Jump to content

Ce service imi recomandati?

tiranux
 Share

Postare recomandată

Depinde despre ce masina e vorba. Daca vrei te poti duce la Carpati Motors(dealer Honda), pe Bld Expozitiei si te costa o verificare in jur de 200 ron. Cu factura, cu tot ce trebuie. Eu am fost acolo cu un Civic, dar cred ca daca dai un telefon, sigur te poti duce si cu alta marca la ei.

E vb de un Golf 3.. :icon_cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, cauta pe site-ul lor numarul de telefon si intreaba daca iti pot face verificare si pt VW. Daca accepta, eu ti-i recomand, se misca repede si sunt seriosi. Iar ca pret nu mi se par scumpi.

Link către comentariu

Da, cauta pe site-ul lor numarul de telefon si intreaba daca iti pot face verificare si pt VW. Daca accepta, eu ti-i recomand, se misca repede si sunt seriosi. Iar ca pret nu mi se par scumpi.

le-am trimis un email, astept raspuns.. E totusi o problema, nu au program in weekend, cand pot ajunge eu.. :biggrin: De fapt asta e o problema generala, si normal pe undeva, ca doar toata lumea are nevoie de weekend, insa e aiurea... Eu nu pot ajunge decat in weekend, datorita serviciului si uite asa ma incurc singur... :biggrin:

Link către comentariu

Incearca si aici, poate au program sambata. Nu sunt dealeri, dar am inteles ca sunt ok. Poti da un telefon sa te interesezi de pret etc..

P.S. Nu mai da "quote" cand raspunzi la post-ul anterior.

Modificat de Livakee
Link către comentariu

si eu iti recomand sa te duci ,,La service'' ..baietii cu siguranta o sa te ajute

Link către comentariu

Fiindca nu stiu ce calificativ sa-i pun unui service, iata o patanie a unui prieten.

Simbata trecuta, cind a dat bara jos sa o vopseasca, prietenul meu, care are Octavia2 cu PDG, a constatat ca isi vede picioarele pe linga motor, deci ca nu mai avea nici-un fel de scut pe masina...

Si acum circa o luna a facut revizia la AVIA ...

La masina mea, la care am facut trei revizii pina acum, deci 45mii, am facut toate trei reviziile tot la AVIA si nu am avut nici-odata motive sa ma pling de ei.

Un scut nu se fura de la masina pe strada, deci a plecat de la revizie fara el ( citi va uitati sub masina cind o scoateti din service de la revizie ?! )

Ce calificativ sa le dau eu celor de la AVIA ?! eu zic ca necazurile patite in service sint ghinionul nostru de a ne intilni cu jigodii si atit.

Cred ca mai bine ar fi sa le facem ,,reclama" anumitor oameni din service, punctual, sa stim sa-i ocolim...

Link către comentariu

RadrianO,

Cauta-l pe colegul nostru Cipos.Orice problema ai avea, nu-ti va parea rau!

lucian. 1950,

Buna ideea cu darea in vileag a tzeparilor de prin service-uri!Detaliati cu nume, adresa si tot tacamul ca sa putem sa ne ferim de ei si sa nu le trecem pragul!Asta da solidaritate, si sa mai vedem cine le-o mai calca pragul!probabil doar cine n-a reusit sa afle despre ei!!

Link către comentariu

Oferta care mi s-a facut de catre Metrotehnica ptr masina din semnatura a fost de 3563 lei ptr kit ambreiaj si volant, si 1537 lei ptr kit distributie, curea accesorii si frei alternator, iar manopera "numai" 2429 de lei, din care-mi faceau 20% reducere, evident, daca "o haleam" si duceam sa fac masina la ei.

Parerea mea sincera, ptr toti cei care au de gand sa mearga acolo, este ca, ar face mai bine sa uite de acest service!Preturi exact si original ca-n Deutchland!!

Link către comentariu

mishulake,

probleme (inca) nu am :D si sper nici sa nu apara... eu intrebam doar de un service in bucuresti unde sa pot face o inspectie la o masina pe care vreau sa o cumpar, chiar de la un coleg forumist de pe aici ;) Mi s-a recomandat La Service si am luat legatura cu ei pe forumul lor, mi-au dat chiar si un pret bunisor (este adevarat ca e de 3 ori mai mare fata de cat as fi platit la un service la mine in Bacau, dar nah.. e capitala :)) si inteleg ca sunt chiar buni si seriosi). Crezi ca Cipos m-ar putea ajuta in sensul asta? Sa nu ii dau omului PM degeaba.. :)

Link către comentariu

Sunt foarte sigur ca te poate ajuta.In afara faptului ca este "taticul turbinelor" pe acest forum si foarte cunoscut prin lucrul de calitate pe care-l face, eu pot doar sa-ti spun ca mi-am facut turbina la el, distributia, schimbat volant si kit ambreiaj si altele pe care nu le mai insir.Si nu suntem prieteni sa zici ca-i fac reclama.Tot de aici am aflat si eu de el la inceputuri, si am constatat ca este un tip super corect, care nu-ti baga de la el (cum fac unii!!!) tot felul de povesti, ca trebuie sa schimbi aia, si aia, si aia, numai ca sa-ti umfle banul! Atentie mare pe unde mergi ca multi te citesc daca nu te pricepi, si te fac harcea parcea!!Te vei convinge singur de ce-ti spun daca-l vei cunoaste pe acest baiat!

Si nici o comparatie de pret intre ei nu ar strica sa stii!!

Link către comentariu

ok, am sa iau leg. cu el. Multumesc de ajutor :unsure:

Link către comentariu

va rog sa imi recomandati si mie un service pentru o infundatura la pragul dreapta fata , aripa spate dreapta prin zona rahova ferentari sebastian , plus revizia . . . mersi :)

si pentru distributie golf 5 1.4

Link către comentariu

Ptr distributie poti sa-l cauti pe colegul nostru Cipos, cu toata increderea.

Link către comentariu

cunoaste cineva un service abs sistem in spatele mall-ului de pe treafic greu liberti , am vazut tot timpul masini . intreb ca idee ca imi este aproape . imi hiruie rau masina cand accelerez sau plec de pe loc si se aude undeva sub motor . . . ceva evacuare nu stiu sigur . huruie rau ca si cum as avea toba sparta

Link către comentariu

Salut.

Da. Este unul in zona respectiva. Nu stiu sa iti zic numele dar cum mergi pe trafic greu si treci de Liberty inspre Viilor cred (in sensul opus cum mergi spre Razoare) treci de semaforul de la intersectia cu Nasaud (e primul semafor chiar cum se termina Mall-ul) si dupa asta te uiti pe partea stanga si o sa vezi la aproximativ 50 m niste porti gri metalice intri pe ele si drept in fata e service-ul. E in aceeasi curte cu o firma de distributie piese auto. O sa incerc sa revin si cu numele cat mai curand.

Sper sa te fi ajutat.

Bafta.

Link către comentariu

Service-ul se numeste AUTO RACING un service bun. Am facut mai multe reparatii la ei inclusiv schimbarea distributiei si am fost foarte multumit.

Link către comentariu

Moxica,

Cat te-a costat manopera ptr distributie?

Link către comentariu

350 Ron acum un an. Piesele le-am luat de la Volksman

Link către comentariu

Thanks! :P

Link către comentariu

• 1 month later...

Stiti ceva de service-ul de aer conditionat de pe strada Petru Maior din Bucuresti?Puteti posta impresii in urma operatiunilor efectuate in acest service?Este la nr.7 iar pe seful de acolo il cheama Toni.Este de incredere, adica este meserias sau se afla si el in treaba si si-a deschis un service ca e la moda sa iei banii la fraieri?

Locatia este in curba de la Titulescu unde este acel bloc cu un gang dupa intersectia Titulescu cu banu Manta.Am fost mi-am reincarcat instalatia cu freon, a bagat rece dar mi-a spus ca trebuie sa schimbam filtrul de freon, care arata ca un filtru de motorina cu 2 conducte in el.Spune ca va fi iarna in masina dupa ce schimbam si acel filtru.A mai schimbat cineva acest filtru?Ca tare as vrea niste pareri sa nu-mi iau alta tzeapa cum mia-m luat cu Gess Service Rapid de pe strada Vulturilor!

Modificat de mishulake
Link către comentariu

Heeeelp!!

Un service cu meseriasi pentru aer conditionat, nu povesti vanatoresti cu balauri care le stiu pe toate si pleci din service ca din ultimele doua in care ai fost, stie cineva de pe acest forum????

Link către comentariu

Salut,

Vi-l recomand pe cel de mai jos cu incredere....

Mecanic Bosch Romania ex PBV execut in particular urmatoarele: Distributii, Reparatii-Inlocuiri injectoare-Cutii etc..-Service Complet VAG( Revizii-Filtre sa.) 0760.714.434-

Costel B.

Bafta!

Cu stima,

Razvan.

Link către comentariu

Pe soseaua Mihai Bravu, cum cobori dinspre Dristor, pe partea dreapta sunt niste magazine cu piese, care au si service pentru aer conditionat ale unor arabi. Oamenii au piese de tot felul, si daca nu reusesc sa-i dea de cap, iti schimba piesa cu piesa pana e treaba treaba si tot iti repara masina.

Sau pe Soseaua Giurgiului, e un service dupa Tuning Center cum mergi spre gara Progresul pe partea stanga.

Link către comentariu

Multumesc mult baieti ptr recomandari, dar deja am rezolvat-o in cursul zilei de azi, iar de ce mi-era frica n-am scapat!Adica era din compresor, asa ca l-am schimbat second la niste baieti pe Brancoveanu.Pe baieti ii cheama Dan si Liviu si sunt dintr-o bucata, adica nu te imbrobodesc sa te tunda de bani!Tin sa precizez ca am fost in trei service-uri de kko, unde am primit 3 diagnostice diferite si toate pe langa diagnosticul real!

Evitati cat puteti pe Toni Leorda de pe Petru Maior, care pe langa ca mi-a bagat acum 2 zile 190 g. de freon in instalatie in loc de 600, imi spunea ca trebuie sa schimbam neaparat filtrul de freon care este vreo 60 euro si tot felul de shtolversiuni nasoale!

P.S.Multumesc colegului nostru Cipos care m-a trimis la acesti baieti de unde am plecat cu iarna in masina, cu instalatia corect si complet verificata si umpluta, si cu un comresor second cu 6 luni garantie, si cu un pret extraordinar la compresor, fata de ce se vinde pe piata!

Pe baieti ii gasiti pe B-dul Brancoveanu nr.3 sau la 0726.073.308 si 0722.216.167.

Modificat de mishulake
Link către comentariu

Poate poti sa ne spui si noua cat ai platit pe compresorul second ca sa stie si altii sa nu se lase tunsi de bani ;) Si mai ales cum au facut ei de au diagnosticat ca ar fi fix compresorul.

Link către comentariu

• Vizitator a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!