Jump to content

Audi A4 B7 Avant 2.0 TDI 170 PS


volnick1986

Postare recomandată

A venit momentul sa prezint si noua achizitie deoarece Golful este cam mic si aveam nevoie de ceva mai mare pentru drumuri lungi. Am zis sa incerc si o mesina diesel desi nu sunt un fan an acestui combustibil.
Este vorba despre un Audi A4 B7 Avant 2.0 TDI DPF 170 PS 2xSline din 05/2007 de culoare lichtsilber metallic cu 227.000 km (cu carte service) la momentul achizitiei.
Dotari:
- Pachet S line interior si exterior (S line Sport advanced, Business-Paket Comfort, Business-Paket Plus, Design-Paket Plus)
- plafon interior de culoare neagra S line
- suspensie sport fabrica S line
- volan sport S line cu comenzi
- Audi MMI Navigation Plus cu DVD + 2 x Slot Card
- jante originale Audi S line cu anvelope Michelin Pilot Sport 3 de dimensiune 235/45/ZR17 97Y vara si Bridgestone Blizzak LM-25 235/45/ZR17 97V de iarna
- pachet exteror chrom
- bare acoperis suport ski
- proiectoare ceata
- geamuri electrice fata
- pachet lumini la picioare interior
- scaune incalzite piele si material cu suport de genunchi si reglaj electric lombar
- oglinzi electrice
- senzori parcare spate
- tempomat
- computer bord mare color
- cotiera fata si spate
- perdelute usi spate si portbagaj

Pana acum sunt multumit de achizitie, interiorul este curat si ingrijit si motorul merge foarte bine la kilometri astia. Cine a avut masina se pare ca a avut grija de ea. A avut doi proprietari pe acte: primul o firma din Nürnberg si al doilea un privat de langa Bamberg.

Planurile de viitor implica un service serios: filtre (Bosch toate patru) si ulei Castrol EDGE Professional Long Life III 5W30, kit distrubutie Conti, kit accesorii Conti si pompa de apa Hepu, placute frana fata Bosch si spate TRW. Sunt in curs de achizitie a tuturor pieselor.

3.jpg

1.jpg

2.jpg

5.jpg

7.jpg

4.jpg

Link către comentariu

Felicitari! Frumoase dotari.

Evita castol ,nu e sintetic ,de aceea nu e mentionat pe bidonul Professional Long Life .

Pune motorina buna,injectoarele sunt pretentioase la motorul asta

Link către comentariu

Foarte faina masina :) Ar merge o prezentare pe viu la o intalnire ce nu am mai facut-o noi din Alba de nu mai stiu cand :))

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie ! Sa te poarte multi km fara probleme ! :icon_thumleft:

Ceva retrofituri in plan ? 

Link către comentariu

Deocamdata niste pedale de RS4 de pe ahw-shop.de o sa ii pun. Nu am nimic in plan deocamdata. Niste jante cu 235 40 R18 cu ET 43 originale as vrea sa ii pun pe vara dar dupa ce rezolv distributia.

Link către comentariu

De la Golf hatchback la o caroserie break e o mare diferenta. Buna alegere dupa mine....cum am avut Passat-ul sedan inainte, si am trecut pe urma la Golf Break, masina mai utila si mai practica decat asa ceva nu exista. Parerea mea e ca cine nu a avut un break nu stie ce pierde. Tot am povestit cu unii cunoscuti care sustin ei ca un sedan e mai fain, ca un hatchback e nu stiu cum, ca breakurile zornaie prin ele...povesti. Pana la urma un break e un hatchback usor alungit, iar portbagajul face toti banii, plus spatiile de depozitate, plus multe altele.

Banuiesc ca la Golf nu renunti :)

Link către comentariu

Da. La Golf nu renunt. Imi place mai tare la condus in oras Golful decat Audi. Eu mi-as fi dorit A4 Sedan cu 2.0T si 6M dar nu am gasit ce am vrut. Cum zici... parca Avant e mai practic.

Link către comentariu

A venit mosul cu pedalele de RS4! ?

 

IMG_0687.JPG

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Deocamdata ma rezum la pedale. Poate pe viitor si footrest. Au venit si piesele. Dupa anul nou ne apucam serios de ea.

Link către comentariu

S-o folosesti fara probleme. Am ceva amintiri cu B7 :) asa ca te inteleg prin ce treci. Fara footrest pedalele or sa se vada aiurea. Spor la modificari si s-o conduci fara evenimente.

Link către comentariu

Am spalat masina ieri daca tot a fost frumos si soare! A fost ultima zi cu numerele de Germania. Un an nou mai bun va doresc! :icon_thumleft:

IMG_0717.JPG

IMG_0719.JPG

IMG_0721.JPG

IMG_0716.JPG

IMG_0722.JPG

IMG_0723.JPG

Link către comentariu

Salut Nicule, ai devenit familist si tu :). Felicitari sa ai parte de ea si de mk4 in continuare. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri am fost sa schimb distributia la 230.000 km. Am observat ca masina avea curelele, rolele si toate filtrele originale, ceea ce inseamna ca la reprezentatnta in Germania au pus piese OK. Filtrul de aer pare sa fi fost schimbat doar la 90.000 km si atat, dupa cum scria in cartea service. La cum arata nu ma mir. Pe intercoolerul drept am mai gasit o gramada de frunze si mzerie. Am venit si cu ceva poze din timpul operatiunii. Distributie, curele si service cu toate filtrele + lichid servo original OK Check! :emthup:

unnamed2.jpg

unnamed3.jpg

unnamed1.jpg

unnamed5.jpg

unnamed4.jpg

Modificat de volnick1986
modificare
Link către comentariu

Frumoasa si intretinuta :) . Sa o stapanesti sanatos. 

Daca nu te deranjeaza ne poti spune un pret de achizitie ? 

Link către comentariu

Multumesc

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Am luat si un set de jante pe 18 care urmeaza sa le duc la sablat si powder coating. Trebuie doar sa mai fac rost de cauciucuri pe ele sa le incaltam de vara

Link către comentariu

ai pietre la rinichi de pui jante pe18? felicitari de masina si sa te poarte sanatos. cat te-a ajuns. arata bine. distributia la masina cat te-e costat?

Link către comentariu

Multumesc. Jantele S line in 5 spite pe 18 sunt exact ce ii lipsesc. Nu e mare diferenta intre 235 45 17 ce are masina acum pe ea si 235 40 18. Cel putin asa am vazut in catalogul Audi.

Kit distributie cu role, kit curea accesorii, ambele pe Conti, pompa Hepu, 3l antigel Hepu, 1l ulei servo VW, toate 4 filtrele Bosch, 4l Ulei Castrol 5W30 au fost 1366 fara manopera.

Link către comentariu

Nu -_-. Multumesc

Azi am fost si la RAR. A mers repede totul. Astept sa o inmatriculez luna ce vine.

PS: Mai sus am omis o litera din gresala. E vorba de "powder coating".

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intre timp am mai lucrat ceva la masina. Placutele fata si spate le-am schimbat deoarece erau mai subtiri decat un iPhone 6. Am rezolvat duza de la stergatorul lunetei care era doar blocata, am facut sa mearga bluetoothul si am schimbat garnitura de la pompa tandem (am pus originala) ca se pare ca avea o mica scurgere de motorina.

Jantele de 18 pe care o sa le iau de la reconditionat saptamana viitoare au primit un set de Dunlop Sport Maxx RT 235 40 18 95Y.

Link către comentariu

Nu pare o diferenta mare, dar iti spun eu ca exista :). La aspect si la stabilitate in curbe si viteza mare e o diferenta in plus, dar pe de alta parte vei simti orice muc de tigara pe care il calci :). Eu cel putin, cu suspensia aia sport de fabrica si 235/40/18 asa simteam. Pe de alta parte exista aproape 2cm diferenta intre anvelope, deci nu ai cum sa nu simti: 235*40/100=105.75mm iar 235*40/100=94mm (diferenta de 11.75mm la talon). Ce conteaza e ca tu sa te bucuri de ea, restul sunt amanunte.

Eu acum de exemplu la Tiguan am 215/65/16 ceea ce inseamna o inaltime a anvelopei de 139.75mm si vreau sa iti spun ca in curbele luate peste 100km/h ma cam urc pe sotie :), in timp ce cu Audi-ul aceleasi curbe le luam cam cu 130 fara emotii.

Sa o conduci fara incidente.

Link către comentariu

Au ajuns jantele si am pus si anvelopele pe ele. Astept primavara.

IMG_1074.JPG

IMG_1073.JPG

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!