Jump to content

Passat B6 , 2.0, BMP, 2006

anonim1312

Postare recomandată

Va salut. 

Doresc sa prezint si eu masina mea, cumparata de circa 4 luni, din Germania, de la persoana fizica, cu toate servisurile la VW, la 162.000, in prezent am 166.300. Stiu ca pare greu de crezut ca o masina de 10 ani sa aiba doar atat . Am dat pe ea 7000 euro, mult putin nu stiu ce sa zic, dar mi-a placut ca a fost  ingrijita.

Ca dotari are pachetul highline, cam ce se vede in poze, navigatia a apus-o neamtul, un rns 310, si sunt nevoit in viitor sa schimb Can , are terminatia C ; deocamdata nu mi-a descarcat bateria ( am inteles ca pot avea asemenea problema ) . Si-a mai montat webasto , care functioneaza foarte bine, am telecomanda si iarna asta chiar si-a facut treaba.

Am inscris-o pe 1 februarie ( fara taxa ) , am schimbat la reprezentanta consumabilele , ulei , filtre si ieri uleiul la cutie, plus o garnitura la pompa tandem ( foarte putine scurgeri ).

IMG_0326.JPG

3.jpg

Untitled1.png

Untitled2.png

Link către comentariu

multumesc frumos.

In legatura cu Can-ul , am intrebat la serpico daca pot face update, se intrebau unul pe altul ca in final sa-mi zica ca nu. Can-ul este 3C0 907 530 C, 0040 ... 

Alte poze... si am sa revin cu interiorul..

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!