum lung. Cred ca problema este de la clima.are cineva idee? este vreu furtun sau ceva ce trebuie verificat acolo ?

Daca tot ai apa e condens de la clima.

Ca sa verifici conducetele de la radiator trebuie sa dai tot bordul jos si ...... inca mai ai de demontat.

Iti spun ca asa am facut la a mea si am izolat cu silicon de geam pe linga conducte exact unde intra in habitaclu

Spor la demontat :icon_thumright:

Link către comentariu

@razvan , ai citat un post din augut 2006 . :lol: A spus @bruk74 la postul #21 :"Am rezolvat problema in garantie la Alto "

@zorin, verifica capacul de la filtru polen , sigur acolo e problema . Chiar daca se usuca mocheta e bine sa o scoti ( eventual sa o speli ) in timp vei avea mirosuri nepalcute . :beerchug:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am rezolvat la revizie; capacul de deasupra filtrului de polen (cel prins in doua suruburi) era tensionat si avea o gaura destul de mare pe unde probabil a intrat ploaia.

In plus, am etanseizat cu un prea frumos scoci negru cadrul de cauciuc din jurul filtrului si sper sa nu mai apara probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!