Jump to content

I Love BMW....but my Skoda is SUPERB

hashu_1985

Postare recomandată

Zilele astea un prieten a scos la vanzare o masina care mi-o doream tare mult acum vreo 2-3 ani si stiind felul in care a fost intretinuta,am zis sa nu scap ocazia si s-o iau chiar daca e o masina mai veche sigur isi va face treaba cu brio inca 1-2 ani cat va sta la mine.
Este vorba de o Skoda Superb 2.0i din 2002 cu 160.000km cat se poate de reali pe care prietenul meu a avut-o in posesie aproximativ 10 ani timp in care a pastrat absolut fiecare bon,chitanta sau factura de service cu absolut tot ce s-a bagat in ea.La partea mecanica nu e absolut nimic de reprosat la ea!
In schimb la partea estetica este destul de mult de lucru, tipul ne fiind un pasionat ca mine cu retro-fiturile si acaretele de genul, aspectul lasa destul de mult de dorit...in sensul ca trebuie polishate farurile, facute retusuri la praguri unde este sarita pe alocuri vopseaua de la griblura si revopsita bara fata. Interiorul urmeaza sa-l schimb saptamana viitoare cu unul de piele neagra cu trimurile imitatie de mahon.Pana la primavara va primi si jante OEM 17 si navigatia OEM impreuna cu ceasurile Maxi-Dot.
Acum, masina are cateva probleme la care as cam avea nevoie de sfaturile voastre:
1. Incalzirea in scaunul de la sofer nu functioneaza....vreo idee ce ar putea fi?
2. Senzorii de parcare nu merg, din ce am inteles de la el daca ii ia borna la baterie si o pune iar, senzorii functioneaza pt o scurta perioada de timp... vreo solutie?
3. Boxele pe partea dreapta le-am gasit ca fiind schimbate pe o factura de service....cele pe stanga (adica cele care au venit din fabrica pe masina sunt obosite) ....se potrivesc de pe Golf4,Bora,Passat B5/B5.5?
Nu m-ar deranja si niste pareri legate de aceasta motorizare ... am avut si Passat B5.5 si sincer ,desi e pe aceeasi platforma, bordul e relativ identic...nu stiu, pozitia de condus si feelingul pe care ti-l da masina nu are nici o legatura cu Passatul, nu-mi explic de ce.

IMAG0025.jpg

IMAG0026 (1).jpg

IMAG0029.jpg

IMAG0044.jpg

IMAG0048 - Copy.jpg

Link către comentariu

Stickerul ala eu l-am pus....am sarit din lac in put, fosta masina fiind un E46 Cabrio care mi-sa parut mult prea greu de avut grija de ea in contextul in care stau la bloc. Chiar daca aia era full cu piele,comenzi volan,reglaje electrice la scaune,etc....in mod ciudat cand ma sui in Superb nu-mi da impresia de "iefteneaua"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!