Jump to content

Posibila problema senzor centura

Alexxdam
 Share

Postare recomandată

Buna seara. Detin un Passat B6 sportline din 2008 .De cand l-am cumparat am observat ca nu bipaie daca soferul nu are centura pusa si nici nu se aprinde martorul de bord, pe cand pentru scaunul din dreapta merge si martorul si avertizarea sonora. Am tot citit despre asta si nu stiu ce sa cred: unii zic ca nu mai sare airbagul daca nu merge avertizarea .Stie cineva care poate fi problema? Stiu ca multa lume dezactiveaza atentionarea , dar eu o vad utila.Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cand se face dezactivare-se face pe ambele scaune...nu separat.

La tine e o problema de conectica/cablaj la scaunul soferului..

Link către comentariu

4 hours ago, Alexxdam said:

Buna seara. Detin un Passat B6 sportline din 2008 .De cand l-am cumparat am observat ca nu bipaie daca soferul nu are centura pusa si nici nu se aprinde martorul de bord, pe cand pentru scaunul din dreapta merge si martorul si avertizarea sonora. Am tot citit despre asta si nu stiu ce sa cred: unii zic ca nu mai sare airbagul daca nu merge avertizarea .Stie cineva care poate fi problema? Stiu ca multa lume dezactiveaza atentionarea , dar eu o vad utila.Multumesc.

verifica mufa de sub scaun - cea mica, neagra - de sub scaun, in podea - sa fie bagata.

Link către comentariu

O sa ma uit, multumesc.Voi reveni dupa ce aflu ceva.

Link către comentariu

Am fost la masina si am verificat.Cablurile cu mufa neagra sunt conectate bine. Am observat insa ceva la cutia(nu stiu cum sa o numesc) in care se baga centura , o sa atsez si poze. Daca le imping putin intr-o parte observ ca cablajele sunt diferite.Se poate sa fi fost desfacute cablurile si legate pe direct la sofer?Cea cu firele negre este la pasager iar cea cu albastru si galben la sofer.

received_1376770665728857.jpeg

received_1376770642395526.jpeg

Link către comentariu

Mai este o mufa intermediara pe scaun in care se schimba culoarea firelor.

Link către comentariu

Da, dar de unde aceasta diferenta ? De ce la scaunul din dreapta sunt doua fire paralele care se vad unde intra , iar la scaunul soferului nu pare sa fie la fel?Nu ar trebui sa fie identice?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!