Jump to content

Imi iau Leon!

s4murai
 Share

Postare recomandată

ai dreptate in tot ce zici.

lovitura a dus doar la schimabrea barii de protectie si totul a fost schimbat nu reparat. oricum, sper sa aflu maine de la societatea asiguratoare, cumva...

nea asta nu stia ca masina a fost lovita, probabil ca mesterul tanase ii spusese doar lu fi-su cand o cumparase si ala nu i-a spus si lui ta-su. oricum, lovitura a fost recunoscuta inainte sa spun eu ceva.

ideea e sa-i dau un mic avans cu martori si semnaturi ca sa nu puna masina din nou in vanzare, iar restul sumei i-l dau numai cand are actele si asta la notar, cu contract de vanzare-cumparare. si cand am luat apartamentul am dat 500 de euri agentiei ca avans ca sa rezerv aparatmentu, fara vreun contract ci numai pe baza unei hartii...asa se face.

asta daca iau masina, nu am negociat inca pretul, nu ii dau cat cere ca doar o cumpar...ala e pretul pt cine intreaba.

cat despre service neutru am sunat la majoritatea service-urilor seat: alto, metrotehnica, aviatiei, nu am putut sa intru. i-as propune maine daca ii dau avansul, ca in uichendul viitor sa merg cu el la computest in vitan. ma costa 250 de leni dar macar aflu exact...cred ca asta trebuia sa fac de la inceput.

stiu ca sunt semne de intrebare, dar daca tu imi zici ca nu imi asum un risc in orice achizitie...macar nu o iau de la vreun samsar

asa am motiv sa trag de pret in jos, si mai sunt si alte motive.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai aflat povestea cauciucurilor?

de curios asa... nu cumva bara fata cand a fost lovita a dus cu ea la gunoi si cauciucuri? ;) intreb si eu... hihi..de parca nu ai avea destui morcovi acum.. :P

Link către comentariu

povestea cauciucurilor celor doua de pe fata, da, le-a schimbat cu doua ierni in urma ca fi-sa nu putea sa mearga cu masina asa. cred ca tocmail se mutasera in otopeni si avea cam multe pante de urcat si coborat, mai ales acolo la pod.

oricum, din spusele maistrului mai mult decat bara fata nu a fost schimbat, nimic la motor. deci accidentul nu a fost asa grav incat sa distruga ambele cauciucuri. si apoi jantele au acelasi grad de uzura, daca era asa serios accidentul si jantele fata erau schimbate. si apoi...daca era asa grav schimba si cutia bateriei ca doar avea de unde, ca sa nu aiba nimeni idee de accident.

ma bazez pe faptul ca maine aflu mai multe despre ce s-a facut pe casco la masina cat a avut-o maistrul.

cat a avut nea asta, adica cateva luni de zile nu am cum. n-a avut casco.

Link către comentariu

s-a batut palma aseara si sunt multumit.

le multumesc celor care m-au sfatuit aici pe forum si mai ales celor care au fost cu mine miercurea trecuta si ieri seara pentru vizionare si teste. stiu ei care sunt. inca o data le multumesc lor ca m-au ajutat sa iau decizia corecta.

s-a dovedit inca o data ca 8 ochi fac mai mult decat 2 si 4 minti fac mai mult decat una, mai ales cand 3 dintre ele sunt luminate.

intr-o saptamana se fac actele si se incheie tranzactia. sper sa ne vedem la intalniri cat de curand.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!