Jump to content

VW CC R-line 2016


VW CC

Postare recomandată

Salut ! Sambata s-a ivit o oportunitate si mi-am schimbat masina. Este tot un cc rline, tot negru dar din 2016. In plus are doar Discover Navigation System de 6.5", motorizare de 184 cp ( motor neafectat de scandalul noxelor) si ...cam atat. In minus : nu mai am pachetul de lumini ambientale si plierea oglinzilor din buton. O sa pun niste poze dupa ce-mi pun jantele mele pe ea, oricum la exterior nu va fi nici o diferenta vizibila in afara numerelor de inmatriculate, tipsurile de inox de la esapament si garda la sol mai mica cu 15mm (insesizabil, zic eu). Stie cineva ceva despre navigatia asta ? 

image.jpeg

image.png

O sa mai atasez cateva poze astazi. Multumesc

Link către comentariu

A venit cu mallory pe 18".  Am pus cauciucurile de iarna pe ele iar pe masina jantele axe ex14 pe 19" cu cauciucurile de vara.

image.jpeg

Link către comentariu

Mallory - foarte misto :) 

Excelente scaunele alea, o poza cu ele din fata ai ? 

Ai luat-o rulata sau noua ? 

Link către comentariu

Scaunele sunt identice cu cele de pe cealalta, nu am poze cu astea dar in topicul vechi sunt cateva. Masina are 7200 mile,  a  fost demonstrator la vw iar discountul a  fost semnificativ.

Link către comentariu

Hehe, pasionat de CC nu gluma! :)) In alta ordine de idei, arata foarte bine masinuta, bineinteles, chiar daca nu este foarte mare diferenta fata de cealalta.

Legat de noua navigatie, este clar un pas in inainte fata de RNS10, si numai din prisma faptului ca are Apple CarPlay si Android Auto, dotari care, personal, mi se par extrem de utile! Luminile ambientale se pot pune foarte usor ulterior, in timp ce la oglinzi este ceva mai mare costul, nu imposibil!

Link către comentariu

Multumesc ! Da, imi place cc-ul foarte tare, mi-a placut de cand a  aparut primul model ( nu mi-l puteam permite pe vremea aia). Cat despre luminile ambientale, in oglinzi le am si la asta, in trimmuri, la picioare si in portiere nu. Navigatia...o sa-mi trebuiasca ceva timp sa ma obisnuiesc cu tot ce are si stie sa faca. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am trecut la jantele originale cu cauciucuri de iarna 245/45/18

IMG_2496.JPG

IMG_2497.JPG

Modificat de VW CC
Link către comentariu

Bun asa, desi par usor mici fata de alea de 19 :) 

Acolo unde esti tu, se poarta/exista obligativitate de roti de iarna ? Din ce am vazut, lumea nu prea isi pune pe la voi anvelope iarna.

Link către comentariu

Asa-i, par mai mici, dar compenseaza inaltimea cauciucului (mi se pare mie). Aici in anglia nu sunt obligatorii cauciucurile de iarna. Le-am pus pt ca, crezi sau nu, mi-am taiat cauciucul stanga fata intr-o groapa intr-un sens giratoriu si a fost solutia cea mai rapida, pana sunt despagubit de asigurari.(asta asa ca sa nu ma mai plang de drumurile din Romania :P). Oricum trebuia sa le pun peste o luna cand vin acasa.

Link către comentariu

Surprinzator, multi critica drumurile drin Anglia si IRL ca fiind mult mai slabe decat "europenele" din tara - suprinzator, cu abundenta de "pot-holes"

O sa-ti fie distractiv sa conduci in EU cu volanul pe partea "cealalta", mai ales la depasiri, trebuie mare grija. Oricum 18'' e foarte ok, pe suspensia ta.

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Ai dreptate, in clasamente stau rau la calitatea drumurilor, dar cel putin ai cui sa dai nota de plata. Din 2010 vin acasa si imi fac vacantele prin europa cu masina, asa ca m-am obisnuit, a fost ,,distractiv" la inceput. Cu 18" pe comfort este...magic !! Ma gandesc serios sa vand 19" chiar daca pierd la aspect.

Link către comentariu

CC-ul are din start o suspensie setata mai rigid, mai sportiv. Cu 19'' e foarte posibil sa o duci in zona de "foarte dur", desi arata genial.

Doar ca, tu conduci masina, nu o privesti :) 

Link către comentariu

@VW CC: Bai ce-mi place interiorul de la CC-ul tau :) Am tot cochetat sa-mi iau CC, varianta ta, cu R-line chiar mi se pare cel mai frumos VW ever, dar la 1.87 inaltime stau prea "in tavan" pentru gusturile mele, chiar si cu scaunul lasat la maxim si am o senzatie aiurea la vizibilitate, mai ales spre exterior si prin parbriz catre stanga din cauza montantului A. La faza cu CC-ul am singurul regret ca nu sunt mai scund cu vreo 10 cm :unsure:

Anyhow, ca si sugestie, singurul mod pe care l-as face ar fi in interior, schimbarea oglinzii retrovizoare cu cea de la Passatul B8 fara rama - e mai eleganta si da mai bine pe interiorul elegant din CC. In rest - e perfecta de la mama ei :) 

Link către comentariu

Mult:)umesc ! Eu am 182 si stau bine, cu scaunul lasat la maxim, in spatele meu nu prea sta nimeni. In ce priveste vizibilitatea, ai dreptate, e aiurea indiferent din ce unghi te uiti. Ma gandesc sa ii schimb capitonajul cu unul negru, am vazut varianta black line si mi-a placut. Sincer nici nu stiu cum arata oglinda de b8 dar o sa ma uit.

Link către comentariu

Eh, la 1,82, cred ca e alta viata, nu stai asa de "in tavan". In spate nu ma intereseaza cat si daca e loc :) 

Tu la R-Line nu ai plafon (capitonaj) negru ? Intr-un fel e mai bine, sa stii ca cel negru il inchide mult ca si ambianta si il face sa para mult mai mic la interior. Personal - nu sunt fan, dar e de gustibus, evident :) 

Uite aici o poza cu oglinda fara rama si arata mult mai bine. Imposibil sa nu poti face retrofit, la Superb 3 isi fac baietii din UK retrofit grupa mare pe oglinda (MY2016 vine cu oglinda ca a ta si o pun pe cea de MY2017 - adica cea din poza de mai jos) 

 

Passat_Interior_Rearview_Mirror.jpg

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Wow ! Este eleganta, multumesc ! Nu am capitonaj negru, varianta black line vine cu negru sinu sunt foarte multe. Cat despre oglinda, o sa o fac.

Link către comentariu

Good one. E suficient sa intri in orice showroom VW, sa te urci intr-un Passat ca sa o vezi "pe viu" - apoi o poti comanda.

Nu uita de poze dupa retrofit :) Interiorul ala chiar merita multe poze.:cool:

Modificat de 75NOR
Link către comentariu
  • 2 months later...

Am trecut la jantele de vara. Pe spate am pus 2 cauciucuri mai late. 245/40/19 spate, 235/35/19 fata.

IMG_2643.JPG

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!