Jump to content

Lampa mers inapoi

lucipigui
 Share

Postare recomandată

Va salut. De cateva zile am dat de o problema. S-a aprins martorul de bec ars, am constatat ca nu mai functioneaza lampa de mers inapoi. Becul este ok, l-am si inlocuit, contactul de la cutia de viteze este verificat si e ok. Nu stiu unde sa mai caut, am verificat si firele la balamaua haionului. Ma puteti ajuta cu o schita, de unde este alimentat becul? Multumesc . Uitasem, este vorba despre  un passat b6 variant, fabricatie 2005

Modificat de lucipigui
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, am si eu o problema cu luminile de mers inapoi si anume numai un bec se aprinde, cel pe partea dreapa. Am schimbat becul pe partea stanga unde este defect si tot nu functioneaza, apoi am permutat soclurile si tot doar in partea dreapta merge.

Exista siguranta separata stanga si dreapta pentru luminile de mers inapoi?

Link către comentariu

Dupa ce am studiat mai atent problema, am gasit rezolvarea. Problema era tot la haion, ceva mai jos pe mansonul de cauciuc, Cu ocazia asta am descoperit ca se rupsese si furtunul de la spalatorul lunetei.

Link către comentariu

• 2 years later...

Buna seara, aceeasi problema ca si colegul de mai sus o am si eu: pe mers inapoi se aprinde doar becul din dreapta. Schimbat becurile intre ele si degeaba.

Ce ar trebui sa verific?

Link către comentariu

Nu as vrea sa va dezamagesc, dar din cate stiu eu, b6 are doar un bec de mers inapoi, pe dreapta.

Link către comentariu

M-am gandit la asta dar pentru ce este becul de acolo?

Link către comentariu

In stanga este pentru ceata si in dreapta pentru marsarier.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!