Jump to content

Ce service imi recomandati?

tiranux
 Share

Postare recomandată

Un service autorizat de cine? De RAR? 90% din ele sunt. Daca insa te referi la cele cu decontare directa cu Generali, atunci mai bine vorbesti cu ei sa-ti spuna care sunt acelea.

Pt vopsire eu iti recomand Interauto Euroservice, cauta pe forum userul PPPP si topicul lui. Am vopsit anul trecut mai mult de jumatate din masina si a iesit foarte bine.

De asemenea am citit despre cateva lucrari reusite la Brady, deci aici ai mai multe sanse ca Generali sa lucreze cu ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Top Lac lucreaza bine cu Generalli si tiriac...am vopsit usa de G4 la ei,foarte multumit

la audi trebuie sa vopsesx bara (pe banii mei)....mi-au cerut aproape 900RON,cam mult!

preturi mari in buc la vopsitoreala...in CT varu vopseste la greu cu 500ron/element,si iese la fel de bine

Link către comentariu

Recomand Toplac - am vopsit toata masina la ei si a iesit OK; sau, daca tot o faci pe CASCO poti sa te duci si la PBV1 - la fel, vopsesc super - eu de cate ori fac ceva pe CASCo prefer sa ma duc la reprezentanta.

Link către comentariu

salut

din pacate am avariat masinutza de 1 mai..la 10 km de constanta,cand ma duceam spre mare.

as vrea sa imi recomandati un servce bun...de preferat din bucuresti,care sa faca o treaba buna si cu vopsitoria,pentru ca am o culoare mai pretentioasa...si eu sunt mai pretentios din fire

merci anticipat

beck

p.s:daca ar avea si decontare cu groupama ar fi super,pentru ca o fac pe CASCO

la pbv e ok daca o fac?am auzit ca mi-o "rodeaza" aia in service :icon_thumright:

Link către comentariu

Acum daca e sa vorbim, hai sa dam cartile pe fata, ptr ca nu suntem toti chiar copii, iar masini nu avem de azi de ieri sa halim chiar totul din prima in ce tise spune si ofera intr-un service!Hai sa raspund de ce m-am razgandit sa repar masina la Packard!L-am sunat pe Packard dupa ce mi-a facut oferta, mai exact a doua zi.I-am spus ca e putin cam multicel si mi-a mai oferit un discount de 100 de lei. Insa in momentul in care am spus ca vreau si eu factura si garantie a inceput sa se eschiveze ca frate, ca sa vezi, ca nu ai incredere, ca uita-te si tu pe forum la feedback-uri, bla bla bla!Domnule Packard, la reparatii de peste 50 de milioane cred ca am si eu dreptul la factura si garantie!Ce-i aia garantie pe vorbe?Hai sa fim seriosi ca nu suntem nici in Japonia si nici in tarile nordice!Se rupe, crapa si cine-si asuma raspunderea?

Draga domnule Mishulake!

Dscountul oferit cred ca a fost mult mai mare de 100 de ron dar asta e alta discutie si mai exista si varianta sa ma insele pe mine memoria. Dvs ati venit la noi cu o masina care se afla nu tocmai in cea mai buna stare tehnica. Referitor la factura singura discutie a fot aceea ca nu pot sa ofer factura pentru manopera. Referitor la garantie v-am explicat mai multe lucruri si intr-un final am ajuns amundoi la o garantie de 70.000 de km pentru distributie si de vreo 90.000 km la ambreiaj daca imi amintsc corect. Cei 70.000 de km erau fara limita de timp.

Conditiile de garantie de la Prosche:

garantie manopera : 90 de zile

garantie piese: 2 ani cu conditia ca masina sa respecte planul de service porsche, adik sa isi faca reviziile la ei.

Compara-le pe cele doua si vezi singur ce si cum. Referitor la rupt sau crapat v-am explicat foarte clar ca ne asumam raspunderea. Referitor la eschivarea de care aminteati si pe care este regretabil ca ati perceput-0 asa eu am zis doar atat: daca dvs vreti o factura eu v-o pot oferi fara nici o problema doar ca din punctul meu de vedere un angajament intre doua persoane a caror caracter este confirmat daca vreti de multe alte persoane este mult mai valoros si mai uti decat orice factura. Imi pare sincer rau ca nu puteti accepta ca si in Romania se poate face treaba si ca sunt oameni de cuvant si pe la noi. Sa ne spuneti si noua daca service-ul unde ati fost respectiv la persoana care le viseaza v-a dat sau nu garantie si factura.

Acum, dvs ati vorbit o chestie, ati sunat dupa aia ca dom'le am gasit eu nu stiu ce, dupa aia nu ati mai raspuns la telefon. Ar fi culmea acum sa stau cu fiecare om in parte si sa il invat cum a fie client si cum sa aiba grija cum isi investeste banii.

Ne bucura sa vedem ca ati gasit un service unde sa va faceti masina la o persoana care "le viseaza" ca sa va citez si sper sa nu aveti nevoie sa beneficiati de garantie !

Link către comentariu

Mult succes in continuare draga domnule Packard si inchei aceasta discutie contradictorie care nu poate aduce nimic bun niciunuia dintre noi!

Link către comentariu

Trebuie sa fac revizia de 45.000km la Octavia intr-un service autorizat..si sincer nu mai vreau sa ma duc la Mobel Ploiesti..motivele probabil le-am mai spus pe forum,ce service imi recomandati in BUCURESTI sa fie decent ca pret si tot odata sa nu imi raspunda la orice problema cu "asa face toate" ? Multumesc anticipat.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Incearca Brady, eu de ceva timp acolo ma duc si sunt multumit din toate punctele de vedere !

Link către comentariu

Am notat :cool:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Un service bun in Bucuresti, (inafara de reprezentante) pt un vw polo 2002 imi poate recomanda cineva. Va multumesc

Link către comentariu

Am nevoie de un mecanic bun in Bucuresti, eventual in zona Titan. Am schimbat deja la masina bieletele antiruliu si tamponul de sub motor si masina troncane in continuare. Vreau un mecanic bun, care sa imi spuna ce are, sa schimbe piesa sau piesele, sa ma conving ca problema e remediata (sa fac un drive test) si apoi sa platesc. M-am saturat sa schimb piese pe masina doar pentru ca asa i se pare unui doctor in masini sau altuia. Masina este un Polo din 2007, 1.4 80CP cu doar 36.000 km la bord si e intretinuta. Va multumesc.

Link către comentariu

Un service bun in Bucuresti ........ imi poate recomanda cineva. Va multumesc

Suna aici: 0788421219 - Ciprian. Adresa este Varciorova nr.9 - ca punct mare de reper statia Aparatorii Patriei.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Momentan sunt foarte multumit de service-ul la care merg (este undeva in zona Vitan (foarte aproape de Real) in incinta unor hale care au apartinut nu stiu carei fabrici. Adresa lui este http://www.autostilrmt.ro/ . Il recomand cu cea mai mare caldura. Baietii sunt foarte amabili si te poti uita la masina in timp ce lucreaza. Preturile sunt foarte bune. Pana acum orice problema am avut (exceptia facand cea care urmeaza sa o detaliez) au rezolvat-o fara sa am nici cel mai mic motiv de nemultumire.

Mentionez ca am citit cam toate paginile acestui topic afland despre multe service-uri care nici nu stiam ca exista, dar nu am reusit sa ma decid asupra unuia.

Totusi am o problema mai delicata pe care ei nu au reusit sa o rezolve si asta pentru ca motorul pe care il am (1.6 FSI) este prea putin intalnit la noi in tara. Problema ar consta intr-o trepidatie a motorului care apare aleator. Cand apare aceasta trepidatie motorul suna ca un diesel.

Am schimbat destul de multe pe la masina dar inca nu i-am dat de cap. Nu mai am bani sa bag in el doar ca sa constat ca face la fel ca inainte. Momentan mi s-a aprins martorul de check engine (eroare este legata de senzorul de noxe - NOX) si nu este din cauza benzinei. De pe la inceputul acestui an am alimentat numai cu benzina de la Petrom si anume 99+ si Rompetrol Alto 101. Deci exclus sa fie benzina de proasta calitate. Ii sterg eroarea si reapare undeva la 2 saptamani dupa ce a fost stersa.

Ipoteze ar fi destule, nu stau sa le enumar ca nu despre asta e vorba in topic, ci doar ma intereseaza un service sau un mecanic care sa aiba timp si bunavointa sa stea si sa caute problema cu exactitate. Daca aflu exact ce are incerc sa fac un efort sa strang banii necesari si sa schimb piesa(ele) care o(le) gaseste vinovata(e) de acest trepidat.

Daca imi puteti recomanda un astfel de service sau mecanic v-as fi recunoscator. Pana atunci pentru cei care nu au motorul care il am si eu puteti merge cu incredere la service-ul care l-am mentionat la inceputul acestui post.

Numai bine.

Modificat de Ravenman
Link către comentariu

Ce eroare ti-a dat? Nu cumva este legata de EGR (clapeta/ potentiometru)?

Link către comentariu

Marius 0721.522.393 - acum lucreaza in Aparatorii Patriei. Inainte a lucrat la PBN dar din cauza disponibilizarilor a treb sa-si caute de lucru in alta parte.

Este tatic pe grupul VAG - si mai mult decat atat este f. serios in ceea ce face

Link către comentariu

Ce eroare ti-a dat? Nu cumva este legata de EGR (clapeta/ potentiometru)?

Nu. Eroarea data este ceva legata de NOX Sensor (nu mai retin, Signal Implausible ... sau ceva de genul). Maine o sa merg la AutoStillRmt sa curat toate contactele de la senzorul respectiv (senzorul nu exista decat pentru G4 FSI -din cate stiu este doar 1.6, restul modelelor nu il au). O sa mai curat din nou clapeta de acceleratie si EGR-ul. Daca tot asa face o sa ii fac o vizita lui Marius sa vedem si el ce zice. Si cei de care v-am zis sunt foarte priceputi, doar ca nu au mai intalnit 1.6 FSI-uri pe G4, fiind destul de rar in Romania acest model.

Multumesc mult pentru recomandare. O sa revin si cu impresii, am o vaga impresie ca nu voi rezolva prin cele de mai sus :D

Modificat de Ravenman
Link către comentariu

Ravemann, poti incerca si la colegul cipos.

Bafta

Link către comentariu

Salut.

Dupa cum ziceam nu am rezolvat cu cele de mai sus ... dar macar am aflat teoretic de unde este. Mi-a aparut o eroare si de Missfire pe cilindrul 4. Faza cea mai marfa e ca totusi masina merge bine, deci bobina inca nu e dusa .. dar urmeaza. Deci sunt foarte mari sansele sa fie de la ele ... asa cum de altfel mi-a zis si ANX.

O sa fac si aceasta operatie si dupa vad cum se mai comporta. Multumesc mult pentru recomandari. O sa revin si cu impresii de la cei recomandati in cazul in care ajung si pe la ei ... eventual si cu o comparatie.

Numai bine.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am in jur de 3 lovituri pe capota de la gheata si una pe montantul usii. Stiti vre-un service care face treaba buna si care le poate repara fara sa fie nevoie de chituire/vopsire?

Link către comentariu

Dai search pe google "reparatii grindina". Eu stiu in tg-mures un astfel de ateleier la care am fost de mai multe ori. Sigur este si in bucuresti. In tg-mures pretul era de 80 lei pt "o indoitura" de grindina.

Link către comentariu

Service-uri pentru instalatiile GPL:

In unele judete sunt unice, in altele nu exista. Propun sa deschidem un topic in care sa creem o lista a lor, dar eu acum sunt prea "crud" pentru asta.

In afara datelor de identificare nu strica si cate un mic feedback.

Voi incepe cu ce stiu eu:

Constanta

Str. Tulcei nr. 2

Tel. 0723.974.121, 0722.570.301, 0241.655.796

Impresii: diverse probleme, rezolvate cam anevoios, datorita semi-profesionalismului lor si mega-calmului meu. Din pacate, sunt singurii pe care-i stiu in judet. De aceea apelez la Forum.

Apahida (7 km de Cluj.)

Str. Libertatii nr.175

Tel. 0264231970

Impresii: Nu stiu cat de buni sunt. Nu au program de diagnoza decat pentru Logan. Mi-au identificat totusi fara computer injectorul care nu lucreaza corect. Inimosi si deschisi catre comunicare.

Alte service-uri nu mai stiu. Poate stiti voi si completam lista. GPL multi instaleaza, putini depaneaza.

Modificat de Wizard.
Link către comentariu

Ce service imi puteti recomanda si mie pentru vopsit masina (fiind o culoare mai pretentioasa zic eu "albastru antracit" ) si schimbat parbriz ?? costul nu ma intereseaza pt ca o fac pe Casco (Omniasig) si din ce am observat pe forum Porsche si Midocar ( cel putin cele din Bucuresti ) sunt sub orice critica, deci clar nu ma voi duce la ei ;)

Link către comentariu

Eu de fiecare data cand am avut ceva de rezolvat pe CASCO am fost la PBV1. Am plecat super multumit de lucrare de fiecare data (ultima "aventura" s-a lasat cu schimbat parbriz, luneta si vopsit aproape toata masina). A iesit impecabila. Recomand.

Modificat de pronet
Link către comentariu

Salut!

Vreau sa vin pana in Bucuresti saptamana asta, sa cumpar o masina. Recomandati-mi si mie, va rog, un service unde sa pot face o verificare la masina respectiva: urcat pe elevator, pus pe tester, etc si care sa fie deschis si in weekend (doar in weekend pot veni, datorita serviciului).

Multumesc.

Link către comentariu

Depinde despre ce masina e vorba. Daca vrei te poti duce la Carpati Motors(dealer Honda), pe Bld Expozitiei si te costa o verificare in jur de 200 ron. Cu factura, cu tot ce trebuie. Eu am fost acolo cu un Civic, dar cred ca daca dai un telefon, sigur te poti duce si cu alta marca la ei.

Link către comentariu

• Vizitator a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!