Jump to content

Audi A3 8V sedan


Ice_2k

Postare recomandată

Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente. Arata foarte bine si e foarte interesant echipata. A3 sedan e una dintre masinile aflate pe lista mea scurta pentru viitor. :)

Chiar sunt curios de impresiile viitoare fiindca, sper sa nu ma insel, este singurul sedan de pe forum. 

 

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si subscriu la ce a spus cristi mai sus. Masina este si pe lista mea scurta, defapt a fost lupta intre gtd si a3 sedan. Cu siguranta urmatoarea masina o sa fie ceva in genul asta, daca nu chiar a3.

Link către comentariu

Salutare, ma înscriu și eu pe lista de a3 sedan wannabe :) după ce am renunțat la seria 1, m-am uitat și la a3, tot sh. Nu am găsit însă in buget și pana la urma a fost golf. Dar da, un a3 sedan e poate mașina perfecta pt un orășean cu familie. 

Sa îl stăpâniți sanatosi!

Link către comentariu

Ma bucur ca va place, momentan sunt f incantat de masina, ca de altfel si noua ei proprietara :) Consum la drum lung 4.6, nu mai stiam cum arata consumuri dintr-o singura cifra :))

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, dupa parerea mea la A3, varianta sedan este mult peste sportback in ceea ce priveste infatisarea, parca ii confera un aspect aparte. Am si eu o intrebare, am vazut ca ai sticker-ul pe spate cu "D" si ai zis ca vrei sa il dai jos. Crezi ca o sa lase urme sau ceva de genul cand o sa il scoti ? Am si eu pe o masina ceva de genul si vreau sa il dau jos dar imi este frica sa nu se cunoasca nuanta diferita la vopsea pentru ca este pus acolo de ceva vreme.

Link către comentariu

Foarte frumos modelul asta de A3. Sa ai noroc de masina! ;)

@43Sebastian  In caz ca sunt ceva diferente se poate da un polish pe acea zona, la fel ca si cand se dau jos literele de pe masina si nu se va observa nimic.

Link către comentariu

Asa zic si eu, cum zice colegul cu polish. Desi pe B6 mi-am scos literele cu motorizarea si s-a luat fara probleme, desi am frecat vreo 30min cu benzina :))

Link către comentariu

Este in Dedeman sau alte magazine, adesive remover (spray sau solutie) si nu ramane nicio urma si nu trebuie frecat prea mult :-)

Link către comentariu

Eu am scos stickerele cu pistolul cu aer cald. Ies instant. Nu mi s-a intimplat sa lase urma de decolorare de la soare.

Link către comentariu

Draguta masinuta. Imi aduc aminte de la lansare acum 2 ani jumate sau asa ceva - ca am ramas impresionat cat de bine poate sa arate fata de A3-ul normal. Ai grija insa cat mergi cu ea, sa nu iti placa prea mult :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mda. Arata la fel de bine fratele mai mic , chiar si in prezenta celui mare :) 

Link către comentariu
7 hours ago, ShadoWzZ said:

Mda. Arata la fel de bine fratele mai mic , chiar si in prezenta celui mare :) 

Yup :) A trebuit sa aleg putin unghiurile (direct din spate spre exemplu o facea sa para f ingusta) dar da, s-a "tinut" neasteptat :) Nu stiu daca sa fiu mandru sau ofticat :))

Link către comentariu
3 hours ago, Ice_2k said:

Nu, asa sunt din fabrica, intunecate. 

Nu m-am exprimat corect. Sunt intunecate inauntru, sticla e clara. 

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa masina ai achizitionat :)

Eu probabil as schimba volanul (nu sunt fan acestui model), in rest sunt sigur ca jumatatea este la fel de incantata, chiar dau bine asa una langa cealalta!

Sa va bucurati de ambele! ;)

Link către comentariu

Zilele trecute am avut ocazia si placerea sa conduc un A6 (2016) prin Germania, Olanda... masina de serviciu cu acest tip de volan! Aveam aceiasi parere..ca nu e ceea ce trebuie dar dupa 2 zile de condus am ramas placut surprins de acest volan! Mie unul acum imi place! 

Link către comentariu

Nici pe mine nu ma incanta teribil, i-am oferit varianta sa luam unu' sport da' a zis ca ei ii place asta, asa ca... ramane :)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!